Да се намира някой с Windows 7? Имам лек проблем...
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Да се намира някой с Windows 7? Имам лек проблем...
Хорейшио написа:Сега видях, че нямам Активейшън Код-а на УиндолсаАз съм с 32-битова версия.... някой да помогне с тоя код, аз сега го търся в нета
![]()
Мерси
Потърси в някой торент, защото по принцип ги слагат при Уиндолса

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
http://zamunda.net/details.php?id=184353&hit=1 задължително го стартираш => десен бутон, run as administrator . То си е написано в описанието на торента де 

Така и това го оправих 
Сега остава резолюцията - днес утре с един приятел ще го мъчим, ако не стане - слагаме Екс Пи-то да не ви занимавам с тези глупови проблеми

Сега остава резолюцията - днес утре с един приятел ще го мъчим, ако не стане - слагаме Екс Пи-то да не ви занимавам с тези глупови проблеми

Тука май са намерили решение на проблема, ако имаш проблеми с инглиша свиркай да превеждам 
ok problem solved i got it to work using this method from another site when i did some googling
Quote:
i finally got it working. the guy who wrote we need to install the win2000 driver was right.
these were my exact steps:
keep the original driver you have (the one with the blue screen error)
1) download the windows 2000 driver (not windows ME, like i did at first)(and not the program, just the driver "option 2, display driver")
2) create a shortcut of your system32 folder on your desktop (just to make it easier for you)
3) close all applications you don't need
4) right-click on the driver and go to properties> compatibility > check the first box (run this program in compatibility mode for) and select windows xp service pack 2> apply> close.
5) run the program as administrator
6) after install, don't restart. to go system32 (that shortcut)
7) cut the " ati2dvag.dll " and paste to desktop (you NEED it afterwards)
log off, and log back on (the screen will go black) you won't see anything cause the monitor can't display anything.
9) press start> right> right> up> up> enter. this will restart your computer. when it loads up, the graphics will look like garbage. DON'T WORRY!
10) cut and paste the ati2dvag.dll file back to system32, and log off and on again.
11) this time it'll look proper.
12) restart or shutdown, it'll get rid of the blue screen problem and it'll run smoothly.
Само на тока 9, вместо старт натискаш клавиша с логото на уиндоуса

ok problem solved i got it to work using this method from another site when i did some googling
Quote:
i finally got it working. the guy who wrote we need to install the win2000 driver was right.
these were my exact steps:
keep the original driver you have (the one with the blue screen error)
1) download the windows 2000 driver (not windows ME, like i did at first)(and not the program, just the driver "option 2, display driver")
2) create a shortcut of your system32 folder on your desktop (just to make it easier for you)
3) close all applications you don't need
4) right-click on the driver and go to properties> compatibility > check the first box (run this program in compatibility mode for) and select windows xp service pack 2> apply> close.
5) run the program as administrator
6) after install, don't restart. to go system32 (that shortcut)
7) cut the " ati2dvag.dll " and paste to desktop (you NEED it afterwards)

9) press start> right> right> up> up> enter. this will restart your computer. when it loads up, the graphics will look like garbage. DON'T WORRY!
10) cut and paste the ati2dvag.dll file back to system32, and log off and on again.
11) this time it'll look proper.
12) restart or shutdown, it'll get rid of the blue screen problem and it'll run smoothly.
Само на тока 9, вместо старт натискаш клавиша с логото на уиндоуса
И това е вариант - ще го погледна!
Когато тръгвам да инсталирам самият драйвер за монитора ми (ASUS VW202S) ми изписва това:

Идеи някакви
Едно голямо Благодаря на всички помогнали досега!
Когато тръгвам да инсталирам самият драйвер за монитора ми (ASUS VW202S) ми изписва това:

Идеи някакви

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Хорейшио написа:И това е вариант - ще го погледна!
Идеи някакви![]()
![]()
Грешни драйвери-не са за този windows 32/64 нeзнам кой си качил!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
По добре обаче първо пробвай тоя http://www.latestdriversupdate.com/driver/21753.html, щото уж го дават че съпортва уин7, инак стандартния е от долния линк
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=JmhD5hGbOQHXQ2km пробвай с драйвера за виста32. То и монитора ти няма драйвер за уиндоус7
Въобще бих казал, си намерил възможно най каръжката конфигурация, на която да го инсталваш тоя уин7 
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=JmhD5hGbOQHXQ2km пробвай с драйвера за виста32. То и монитора ти няма драйвер за уиндоус7

Тъпото е, че не съм го инсталирал аз, ами един мой роднина, докато аз не бях вкъщи 
Иначе аз отдавна бях теглил това от последния линк дето е на Асус и нали Ви показвам какво ми изписва
А пък линка, който уж съпортва Уин 7, самият файл за даунлоад е бинари файл, който ми инсталира директно програмата драйвер детектив... пробвал съм я.... не става - ако утре с човека, който ми сложи Уин-а не оправим нещата, слагаме Екс Пи-то от линка, който мисля, че даде колегата @dimithur

Иначе аз отдавна бях теглил това от последния линк дето е на Асус и нали Ви показвам какво ми изписва

А пък линка, който уж съпортва Уин 7, самият файл за даунлоад е бинари файл, който ми инсталира директно програмата драйвер детектив... пробвал съм я.... не става - ако утре с човека, който ми сложи Уин-а не оправим нещата, слагаме Екс Пи-то от линка, който мисля, че даде колегата @dimithur

Пробвай втория линк дето си от сайта на асус, сори че не съм го догледал първия
dimithur написа:Пробвай втория линк дето си от сайта на асус, сори че не съм го догледал първия
От втория линк ан Асус ми излиза това

Хора, сложих си последната версия на Windows XP от октомври миналата година 
Сега компютъра си върви перфектно
Благодаря отново на всички!

Сега компютъра си върви перфектно

Благодаря отново на всички!

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3