Помощ за лечение
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
Помощ за лечение
Колеги искам да ви попитам можете ли да ми кажете лекар или болница за лечение на диабетна невропатия?
става въпрос къде могат да се направят вливания с киселината и да ми препоръчате лекар към който да се обърна?
става въпрос за софия
моля за сериозни отговори по темата
Благодаря ви предварително!!!!!!
става въпрос къде могат да се направят вливания с киселината и да ми препоръчате лекар към който да се обърна?
става въпрос за софия
моля за сериозни отговори по темата
Благодаря ви предварително!!!!!!
Re: Помощ за лечение
В тая болницата до френската гимназия майка ми си прави такива процедури, ама ще я питам за името на ендокриноложката
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Zagy написа:Провери как седят нещата и в "Токуда".
Токуда са мизерници, само взимат луди пари и за нищо не стават

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
токуда
болница ЯКУДЗА
баща ми ходеше в окръжна, при доц. ХХХХ.
как да ти кажа... на днешно време докторите станаха бизнесмени, а ХХХХ може и на уолстриит да отиде и да ги научи на нещо. не че не рабира човека, ама много финансово гледа на нещата.
това майната му, ама в стремежа си да изцица и касата такава анамнеза му спретна и така му украси иследванията, че после джипито гледа и
вика: тва половината ако е вярно,баща ти требва да е мъртав.
ако искаш, щи кажа името на бизнесмена на ЛС

баща ми ходеше в окръжна, при доц. ХХХХ.

това майната му, ама в стремежа си да изцица и касата такава анамнеза му спретна и така му украси иследванията, че после джипито гледа и

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
Колеги прочетох болицата ТОКУДА и искам да изразя едно мнение преди време на един мои приятел баща му беше там за лечение в така наречената болница ТОКУДА там го заразиьа с хепатит след 3г чожека получи рак на черния дроб след мъки 3 месеца и си отиде от този свят в разцжета на силите си ...... та ако не го бяха разболяли още щеше да си живее и нямаше да остажи 2-те си деца без баща ...... лека му праст на човека 

...
Д-р Витанова, 2ра градска мисля че се води (тая дето е до френска гимназията) . Тел 0888763215
akula написа:токудаболница ЯКУДЗА
![]()
баща ми ходеше в окръжна, при доц. ХХХХ.как да ти кажа... на днешно време докторите станаха бизнесмени, а ХХХХ може и на уолстриит да отиде и да ги научи на нещо. не че не рабира човека, ама много финансово гледа на нещата.
това майната му, ама в стремежа си да изцица и касата такава анамнеза му спретна и така му украси иследванията, че после джипито гледа и![]()
вика: тва половината ако е вярно,баща ти требва да е мъртав.
Напиши му името, колега!!! Ако не искаш, прати ми го на ЛС, трябва да се пазим от тея гадове!!!
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
От личен опит часните болниц нищо не правят освен да ти вземат парите ПИРОГОВ за касапини.... наи съм доволен от ВОЕНО МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ там ме оперираха наистина знят какво правят
...
10 мнения
• Страница 1 от 1