Убиха и Емил Кюлев!
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Отрепаха човека платил най-много данъци миналата година, те си застреляха полвината държава ... 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Човека по точно е бил голям фен на Х5 ,много неприятно събуждам се и гледам 10 мин. любимата кола 4.6iS ...Не знам защо ,но ми стана кофти ...
Лека му пръст

Лека му пръст

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Съжалявам, че се меся нито го познавам нито нищо, но прочете ли някой автобиографията му????
Това си е бившо ченге, занимавал се с банки прочие. Няколко фалирали банки наколко купени и така. Явно човека е прал пари (чужди пари). Поне това е моята гледна точка.
Моите съболезнования към близките му, но за да го гръмнат така не му е чиста работата. Знам само, че ще видиме европа през крив макарон, ако продължаваме така
Това си е бившо ченге, занимавал се с банки прочие. Няколко фалирали банки наколко купени и така. Явно човека е прал пари (чужди пари). Поне това е моята гледна точка.
Моите съболезнования към близките му, но за да го гръмнат така не му е чиста работата. Знам само, че ще видиме европа през крив макарон, ако продължаваме така

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Много е неприятно когато "на 2 крачки от нас" убиват хора, но..
... Но някой пита ли се кой и защо ще си дава парите на наемници за такова нещо! Лично мнение: най-малкото има сериозна причина!!!
... Но някой пита ли се кой и защо ще си дава парите на наемници за такова нещо! Лично мнение: най-малкото има сериозна причина!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Не мога да ви разбера с тая скръб по тези хора. Георги Илиев се превърна в национален герой след смъртта си едва ли не. А е лежал в затвора за изнасилване. Примерно. И Кюлев щом са го гръмнали значи има за какво. Кофти за семейството му единствено. Доколкото знам убийството не е толкова лесен ход и щом е предприет значи нещата са сериозни.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Collateral damage... Явно източниците на първоначалния капитал, след като дойдоха на власт поискаха повече отколкото му се е искало да дава... Но все пак това беше човека изградил най-големия легален бизнес в мизерната ми държава. А и наглата показност на такива деяния (без значение срещу кого) ни отдалечава все повече от всякакви европейски идеали... Освен това не ми допада превръщането в национални герои на каквито и да било бизнесмени... Особено от типа на онзи с хасиендата... Но явно хората имат нужда от герои и след като политиците са помияри, те си ги търсят другаде.

Never mistake motion for action...
Има и още един икономически проблем - преди време Кюлев е пуснал на европейската стокова борса акций на стойност 30 милиона Евро. След убийството му акцийте са паднали с 14 процента след което са били спряни от продажба, защото допустимата граница за падане на курса е 15%.
Представям си колко фирми и корпораций са се опарили от сделката да купят акций на ДЗИ и колко биха купували и за напред цении книжа на български фирми!?
Представям си колко фирми и корпораций са се опарили от сделката да купят акций на ДЗИ и колко биха купували и за напред цении книжа на български фирми!?
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2