някой разбира ли от c.s.source
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
някой разбира ли от c.s.source
проблема е следния гръмна ми харда и всичко замина.свалих същата версия като преди инсталирах я и ми липсват 5 карти
някой ако има представа защо е така нека сподели и дали има начин да се възстановят. версията е cs source v 34 от арената 1.96гб

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: някой разбира ли от c.s.source
като тръгнеш да влизаш на карта която я нямаш я тегли автоматично ,просто трябва да поизчакаш да я затегли и после вече ще я имаш
Alexi написа:като тръгнеш да влизаш на карта която я нямаш я тегли автоматично ,просто трябва да поизчакаш да я затегли и после вече ще я имаш
пише че нямам тая карта и и ми дава disconect и дотам кво да я чакам ли?нямам steam там може и да е така ще пробвам довечера.един ми каза да си ги дръпна и да ги инсталирам пробвах но незнам къде да ги метна и на create surver като влезна ги няма
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Ако искаш кажи точно кои карти ти липсват и ще ти ги пратя на лс.
ЕДИТ: Акоси ги свалил вече ги качи в gamedir/cstrike/maps (мисля, че трябва да е същото като на 1.6 )
ЕДИТ: Акоси ги свалил вече ги качи в gamedir/cstrike/maps (мисля, че трябва да е същото като на 1.6 )
- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Колега купи си оригинална 29.00лв е! И няма да имаш проблеми,сървъри без хакери.....А стийм-а ти дава още 5-6 игри в пакета!
Аз от 4г съм с оригинална и съм много доволен.Играя с кеф,а не в сървъри с хакерчета които да ми скапват играта.
Аз от 4г съм с оригинална и съм много доволен.Играя с кеф,а не в сървъри с хакерчета които да ми скапват играта.
///eMo написа:Ако искаш кажи точно кои карти ти липсват и ще ти ги пратя на лс.
за свалянето ще ги намера оваче как да ги вмъкна свалих 1 и се пробвах ама незнам как да я инсталирам ако знаеш как обясни ми го като на

7 мнения
• Страница 1 от 1