Bluetooth високоговорител за кола Parrot CK3000 Evolution
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Bluetooth високоговорител за кола Parrot CK3000 Evolution
Здравейте,
Днес видя това нещо
http://shop.mobile.bg/handsfree/414-blu ... ution.html
Чудно ми е как така използва колоните на автомобила, като никакви жици...
има нещо като трансмитер или се връзва някъде ?
Някой има ли представа как работи ?
А ако някой е ползвал нещо, което работи също така добре и е по-евтино
да сподели :-)
Има е Е46 една тема как да се интегрира в копчетата на волана, но само у-вото беше към 300лв.
Днес видя това нещо
http://shop.mobile.bg/handsfree/414-blu ... ution.html
Чудно ми е как така използва колоните на автомобила, като никакви жици...
има нещо като трансмитер или се връзва някъде ?
Някой има ли представа как работи ?
А ако някой е ползвал нещо, което работи също така добре и е по-евтино
да сподели :-)
Има е Е46 една тема как да се интегрира в копчетата на волана, но само у-вото беше към 300лв.
Re: Bluetooth високоговорител за кола Parrot CK3000 Evolution
ba6tata ima takova samo 4e s displei vryzva se lesno si4ko si e napraveno samo zaka4a6 i si gotov .
dokato slu6a6 muzika i ti zvyne nqkoj kato otvori6 muzikata spira i ti poqva6 da si prikazva6 ,i slu6a6 prez kolonite .
zaslujava si parite tva s displeq pri nas e 150e
p.p. kakvo stava s kirilizatora ne6to go nqma sry za 6liokavicata
dokato slu6a6 muzika i ti zvyne nqkoj kato otvori6 muzikata spira i ti poqva6 da si prikazva6 ,i slu6a6 prez kolonite .
zaslujava si parite tva s displeq pri nas e 150e
p.p. kakvo stava s kirilizatora ne6to go nqma sry za 6liokavicata
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Привет Колега,
аз съм с това http://www.parrot.com/uk/products/plug- ... inikitslim ,
блутута му е добър, връзва си 3 телефота едновремено без проблем, батерията държи до 5 дни.
Само английският му звучи супер куцо с нашите имена. Почти е НЕвъзможно да разбереш кой те търси ако слушаш гласовият говорител, а за гласово набиране - направо забрави. Така ще трябва да си изчанчиш езика за да разбере аджаба туй у-во кой точно искаш да набереш, че ще ти писне и ще трябва да го набираш ръчно.
Ако има такова у-во с гласови команди и гласов речник на български ще е супер ама с този английски по дифоут - НЕ СТАВА.
ее това са моите впечатления

аз съм с това http://www.parrot.com/uk/products/plug- ... inikitslim ,
блутута му е добър, връзва си 3 телефота едновремено без проблем, батерията държи до 5 дни.
Само английският му звучи супер куцо с нашите имена. Почти е НЕвъзможно да разбереш кой те търси ако слушаш гласовият говорител, а за гласово набиране - направо забрави. Така ще трябва да си изчанчиш езика за да разбере аджаба туй у-во кой точно искаш да набереш, че ще ти писне и ще трябва да го набираш ръчно.
Ако има такова у-во с гласови команди и гласов речник на български ще е супер ама с този английски по дифоут - НЕ СТАВА.
ее това са моите впечатления

"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
Не, не държа изобщо на говора.
Просто искам културно решение за телефона.
Това ми харесва, че използва колоните и спира музиката, единствено искам зелено и червено копче
не е лошо все пак да има някакъв дисплей с caller id
Просто искам културно решение за телефона.
Това ми харесва, че използва колоните и спира музиката, единствено искам зелено и червено копче
не е лошо все пак да има някакъв дисплей с caller id
- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Всеки сам си преценява за себе си !
За мен едно истинско CAR hands FREE у-во трябва да се управлява максимално дистанционни и безконтактно, демек само с глас, имаче малко му се губи смисъла, ако трябва да си отклоняваш погледа от пътя за да видиш на екрана кой те търси или да си махаш ръцете от волана за да набираш.
Е, така ми изглеждат нещата според мен

За мен едно истинско CAR hands FREE у-во трябва да се управлява максимално дистанционни и безконтактно, демек само с глас, имаче малко му се губи смисъла, ако трябва да си отклоняваш погледа от пътя за да видиш на екрана кой те търси или да си махаш ръцете от волана за да набираш.
Е, така ми изглеждат нещата според мен

"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
5 мнения
• Страница 1 от 1