Голфаджии........
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Днес карах един голф3-ка (голям срам, но никой не ме видя. Но нямаше как да откажа - шефа ме прати да го прекарам на маркировка в Булинс). Не го знам колко коня е (колата е 94 или 95 год. - спецовете да се изкажат), карана е в Бг точно една година. Какви са ми впечатленията? Трополи все едно няма шарнири, няма амортесьори. Кат седнах главата ми опря в тавана (чувствах се като тракторист - той Васелен обича така да кара
) И на бензин и на газ не може да се мери с мойта Е34ка. Напнах я от Сточна гара към паметника Левски - при около 5000 оборота ручи като стар москвич без генерация. Има още около 1500 оборота по стрелка, но не забелязах особено желание в колата да да ги ползва. И то на 2-ра. Не знам дали м50б20 е тромав, ама от 5 до 6400 на втора минава доооста по-малко време. А това някой да ти даде път като си с Голф. Забравете! Всеки те натиска (вероятно е от имиджа), никой не проявява и елементарно уважение. Та, ако някой иска моето скромно мнение - не бих си купил Голф за нищо на света.

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
С две думи нищо не каза
има коли в лошо състояние има и в добро (не само голфове) разбита предница и изтървали амортисиори не са признак за Голф нали? Не вървяла като твоята.. е ти като вземеш 1.4, 1.6, 1.8 дето са 90, 75, 60 к.с. по-малко от твоята какво очакваш? Седалките се регулират по височина ама като те е било толкова гнус от колата даже не си погледнал къде е ръчката за тази процедура, а и не на последно място тая кола като нова е струвала на половината на твоята нали?
Това мнение го написа само за да пипнеш лайното и да замирише повече!
П.С. Мисля, че темата се поизчерпа вече.

Това мнение го написа само за да пипнеш лайното и да замирише повече!
П.С. Мисля, че темата се поизчерпа вече.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
От къде тръгнахме къде стигнахме
Стигнах до извод, че
явно на голфа му е издишала гарнитурата между седалката и волана
Другият път пак ще се пробвам да му сцепя шушоните

Стигнах до извод, че
явно на голфа му е издишала гарнитурата между седалката и волана

Другият път пак ще се пробвам да му сцепя шушоните

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Лана, темата ти беше готина. Направил си си кефа, разцепил си голфче, супер. И аз съм писал такива теми.
Аз просто се изнервих като се изляха 50 човека да оплюват Голфовете ей така щото карат БМВ.
Теми са изписани поне 100 по въпроса (не само в този форум). Не разбрахте ли че от този спор на глава НЯМА ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ.

Аз просто се изнервих като се изляха 50 човека да оплюват Голфовете ей така щото карат БМВ.
Теми са изписани поне 100 по въпроса (не само в този форум). Не разбрахте ли че от този спор на глава НЯМА ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4