Сибанк
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Сибанк
dimithur написа:още преди 4 години четох в некакъв жълт вестник, че си продала акциите за 1 милярд.
А иначе викаш, че ние четем глупости

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:dimithur написа:още преди 4 години четох в некакъв жълт вестник, че си продала акциите за 1 милярд.
А иначе викаш, че ние четем глупости
Аз чета само жълти вестници

dimithur написа:saleen написа:Пише, че ще ги продаде въпросните акции "скоро", но към момента са си нейни все още....Какво го дискутираме този казус, Бойко каза, че щом не е женен за Цецка, значи няма конфликт на интереси и компетентните органи му повярваха, второ- банките били търговски дружества и той нямал право за нищо да им се бърка, т.е. да ни е честита правовата държава
Оф още преди 4 години четох в некакъв жълт вестник, че си продала акциите за 1 милярд. Общо взето това беше времето, в което тая особа започна да се появява в медийното пространство. От тогава изглежда всека година си ги продава и все гуши по 1 милярдНе ви ли писна да четете глупости, а най-вече и да им вервате
Трябва да има някаква политическа тема, която да дъвчем! Т'ва, че вярват на платените агенти като оня дългуч дето се изявява като подлога, си е техен проблем. Бах... Хората им казват, че не е така, че не е вярно т'ва, дет' разпраят, ама те си налягат и плюят. Нека! Българина по-добре да плюва, вместо да по'фали. Манталитет!!! Само това искам да ви попитам, като ни лъгаха червените мижитурки и оня очилатия пенсионер, 'що не се оплаквахте бе, баси??? Май най-обичат да се оплакват тия, дет' преди са се гушили. Аз се опитвам да съм обективен! Пък нека съм кух, ако ще и катаджия да съм - дреме ми к'во мислиш!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Аз пък не видях никой тук с нещо да се е похвалил, включително и симпатизантите на вожда
Само от скромност вероятно не го правят 

saleen написа:Аз пък не видях никой тук с нещо да се е похвалил, включително и симпатизантите на вождаСамо от скромност вероятно не го правят
Аз споменах един акумулатор...
- saleen
- старши ентусиаст
-
Аз моят акумулатор го купих по времето на тройната коалция преди 2 години, явно заради това имаме различни пристрастия 

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
милИАрд, димитХре, милИАрд
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4