продуктово позицониране по нова тв.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: продуктово позицониране по нова тв.

Мнение от driver69 » 31 Май 2010, 18:57

DanielzZz написа:Стана ми интересно за Масоните - какво същност знаете за тях ?

Еми, колега, ето к'во знам, от различни източници на инфо. Първо, масонската организация е организация, съществувала много години. Не знам първоначално дали са били зидари, както пише в уйкипедия, но в момента мисля, че са по-важните клечки, елит. Моята версия за масонството е, че в техните масонски ложи, на събиранията им, на които се извършват окултни практики, се градят стратегии за увеличаването на влиянието им в обществото. Един вид да оправляват нормалния човек, непросветения. Ето, в интернет пише, че членове на масонската ложа са били много от президентите, а Кенеди, който е застрелян, не е бил. Нещо май??? Имаше в някакво предаване човек, който казваше за някой си българин, че бил масон. Аре някой да продължава след мен...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 31 Май 2010, 19:02

Ryapoff написа:

Еми, колега, ето к'во знам, от различни източници на инфо. Първо, масонската организация е организация, съществувала много години. Не знам първоначално дали са били зидари, както пише в уйкипедия, но в момента мисля, че са по-важните клечки, елит. Моята версия за масонството е, че в техните масонски ложи, на събиранията им, на които се извършват окултни практики, се градят стратегии за увеличаването на влиянието им в обществото. Един вид да оправляват нормалния човек, непросветения. Ето, в интернет пише, че членове на масонската ложа са били много от президентите, а Кенеди, който е застрелян, не е бил. Нещо май??? Имаше в някакво предаване човек, който казваше за някой си българин, че бил масон. Аре някой да продължава след мен...

Най-добре нова тема да се отвори.... :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 31 Май 2010, 23:31

Колеги, забележете в биг брадър, това сатанинско предаване, как непркъснато се появяват огньове в рекламните клипове на предаването, тези огньове изгарят образно снимките на номинираните хора(когато дават номерата за гласуване със снимиките на номинираните хора), даже невероятното, което забелях беше, че тези същите огньове се превръщат в люспи на змийска кожа за кратко време... абе направо нямам думи

P.S. Това за сатанинските картинки на Боби олигофрена беше невероятно, браво на Врачанина, че го сподели

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 31 Май 2010, 23:37

Абе който го е страх от мечки, да не ходи в гората :lol: Аз разсъждавайки по тая логика, от както си живея самостоятелно, просто пропуснах да си купя телевизор :mhihi: Са ако искат да ме облъчват от космоса , все ми е тая :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 02 Юни 2010, 16:22

barabqga написа:
Ryapoff написа:

....
Най-добре нова тема да се отвори.... :yes:

зидари са били- наистина. не си падаът много по христянството, ама не са и сатанисти, ако някой си го помисли.
има много ложи, и в българия, както и доста българи са масони.
спорен е въпроса какво влияние имат днес, ама сигурно са някакъв фактор.
не мисля че Кенеди са го убили щото е / не е масон.
специално, за българските масони лично аз смятам , че са лигльовци, дет си играят на тайни общества, и си мислят колко са велики, ама може и да греша и да управляват света :dunno:
най характерното за масоните, е че те не се делят на бели- черни-жълти, леви- десни, вярващи -атеисти, консерватори- радикали, хомо- хетеро и т.н. делят се само на масони и немасони. т.е. на първо място е ложата, после бизнес, политика, религия, и тн, което от гледна точка на масонството изобщо не е толкоз лошо, за немасонството е доста кофти.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Предишна

Назад към Извън Темата