Разбиращи от оператори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Разбиращи от оператори

Мнение от driver69 » 29 Май 2010, 14:33

Колеги, имам въпрос. Въпроси даже. Понеже М-тел ме загубиха като клиент и сега ще имат пари да вземат от мен, кои са най-изгодните планове? Искам нещо до 10-15лв. с минути към всички оператори. Насочил съм се към Вивател, гледам тука някакви 5 часа към всички за 10лв., има ли някаква уловка тук???
ПС: 15 минути М-тел входящ разговор в Турция - 60лв. Без ДДС.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Re: Разбиращи от оператори

Мнение от AGD » 29 Май 2010, 15:31

Погледни офертите на Глобул. От скоро имат една доста добра, но е за около 25-30лв. Напълно безплатни разговори към глобул (до 1500 минути/месец), безплатни смс-и (пак до някаква доста голяма бройка), 30 минути безплатни към други оператори и най-доброто - безплатен интернет - когато надвишиш някакви (отново немалко) мегабайти, не започваш да плащаш, а ти ограничават скоростта. Трима колеги вече минаха на тази програма, като едния дори си прехвърли номера от мтел.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 29 Май 2010, 16:37

AGD написа:Погледни офертите на Глобул. От скоро имат една доста добра, но е за около 25-30лв. Напълно безплатни разговори към глобул (до 1500 минути/месец), безплатни смс-и (пак до някаква доста голяма бройка), 30 минути безплатни към други оператори и най-доброто - безплатен интернет - когато надвишиш някакви (отново немалко) мегабайти, не започваш да плащаш, а ти ограничават скоростта. Трима колеги вече минаха на тази програма, като едния дори си прехвърли номера от мтел.

Мерси за инфото, колега :) . Търся си обаче нещо с много минути към всички оператори - с една дума пак да си говоря с м-тел, обаче на тях няма стотинка да дам повече. Зависи от месеците, но разговорите ми са от поредъка на 50-100 минути. Това към м-тел. Към глобул имам карта и говоря безплатно. Не знам колко минути са, не съм плащал освен таксата друго. Мисля си дали някой може да ме светне за някаква добра оферта от Виваком?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 29 Май 2010, 18:45

за другото иди дойди, ама е52 освен за подаряване, за нищо не става :nono: ...
развалиха доста по-добрата е51...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 29 Май 2010, 22:12

Това злато добре ми се вижда, ако има по-тънка алтернатива. Някъде до 20лв. МАКС? А Нокия Е51 е един доказал се телефон. Е52 нямам наблюдения. Пиша тази тема, не щото си мисля какво да правя и съм хванал мазоли от баране на п*шката си, ми щото съм отвратен от ментел. Загубиха ме като абонат. Направил съм грешка, като регистрирах 3-те семейни номера на едно име. Ся май ще си сърбам скъпата попара и ще изчакам да свършат двата договора. Оттам вече е на тия оферти се мятаме.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530XD 2008 235 hp
Детайли за колата: М sport

Мнение от moleo » 30 Май 2010, 17:19

Работя към една от трите компании и мога да кажа, че няма универсален план или избор на оператор. Всичко зависи от няколко неща :

1. С кои абонати говориш най-много и съответно да си вземеш план към този оператор.
2. Обхват, допълнителни услуги и интернет . Ако ползваш интернет през мобилен то ОГРОМНОТО предимство е при М-Тел.
3. Лични пристрастия :)

Това е ключовото според мен.

П.С
Всеки един оператор дава достатъчно ниски цени в собствената си мрежа, за това няма най-добър план, като Злато 180 на Виваком, примерно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от moleo » 30 Май 2010, 17:20

Vra4anin написа:Само да те предупредя да внимаваш с Мтел и изтичането на договора - трябва в точния ден (не ден преди него или ден след него :!: ) да се откажеш, защото дори с ден закъснение ти преподписват автоматично ! Така че ги дебни тия лайнари и техните срокове - вързали са си гащите със скапани клаузи с договорите им.

PS: имаше още по-дебела тарифа (с повече часове и по-яка такса дето излизаше още по-евтино), за по-евтина подобна на Виваком не съм се интересувал, виж им в сайта какво има.

Това не е вярно, трябва да подадеш предизвестие 1 месец преди изтичането. Това, което споменаваш колега беше актуално преди време.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от moleo » 30 Май 2010, 17:56

Ние просто обсъждаме и от един конструктивен разговор четящите ще могат да преценят. Така, че не защитавам никой оператор въпреки, че съм в този бизнес доста време, а и както казах съм служител на една от компаниите. Ще спомена нещо отново ....всеки оператор дава максимално ниска цена в собствената си мрежа и не е конкуретна спрямо други тарифи. Примери много в съответните сайтове. Логиката е такава, имаме едни от най-ниските цени в Европа по отношение на разговорите ВЪВ ВЪТРЕШНАТА мрежа на операторите но извън нея - един от доста високите. Това показва, че няма универсален план.
Умните клиенти вече преценяват не според цената , а възможностите които дава оператора - Интернет, услуги, качество, ОБСЛУЖВАНЕ.
В обслужването има един лидер, както споменах горе. Аз лично знам, че трябва време за да не се фиксираме всички единствено в цената, а във възможностите и услугите но това е бъдещето.

На разположение съм за въпроси.

Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 31 Май 2010, 21:37

Виваком Злато 180 е най-удачния вариант за мен - няма завишаване на сметки, няма измислени добавки давам си 40лв. на месец и забравям. От както имам карта карта със злато 180 на М-телският ми телефон батерията държи по 14 дена :mhihi:

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 31 Май 2010, 23:15

Vra4anin написа:Не ми се влиза в спор, но все пак да чуя с какво Е51 да е по-добра от Е52 ?

Мисля, че знаеш как се борави с гугъла нали :)
последните партиди можеби стават, но като цяло тел-а е ужасно бъгав .. еле па да сложиш некфа навигация ;)
а и може само да свавниш изработка и панела на 51 и 52 .. и думите са излишни
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Май 2010, 23:17

Колеги, някой знае ли дали все още могат да се плащат сметки с точки?

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 31 Май 2010, 23:22

moleo написа:Работя към една от трите компании и мога да кажа, че няма универсален план или избор на оператор. Всичко зависи от няколко неща :

1. С кои абонати говориш най-много и съответно да си вземеш план към този оператор.
2. Обхват, допълнителни услуги и интернет . Ако ползваш интернет през мобилен то ОГРОМНОТО предимство е при М-Тел.
3. Лични пристрастия :)

Това е ключовото според мен.

П.С
Всеки един оператор дава достатъчно ниски цени в собствената си мрежа, за това няма най-добър план, като Злато 180 на Виваком, примерно.

Aз от както смених глобул с мтел, сметките ми паднаха от 70-80лв на 15-20 :mhihi: Ма не щото глобул са някакви отявлени мошенници, ами просто се оказа, че имам най-много абонати на мтел , с които говоря .
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 01 Юни 2010, 14:50

В момента Вивател тарифите, които им се казват Злато сега са UnicallS, UnicallM, Unicall L, Unicall XL като това което си имаше Златото минути, мегабайти са си същите дали не са малко по-подобрени сега. Изгодни им са тарифите даже Септември ми изтича глобулския договор или може и преди това се замислям да минавам към тях ама не ми се захфърля много глобулския защото имам хора на тях. :) UnicallS е 10 лева с 10 часа разговори обаче нещо гледам, че не се прехвърлят останалите минути, а не беше така :shock: :kuku:
Изображение

Назад към Извън Темата