Айтоски, Ришки или Котленски проход?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Айтоски, Ришки или Котленски проход?
Пак малко лични проблеми
Някой скоро минавал ли е през въпросните проходи?
Ако пътувате от Ст. Загора за Варна от къде бихте минали? Какво е състоянието на пътя ?

Някой скоро минавал ли е през въпросните проходи?
Ако пътувате от Ст. Загора за Варна от къде бихте минали? Какво е състоянието на пътя ?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Айтоски, Ришки или Котленски проход?
Този на морето (Сл. Бряг, Влас, Баня, Обзор) е много приятен! Асфалтът е читав, завоите са забавни. Не знам по това време на годината дали ще е натоварен.

мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 19:39, променена общо 1 път
.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Котленския проход - преди месец минах от там, пътят е в много добро състояние, не е натоварен, лично аз бих избягнал да мина през прохода Сл.Бряг- Обзор поради простата причина, че е много натоварен и наличието на разни колеги шофьори, които се мислят за безсмъртни. Айтоския също е добър вариант 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
И пари да ти дават и да те бият през Ришкия не минавай!
С другото семейство, с което пътувахме още плюем момента, в който избрахме този път, голяма грешка, само ще ти покажа какво се случи с Е38цата накрая
Задна гума

Предна гума

Е38цата...

Причината..

След залъгващо добър път, на връх изкачването на байр хоп изненадка
Дори изключвайки тази конкретна дупка, целият път е отвратителен, там дивите животни бягат редом с колата ти, не ги е страх, там рядко минават коли.
Приятно пътуване
С другото семейство, с което пътувахме още плюем момента, в който избрахме този път, голяма грешка, само ще ти покажа какво се случи с Е38цата накрая
Задна гума

Предна гума

Е38цата...

Причината..

След залъгващо добър път, на връх изкачването на байр хоп изненадка

Дори изключвайки тази конкретна дупка, целият път е отвратителен, там дивите животни бягат редом с колата ти, не ги е страх, там рядко минават коли.
Приятно пътуване

E34, E38
Айтос-Каблешково-Сл.бряг-Обзор е поносим вариянт с един по неприятен участък около 10-15км след село Миролюбово(ако не греша)
Но ако ще караш по тъмно бих те посъветвал да си минеш през Бургас -просто изненадите са по малко
Но ако ще караш по тъмно бих те посъветвал да си минеш през Бургас -просто изненадите са по малко
...
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
За Ришкия проход няма да говоря, защото колегата достатъчно убедително и нагледно обясни защо да не се използва. Другите два- Айтоски и през Бургас за Варна са на кантар. Първият е най-къс и в не много добро състояние на настилката. Вторият е дълъг, но бърз и комфортен. Аз лично бих избрал втория.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Aз редовно минавам през Айтос-Провадия.
"+" няма наклони, красива природа
"-" сравнително тесен и често хванеш ли ТИР с него изкарваш прохода.
преди 2-3 г. му правиха ремонт, но вечно затворения проход на републиката пренасочи трафика и отново има дупки. Дупките са ПО-МАЛКО от Ришкия проход. Минах преди 2 месеца през него в чудо се видях.
Настилката е най-добра през Обзор, но децата ми връщат обяда
"+" няма наклони, красива природа
"-" сравнително тесен и често хванеш ли ТИР с него изкарваш прохода.
преди 2-3 г. му правиха ремонт, но вечно затворения проход на републиката пренасочи трафика и отново има дупки. Дупките са ПО-МАЛКО от Ришкия проход. Минах преди 2 месеца през него в чудо се видях.
Настилката е най-добра през Обзор, но децата ми връщат обяда

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
ако караш вечер е най-добре обзорския. През деня винаги съм пътувал през Айтос-Провадия. Има някоя друга дупка(нищо фрапантно), но в сравнение с останалите маршрути е най-лек и е красив повече от обзорския, поне за мен. Балканската част е най-къса, около 20-тина км, най-кратък е като разстояние. Котленския е хубав като път, но до едно време и е най-дълъг като разстояние. Като включим и факта, че магистралата още май не е пусната в посока Варна, трябва да се минава през стария път за Варна. А там е пълно с безумно тъпи румънски водачи.
9 мнения
• Страница 1 от 1