Проблем с Техномаркет-Перник

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Проблем с Техномаркет-Перник

Мнение от kiko » 30 Май 2010, 9:21

като се оставя някаква техника в сервиз,се описва как е оставена калъв,кабел,мемори карта и тн. ти такъв протокол да си писал? или изрично да си казал че апарата е със картата си която с твоя случай явно няма нищо общо с проблема на апарата?не си! тогава идва малко твоята дума срещу думата на оня от техномаркета и най вече си пред свършен факт,изчакай може наистина да е в сервиза реално няма каде другаде да е и ще ти я намерят,но не наричаи някои мошенници поради собствената си невежест
а да не говорим за няква карта 4г. да се занимаваш да звъниш на тоя или оня е малко смешно г-н.общински съветник!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Май 2010, 9:55

Отново колегиалност и солидарност с проблемите на колегите :mhihi:
Аз непременно бих подал жалба против тия мишоци :banghead: Да им държи влага като решат, че са големите тарикати :bang:
Последна промяна saleen на 30 Май 2010, 9:56, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Май 2010, 9:55

kiko написа:като се оставя някаква техника в сервиз,се описва как е оставена калъв,кабел,мемори карта и тн. ти такъв протокол да си писал? или изрично да си казал че апарата е със картата си която с твоя случай явно няма нищо общо с проблема на апарата?не си! тогава идва малко твоята дума срещу думата на оня от техномаркета и най вече си пред свършен факт,изчакай може наистина да е в сервиза реално няма каде другаде да е и ще ти я намерят,но не наричаи някои мошенници поради собствената си невежест
а да не говорим за няква карта 4г. да се занимаваш да звъниш на тоя или оня е малко смешно г-н.общински съветник!

Предполагам, колегата е обиден повече от самия Техномаркет, не толкова заради картата. Айде, колега, като има развръзка, пиши.
georgymk написа:
Ryapoff написа:
georgymk написа:.

Колега, пак не позна. :mhihi: Инерционно си написал запетая там, обаче не каза къде трябва да е. Не е заяждане.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 30 Май 2010, 10:23

adovet написа:То вече като даваш нещо за ремонт да му свалиш всичко.Трябваше да сваля и батерията и картата и връзката на фотоапарата.Измамници. :ranting:

Aз моя фотоапарат, миналото лято го оставях за ремонт в Технополис и там ме накараха да махна карта, батерия и връзка. Вече се радвам, че съм го купил от там, а не от Техномаркет :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 30 Май 2010, 13:57

kiko написа:като се оставя някаква техника в сервиз,се описва как е оставена калъв,кабел,мемори карта и тн. ти такъв протокол да си писал? или изрично да си казал че апарата е със картата си която с твоя случай явно няма нищо общо с проблема на апарата?не си! тогава идва малко твоята дума срещу думата на оня от техномаркета и най вече си пред свършен факт,изчакай може наистина да е в сервиза реално няма каде другаде да е и ще ти я намерят,но не наричаи някои мошенници поради собствената си невежест

На мен ми е пределно ясно, че идва мойта дума срещу думата на служителя, но просто никога не съм предполагал, че може да паднат толкова низко, че да крадат мемори карти.Явно в тази държава всичко може да се очаква.Чудно ми е само как трябва да се нарече човека който е откраднал картата щом не е мошеник.Можеби аз съм мошеника, че го предразполагам да открадне картата като я оставям във фотоапарата.

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 30 Май 2010, 15:19

имаш ли опис на това което си оставил? ....или така на доверие....
Ако нямаш се радвай, че изобщо си си взел апарата :paranoid:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 31 Май 2010, 21:56

www.izlugan.com - колега драсни си тука случая, хората се свързат официално с техно маркет , а те там нема да са много доволни на черния пи-ар заради мемори карта за 10лв, нещо като интернет господари на ефира са тея :lol:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 31 Май 2010, 23:21

Пролема е че не е постъпил коректно служителя който е приемал апарата за ремонт (дали от небрежност, некадърност или нещо друго). По-принцип наистина е трябвало да се остранят всички неща които не са включени в оригиналната окомплектовка на апарата. Мемори картата не е от тези неща. Добър пример ще дам и похвала за добра работа бе като си дадох телефона на ремонт в една от големите вериги в страната. Служителката ме накара да отстраня от телефона не само сим картата, картата памет, но и стилуса (пръчката за писане по тъч скрийна), който по-принцип си е отделно в комплекта на телефона, под предтекст че все пак телефона ще мине през няколко ръце и всичко което не е в окомплектовката на GSM-a може да се "загуби"
Има много коли и ....BMW
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Май 2010, 23:26

А няма ли вариант да пишеш, че си попълнил, но са я загубили те таз' декларация???

Потребител
Аватар

Мнение от bundev » 01 Юни 2010, 10:47

А няма ли вариант да пишеш, че си попълнил, но са я загубили те таз' декларация???

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Пиши също, че си им дал 1200 лева, 4 юсчета сливовица и 2 кила домати от розовите, ако мине ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 01 Юни 2010, 22:25

bundev написа:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Пиши също, че си им дал 1200 лева, 4 юсчета сливовица и 2 кила домати от розовите, ако мине ...

Нещо против идеята ли имаш, колега? Що па да не си търси правото човека? Що да ни правят на маймуни големите вериги? М? Аре той с връзки ши им го сложи. Ама ние обикновените граждани, дето тре'е да се опра'яме по правилата? С к'во да се оправим? Жалба дето няма да я разгледат ли, какво? Пък ако иска и пет мастърбокса Марлборо да пише, ако може. Заслужават! Не са го предупредили, ся ще го ядат! Ако бяхме бяла държава, веднага щяха да му дадат бланка да опише марка и модел на загубената карта и познай к'во щеха да му я направят? Да му я върнат! Не че се съмнявам, че ще познаеш, да не се напрягаш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 02 Юни 2010, 6:51

Намери се картата. :yes:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 02 Юни 2010, 15:21

adovet написа:Намери се картата. :yes:

Как успя колега с връзки или чиста случайност?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 02 Юни 2010, 15:23

Ами изникна просто изпаднала в сервиза им.Важно, че я намериха :lalala: и се извиниха.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Юни 2010, 22:06

Случайно ли е "изпаднала" и я намериха веднага баш твоята :?: Те сигурно изпадват по 15 на ден- егати късмета да ти я намерят...

Големите сервизи са така общо взето- не им дреме за клиента изобщо... Днес си взех лаптопа от сервиз- по опис съм го дал само с чантата и зарядното, което си е вярно... Днес го взимам и се оказва, че в слота му е останала една карта 8ГБ и в чантата се въргалят 2 флашки от по 16ГБ. Ама сервиза е малък и си пазят клиентите- 100% са ги видели и аз и копче не мога да кажа ако ги няма (не че знаех, че са там де), но всичко си беше на мястото...
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата