Кражба
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Кражба
Здравейте колеги,
От наколко месеца съм собственик на BMW 316 (E36) и съм многодоволен от този факт. Това е първото мнение, което пиша във форума. По принцип отдавна имам акаунт, но за сега всичко което ме е интересувало съм го намирал написано.
За съжеление първата тема, която пиша е неприятна. На кратко събуждам се днес, тръгвам да влизам в колата и гледам нещо не е моята кола
. Покледах, погледах нямами предната решетка и два от тазовете. Не ми е за 50-100 лева, просто ми стана супер гадно и реших да Ви пиша, едва ли някой може да помогне с нещо но все пак, ако чуе някой нещо искам да счупа ръчичките на гадното наркоманче, което ми се е гаврило с колата...
От наколко месеца съм собственик на BMW 316 (E36) и съм многодоволен от този факт. Това е първото мнение, което пиша във форума. По принцип отдавна имам акаунт, но за сега всичко което ме е интересувало съм го намирал написано.
За съжеление първата тема, която пиша е неприятна. На кратко събуждам се днес, тръгвам да влизам в колата и гледам нещо не е моята кола

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Кражба
Ако ориентираш хората поне от кой град си, на всички ще е по-лесно ако чуят нещо да разберат, че става въпрос за твоята кола. Все пак като искаш съдействие уточни ги тези работи... 

Re: Кражба
Извиняваите бях много афектиран, като писах (не толкова ядосан, колкото отчаян).
От София съм, Дианабад до гражданска защита я бях оставил колата, както както казах я имам от няколко месеца (5 месеца ако трябва да съм точен). Паркирам я успоредно на пътя, бяха свалили тазовете от страната на улицата и "бъбреците" явно са нямали време за другите два...
От София съм, Дианабад до гражданска защита я бях оставил колата, както както казах я имам от няколко месеца (5 месеца ако трябва да съм точен). Паркирам я успоредно на пътя, бяха свалили тазовете от страната на улицата и "бъбреците" явно са нямали време за другите два...
3 мнения
• Страница 1 от 1