Кражба

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Кражба

Мнение от navlek3 » 21 Май 2010, 9:30

Здравейте колеги,
От наколко месеца съм собственик на BMW 316 (E36) и съм многодоволен от този факт. Това е първото мнение, което пиша във форума. По принцип отдавна имам акаунт, но за сега всичко което ме е интересувало съм го намирал написано.
За съжеление първата тема, която пиша е неприятна. На кратко събуждам се днес, тръгвам да влизам в колата и гледам нещо не е моята кола :). Покледах, погледах нямами предната решетка и два от тазовете. Не ми е за 50-100 лева, просто ми стана супер гадно и реших да Ви пиша, едва ли някой може да помогне с нещо но все пак, ако чуе някой нещо искам да счупа ръчичките на гадното наркоманче, което ми се е гаврило с колата...

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Кражба

Мнение от Vlados » 22 Май 2010, 15:54

Ако ориентираш хората поне от кой град си, на всички ще е по-лесно ако чуят нещо да разберат, че става въпрос за твоята кола. Все пак като искаш съдействие уточни ги тези работи... ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Кражба

Мнение от navlek3 » 26 Май 2010, 10:10

Извиняваите бях много афектиран, като писах (не толкова ядосан, колкото отчаян).
От София съм, Дианабад до гражданска защита я бях оставил колата, както както казах я имам от няколко месеца (5 месеца ако трябва да съм точен). Паркирам я успоредно на пътя, бяха свалили тазовете от страната на улицата и "бъбреците" явно са нямали време за другите два...

Назад към Извън Темата