Търси се консултант за закупуване на Е90 / Спешно
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Търси се консултант за закупуване на Е90 / Спешно
Здравейте,
обмислям да си купя едно бмв е90, 2006та година и търся някой от форума, който работи в бмв сервиз, който евентуално да може да върже колата с компютър и да види горе долу какво става, дали има някакви проблеми и така...
Чувал съм, че има такива хора по форумите и заради това питам, ако темата не еза тук моля да я преместите. Колата дава све грешки на компютъра, продавача твърди, че едната е , защото бушона на запалката е изгорял, а другата защото джантите са сменени и новите нямат датчици за налягането в гумите. Ако някой може да помогне ще се радвам, естествено,че ще се разберем за заплащане. Скайпа ми е cuerv0 ,накрая е нула. там може би ще мога двидя по/скоро ако някой е писал. И огледа на колата трябва да стане утре.Благодаря ви.
обмислям да си купя едно бмв е90, 2006та година и търся някой от форума, който работи в бмв сервиз, който евентуално да може да върже колата с компютър и да види горе долу какво става, дали има някакви проблеми и така...
Чувал съм, че има такива хора по форумите и заради това питам, ако темата не еза тук моля да я преместите. Колата дава све грешки на компютъра, продавача твърди, че едната е , защото бушона на запалката е изгорял, а другата защото джантите са сменени и новите нямат датчици за налягането в гумите. Ако някой може да помогне ще се радвам, естествено,че ще се разберем за заплащане. Скайпа ми е cuerv0 ,накрая е нула. там може би ще мога двидя по/скоро ако някой е писал. И огледа на колата трябва да стане утре.Благодаря ви.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Търси се консултант за закупуване на Е90 / Спешно
Ами разгледай форума
Има обяви с коментари от клиентите...... Ако си от София вариантите са ДаруКар, Ясен, Явор, Никола......

най-сигурно си отиди в официален сервиз.Колата не е от най-евтините,че да рискуваш. За някакви 100 лева за диагностика.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Предложи на продавача да я откарате до оторизиран сервиз (Дару Кар примерно) и там ще си покаже какво им 
Ако откаже - направо се откажи от колата

Ако откаже - направо се откажи от колата
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

4 мнения
• Страница 1 от 1