Радостта Да Си У Дома
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: Радостта Да Си У Дома
колеги тоф гайс, България има войници и в Афганистан и в Ирак, така че хората от видето спокойно може да са ваши бащи, братя и т.н. роднини

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Zapa написа:колеги тоф гайс, България има войници и в Афганистан и в Ирак, така че хората от видето спокойно може да са ваши бащи, братя и т.н. роднини
Ама не са!!!
То може и клип пандизчии-убиици дето са излезли от пандиза след 20 години-се същото
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Е.Димитров написа:Zapa написа:колеги тоф гайс, България има войници и в Афганистан и в Ирак, така че хората от видето спокойно може да са ваши бащи, братя и т.н. роднини
Ама не са!!!
То може и клип пандизчии-убиици дето са излезли от пандиза след 20 години-се същото
Ее, не, тук не си прав, тези момчета не могат да кажат НЕ, за съжаление все още така е устроен светът, плюс това малко или много им се промиват мозъците и много от тях вярват, че го правят за добро
- Alpina_Johnnie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: по Аутобан А14 и А9
- Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24
Е.Димитров написа:Zapa написа:колеги тоф гайс, България има войници и в Афганистан и в Ирак, така че хората от видето спокойно може да са ваши бащи, братя и т.н. роднини
Ама не са!!!
е колега, тва са вече глупости дето дрънкаш... и аз не ги обичам американицте, до някъде ги мразя дори, ама и те са хора, заблудени и манипулирани и правят всичко възможно за да им е добре на близките...
не всичко е черно и бяло има и междина зона...!!!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
За пореден път българския манталитет си каза своето
,някой хора пишат тук колкото да не заспят все си мислех,че поне в тази тема няма да видя селски коментари но уви пак съм се излъгал.
Все си мисля,че дори да са отнемали живот те са го правили за да спасят своя собствен или на колегата си.Всеки от нас би убил за да спаси своя или на негов близък живот,политическите причини тези момчета да са там няма да ги коментирам.И ако е възможно не превръщайте темата в кочина,защото е тръгнала на там.

Все си мисля,че дори да са отнемали живот те са го правили за да спасят своя собствен или на колегата си.Всеки от нас би убил за да спаси своя или на негов близък живот,политическите причини тези момчета да са там няма да ги коментирам.И ако е възможно не превръщайте темата в кочина,защото е тръгнала на там.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Ама не са!!!
Вече дрънкаш пълни глупости колкото да отговориш последен и да кажеш нещо !

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Zapa написа:колеги тоф гайс, България има войници и в Афганистан и в Ирак, така че хората от видето спокойно може да са ваши бащи, братя и т.н. роднини
аре да се разберем за нещо, войниците ни в Афганистан и Ирак са НАЕМНИЦИ те не защитават българската кауза или интереси те са там за ПАРИ. Ако искаш да говориш за бг войници говори за момчетата от Сръбско-българската, Междусъюзническата Първа Световна, Втора Световна но за тия дечковци дето отиват да бачкат за пари ...думата е гастарбайтери същият риск който поемат те поема и всеки един българин излязал в странство за да изхрани семейството си. Евала за клипа и за идеята ама се отплеснахте много в националистично/шовинистични размисли.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Zapa написа:Е.Димитров написа:Zapa написа:колеги тоф гайс, България има войници и в Афганистан и в Ирак, така че хората от видето спокойно може да са ваши бащи, братя и т.н. роднини
Ама не са!!!
Вече дрънкаш пълни глупости колкото да отговориш последен и да кажеш нещо !
да,в твоята глава може и така да звучи...
LiTtLeRoCk написа:За пореден път българския манталитет си каза своето,някой хора пишат тук колкото да не заспят все си мислех,че поне в тази тема няма да видя селски коментари но уви пак съм се излъгал.
Какво точно означава "Български манталитет"-това че някой не е съгласен със статуквото,не гледа биг брадър и не ръкопляска на табела "ръкопляскайте",какво точно е "селски коментар"-мисля само на село е така-всички сме съгласни с кмета...
Започнете да мислите малко по-умно и като големи хора,отнемали човешки живот в името на какво???,да спасят своят-моляте,не се излагай,значи оправдаваш убииства от чужди войски,ами ако ние тука не бехме на мнението на американците и дойдат да ни сложат у "ред" и земат че опукат неколко познати и роднини...е това не мое да се случи щото немаме петрол...бе какво Ви обяснявам,като пораснете и започнете да мислите не като 15-16 годишни деца а като независими интелекти (не казвам че аз съм такъв,опитвам се да следвам такива познати и хора на които се възхищавам-космополитни личности)
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Е.Димитров ти май четеш между редовете всеки би убил за да защити своя живот,а политическите причини няма да ги коментирам на какъв език да ти обясня,че замисъла на клипа е друг,а не това за което вие си мислите.Мен ме подразни това,че не се вниква във смисъла на клипа и това което исках да ви кажа чрез него.Повече не мисля да коментира,а темата е за катинар.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Alpina_Johnnie написа:Е.Димитров написа:Zapa написа:колеги тоф гайс, България има войници и в Афганистан и в Ирак, така че хората от видето спокойно може да са ваши бащи, братя и т.н. роднини
Ама не са!!!
е колега, тва са вече глупости дето дрънкаш... и аз не ги обичам американицте, до някъде ги мразя дори, ама и те са хора, заблудени и манипулирани и правят всичко възможно за да им е добре на близките...
не всичко е черно и бяло има и междина зона...!!!

Страхотен клип!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Е.Димитров ти май четеш между редовете всеки би убил за да защити своя живот,а политическите причини няма да ги коментирам на какъв език да ти обясня,че замисъла на клипа е друг,а не това за което вие си мислите.Мен ме подразни това,че не се вниква във смисъла на клипа и това което исках да ви кажа чрез него.Повече не мисля да коментира,а темата е за катинар.
Колега,аз не казвам че съм прав,излагам моето лично мнение и в никакъв случай не бих искал да засегна някого с това си мнение,просто различни преоритети,единственото което ми хареса в клипа е...човешката реакция и чуства...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Е.Димитров написа:LiTtLeRoCk написа:Е.Димитров ти май четеш между редовете всеки би убил за да защити своя живот,а политическите причини няма да ги коментирам на какъв език да ти обясня,че замисъла на клипа е друг,а не това за което вие си мислите.Мен ме подразни това,че не се вниква във смисъла на клипа и това което исках да ви кажа чрез него.Повече не мисля да коментира,а темата е за катинар.
Колега,аз не казвам че съм прав,излагам моето лично мнение и в никакъв случай не бих искал да засегна някого с това си мнение,просто различни преоритети,единственото което ми хареса в клипа е...човешката реакция и чуства...
И аз говорех за човешката реакция и чувствата,болката и тъгата която се четеше в очите на хората,но като прочетох някой коментари се учудих как едно куче може да изпита чувства,а на други даже не им трепва.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2