Въпрос за телефон Nokia 5530
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Въпрос за телефон Nokia 5530
Колеги замислям се да си купувам скоро нов телефон, че доста време се задържах с по-обикновен
и се колебая между Nokia 5530 и 5800 . Доста се засилвам към 5530 хем по-мъничък е и е със същите екстри, като 5800 като изключим втората камера, тв оут мисля, че имаше и там още 1, 2 джаджи. Та въпроса ми е 5530 има ли GPS или няма, защото на един приятел му изкарва неговата улица обаче където и да е изкарва се нея. Има някаква опция обаче набира и не пробвахме да не земе някаква сметка да искара?
Навсякъде в интернет пише, че 5530 няма GPS и това съвсем лекичко ме разколебава, но един телефон едвали ще води толкова добре колкото един оригинален Garmin или каквато и друга навигация да е, а и все пак не пътувам още насам натам, че да ми трябва.

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: Въпрос за телефон Nokia 5530
Няма ГПС колега...
аз съм с 5800, работил съм и със 5530... въпрос на вкус
а аз нямам отделен ГПС и не 1 път ме е "спасявал" този на телефона... върши си работа 

Колега аз имам 5530 и наистина няма GPS.Това ,което сте гледали е нещо от сорта на гоогъл земя и ти зарежда картите през интернет ,примерно ако има Wi-Fi на някоя бензиностанция можеш да видиш картата и да се ориентираш.Наистина 5530 същата като 5800 ,но без някои екстри.Аз не съжелявам ,че няма GPS ,защото си имам отделен GARMIN ,който е в пъти по добър от ,който и да е телефон.Wi-Fi-то е добро не е слабо и доста бързо се сърфира из интернет с него ,идва с комплект слушалки ,които имат супер звук ,също в комплекта има и 4гб карта памет.

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
KUM4o написа:Колега аз имам 5530 и наистина няма GPS.Това ,което сте гледали е нещо от сорта на гоогъл земя и ти зарежда картите през интернет ,примерно ако има Wi-Fi на някоя бензиностанция можеш да видиш картата и да се ориентираш.Наистина 5530 същата като 5800 ,но без някои екстри.Аз не съжелявам ,че няма GPS ,защото си имам отделен GARMIN ,който е в пъти по добър от ,който и да е телефон.Wi-Fi-то е добро не е слабо и доста бързо се сърфира из интернет с него ,идва с комплект слушалки ,които имат супер звук ,също в комплекта има и 4гб карта памет.
Да допълня и аз:5530 има желязен корпус,което ме съгласи много бързо,че той е телефона за мен.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Благодаря за отговорите, това за гугъл мапс на 5530 го знам имаше някаква опция "Място" в Приложения и там пишеше град, област, географска ширина, улица обаче навсякъде пише улицата на този прияте. Така както ви слушам май няма да сбъркам ако си я взема.
Нека още някой друг сподели мнение.

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Бе бате вземи си 5800... Разликата в цената не си заслужава компромисите...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Аз съм с 5530 белия от 3 месеца, много съм доволен, ако GPS не ти е приоритет си вземи него, 5800 е ужасно по голям и като дизайн не го бива ;/ както каза колегата по-горе - въпрос на вкус. Много добър звук вади, батерията държи достатъчно дълго ако не играеш много игри или гледаш филми и т.н. На приятелката също купих такъв преди 2 месеца, но Бял с Розови Шарки, някакъв лимитед едишън се води понеже го няма почти никъде, та доволно е момичето
Заслужаваше си инвестицията.
Лек Ден.

Лек Ден.
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Единствената разлика м/у двата телефона е GPS и 3G. Аз съм с 5530 от нова година насам и съм много доволен. На мен gps не ми трябва, но все пак ако ми притрябва все ще отида на някоя бензиностанция и през нета ще видя къде съм и т.н. Телефонът не ми е създавал никакви проблеми, на външен вид многоми харесва (аз съм с изцяло черен). Филмите се гледат по превъзходен начин. Поне тези, които тегля от замунда ми вървят перфектно с перфектно качество на картина и звук. Камерата много хора казват, че не е от най-хубавите, но лично на мен за 3.15 Mega Pixela изглежда супер. Светкавицата е доста добра. С едно приложение от ovi store (Brightlight) светкавицата може да се използва и като фенер. Единствения минус и на 5530 и на 5800 е симбиана , но това се преживява. Като се закупи телефона (говоря за 5530 специално) в комплекта има диск с инсталационни файлове на нокията и от компютъра може да се ъпдейтне софта (по-бърз става с най-новия ъпдейт).
Надявам се да съм помогнал. Ако имаш някакви въпроси питай
Надявам се да съм помогнал. Ако имаш някакви въпроси питай

9 мнения
• Страница 1 от 1