обиколка на швейцария, италия, хърватска
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Re: обиколка на швейцария, италия, хърватска
в италия е пълно с камери и навито свиркаше през пет минути ,но ако захапеш некой смелчага пред тебе става да се кара и бързичко....
Колега за италия си прав за камерите по магистралата но те работят наи много по 1 час на ден че не смогват да обработият глобите
само за този един час !
така към колегата дето ще пътува
Сърбия там зареждаш само на ОМВ те са наи много и са охраняеми и нафтата им е добра и като цена и качество и ти препоръчвам преди да излезеш от Сърбия да си дозаредиш че в Хърватска е доста по скъпо горивото!така със куките внимаваи че от миналата година имат цивилни коли по магистралата и са със камери и радари няма да се усетиш че са куки
и не само в сърбия и в хърватско и словения (със харватите си имах разправии и се разминах със 80 евро само
)
за Италия ако ти трябва помощ ще ти пратя моя номер на ЛС аз съм тук и за колеги няма проблеми отговарям за Милано и региона

Колега за италия си прав за камерите по магистралата но те работят наи много по 1 час на ден че не смогват да обработият глобите

така към колегата дето ще пътува
Сърбия там зареждаш само на ОМВ те са наи много и са охраняеми и нафтата им е добра и като цена и качество и ти препоръчвам преди да излезеш от Сърбия да си дозаредиш че в Хърватска е доста по скъпо горивото!така със куките внимаваи че от миналата година имат цивилни коли по магистралата и са със камери и радари няма да се усетиш че са куки

за Италия ако ти трябва помощ ще ти пратя моя номер на ЛС аз съм тук и за колеги няма проблеми отговарям за Милано и региона

16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2