някой разбира ли от c.s.source

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

някой разбира ли от c.s.source

Мнение от nazo1976 » 14 Май 2010, 15:27

проблема е следния гръмна ми харда и всичко замина.свалих същата версия като преди инсталирах я и ми липсват 5 карти :banghead: някой ако има представа защо е така нека сподели и дали има начин да се възстановят. версията е cs source v 34 от арената 1.96гб :help: :help: :help: :help: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Re: някой разбира ли от c.s.source

Мнение от Alexi » 14 Май 2010, 15:31

като тръгнеш да влизаш на карта която я нямаш я тегли автоматично ,просто трябва да поизчакаш да я затегли и после вече ще я имаш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 14 Май 2010, 16:04

Alexi написа:като тръгнеш да влизаш на карта която я нямаш я тегли автоматично ,просто трябва да поизчакаш да я затегли и после вече ще я имаш

пише че нямам тая карта и и ми дава disconect и дотам кво да я чакам ли?нямам steam там може и да е така ще пробвам довечера.един ми каза да си ги дръпна и да ги инсталирам пробвах но незнам къде да ги метна и на create surver като влезна ги няма

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 14 Май 2010, 16:05

Ако искаш кажи точно кои карти ти липсват и ще ти ги пратя на лс.

ЕДИТ: Акоси ги свалил вече ги качи в gamedir/cstrike/maps (мисля, че трябва да е същото като на 1.6 )

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G11/F26

Мнение от Pr0gI » 14 Май 2010, 17:34

виж тук :arrow: http://maps.cs-bg.info/maps-source.php

А можеш да си ги изтеглиш от нета някъде питай гоогле
Изображение

BMW in the rain - and the results are as dramatic as putting a furious weasel in your underpants!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 14 Май 2010, 21:46

Колега купи си оригинална 29.00лв е! И няма да имаш проблеми,сървъри без хакери.....А стийм-а ти дава още 5-6 игри в пакета!
Аз от 4г съм с оригинална и съм много доволен.Играя с кеф,а не в сървъри с хакерчета които да ми скапват играта.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 14 Май 2010, 22:02

///eMo написа:Ако искаш кажи точно кои карти ти липсват и ще ти ги пратя на лс.

ЕДИТ: Акоси ги свалил вече ги качи в gamedir/cstrike/maps (мисля, че трябва да е същото като на 1.6 )

за свалянето ще ги намера оваче как да ги вмъкна свалих 1 и се пробвах ама незнам как да я инсталирам ако знаеш как обясни ми го като на :kuku: че не съм много на ти с компа а картите са сори за английския de_cpl_mill .de_cpl_strike .de_cpl_fire .de_season .и има аймове някви яко ги знаеш и тях

Назад към Извън Темата