избор на застрахователи
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: избор на застрахователи
а може ли малко обяснение по темата за "познатите"
те на каква длъжност да са във застрахователната компания? експерти, вещи лица, агенти, юрист консулти, адвокати??

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
gh0sts написа::OT: ами ако няма познати? мисля че това беше въпроса...
С тоя аватар какво я мислиш изобщо? Ей ся ще я налазят форумните застрахователи,че даже и кйорсурат тефтера дружки ще и станат

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- khaled
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 4.0д
Армеец май има една хубава екстра. Поддържат дежурни агенти и ако стане нещо идват веднага на място. То и за тях е добре, че може да успеят да изкарат другия виновен. Най-полезно това ми се струва ако спреш на място, което ревностно се брани от някой съсед и той ти я повреди съм чувал, че му ходили на гости.
Благодаря на всички за отговорите и старанието Ви
днес отидох до ДЗИ и се оказа че са ми сгрешили ЕГН-то и по конкретно годината на раждане и са ме изкарали под 25 и затова ми искаха няколкостотин лева само за ГО. В крайна сметка след като оправихме това недоразумение, сключих пак там ГО и каско, защото от няколко години винаги го правя там, а и до сега съм доволна пък и се познавам със експертите и застрахователния агент от този офис на фирмата
Благодаря ви отново 

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2