Сибанк

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Сибанк

Мнение от saleen » 03 Юни 2010, 13:01

dimithur написа:още преди 4 години четох в некакъв жълт вестник, че си продала акциите за 1 милярд.

А иначе викаш, че ние четем глупости :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 03 Юни 2010, 13:20

saleen написа:
dimithur написа:още преди 4 години четох в некакъв жълт вестник, че си продала акциите за 1 милярд.

А иначе викаш, че ние четем глупости :mhihi:

Аз чета само жълти вестници :P Щото знам, че пишат глупости и няма опастност да се заблудя нещо и да им повервам :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 03 Юни 2010, 14:26

dimithur написа:
saleen написа:Пише, че ще ги продаде въпросните акции "скоро" :mhihi: , но към момента са си нейни все още....Какво го дискутираме този казус, Бойко каза, че щом не е женен за Цецка, значи няма конфликт на интереси и компетентните органи му повярваха, второ- банките били търговски дружества и той нямал право за нищо да им се бърка, т.е. да ни е честита правовата държава :mhihi:

Оф още преди 4 години четох в некакъв жълт вестник, че си продала акциите за 1 милярд. Общо взето това беше времето, в което тая особа започна да се появява в медийното пространство. От тогава изглежда всека година си ги продава и все гуши по 1 милярд :mhihi: Не ви ли писна да четете глупости, а най-вече и да им вервате :lol:

Трябва да има някаква политическа тема, която да дъвчем! Т'ва, че вярват на платените агенти като оня дългуч дето се изявява като подлога, си е техен проблем. Бах... Хората им казват, че не е така, че не е вярно т'ва, дет' разпраят, ама те си налягат и плюят. Нека! Българина по-добре да плюва, вместо да по'фали. Манталитет!!! Само това искам да ви попитам, като ни лъгаха червените мижитурки и оня очилатия пенсионер, 'що не се оплаквахте бе, баси??? Май най-обичат да се оплакват тия, дет' преди са се гушили. Аз се опитвам да съм обективен! Пък нека съм кух, ако ще и катаджия да съм - дреме ми к'во мислиш!!!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Юни 2010, 18:30

Аз пък не видях никой тук с нещо да се е похвалил, включително и симпатизантите на вожда :mhihi: Само от скромност вероятно не го правят :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Юни 2010, 19:13

saleen написа:Аз пък не видях никой тук с нещо да се е похвалил, включително и симпатизантите на вожда :mhihi: Само от скромност вероятно не го правят :mhihi:

Аз споменах един акумулатор...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 04 Юни 2010, 20:16

Аз моят акумулатор го купих по времето на тройната коалция преди 2 години, явно заради това имаме различни пристрастия :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 04 Юни 2010, 20:36

милИАрд, димитХре, милИАрд

Предишна

Назад към Извън Темата