Някой с добър Гръцки???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Някой с добър Гръцки???

Мнение от ///sasho » 22 Май 2010, 14:43

Колеги , трябва ми да се преведат два документа на гръцки език , които е по една страничка. Има ли някой , който да знае добре езика и му се занимава да ги преведе , защото са ми важни и немога да си позволя превод с Google преводач. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Някой с добър Гръцки???

Мнение от bum_bum » 22 Май 2010, 14:45

Дай ги на преводач, но внимавай. Има едно бюро на Раковска до Графа, там ми взеха 400лв за превод от гръцки и като го занесох на адвоката ми каза, че е превеждано с гугъл преводача и няма никакъв смисъл :shock:
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 22 Май 2010, 16:16

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от kalinm » 22 Май 2010, 16:48

Мога да се пробвам.За по лесно ако можеш ги сканирай и ми ги прати на мейла,който ще ти изпратя на лс.
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват......

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 22 Май 2010, 16:51

Егати и сумите,а тук в Гърция адвоката си ги превежда самичък на къкъвто език искаш,и услугате е безплатна ако естествено той се занимава с теб.

ПП:Вчера правихме едно пълномощно и сам си го направи превода човека,без да иска една стотинка отгоре.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 22 Май 2010, 20:38

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Май 2010, 20:57

pistata9889 написа:Егати и сумите,а тук в Гърция адвоката си ги превежда самичък на къкъвто език искаш,и услугате е безплатна ако естествено той се занимава с теб.

ПП:Вчера правихме едно пълномощно и сам си го направи превода човека,без да иска една стотинка отгоре.

И мен ми превеждаха така "без пари" и накрая 8000 евра за такси, разноски, данъци и данъчета :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 22 Май 2010, 21:30

pistata9889 написа:Егати и сумите,а тук в Гърция адвоката си ги превежда самичък на къкъвто език искаш,и услугате е безплатна ако естествено той се занимава с теб.

:mhihi: На техните хонорари и някой лев трябва да ти дадат.Що годе добър византийски адвокат започва да говори след 500 евра.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 24 Май 2010, 10:00

Колега, не се занимавай с глупости от рода на Гугъл и други машинки - дай го на някое бюро за преводи или професионален преводач, ако не си намерил още вариант, пиши ми на лично (да не си помислят, че правя тук реклама), ще ти пратя контакти на много добра, лицензирана и опитна преводачка от и на гръцки...
Успех :yes:
F**k them all!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Май 2010, 11:10

скенирай ,качи на сайт,прати ми линк и до утре вечер си готов ,че неска малко нямам време...

Назад към Извън Темата