Спортна травма...?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Спортна травма...?

Мнение от (bubsa) » 26 Юни 2010, 14:33

Е.Димитров написа:Абе бой на отсрещната страна!!!
Като ходя в патиланци с племенника,бе то такова добро дете,усмихнато,лъчезарно,отиде да се запознае с друго детенце и онова земе че почва да го бие,хич не ми пука колко е големо другото дете,майка му и баща му!!!

И викаш ващо дете е най-доброто и най кроткото и най-най а :mhihi:

А по темата,игра е.Случва се всичко,след години ще си спомняте все едно нищо не е било ;) Само да не вземе да се откаже от спорта заради една травма :confused:

ПС Странно защо се промениха така нещата.Преди години всеки ден някой се прибираше я със нещо счупено я с пукната глава и т.н. и нищо,а сега всеки гледа да се разправя,съдилища... :dunno:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 26 Юни 2010, 21:00

(bubsa) написа:А по темата,игра е.Случва се всичко,след години ще си спомняте все едно нищо не е било ;) Само да не вземе да се откаже от спорта заради една травма :confused:

ПС Странно защо се промениха така нещата.Преди години всеки ден някой се прибираше я със нещо счупено я с пукната глава и т.н. и нищо,а сега всеки гледа да се разправя,съдилища... :dunno:

Много правилно...колко пъти съм се прибирал като малък и само - мамо,тате паднах докато ритахме и това е... Случват се такива неща по време на игра, за съжаление колкото и да не ни се иска.
Иначе и аз докато тренирах са ми чупили крак: на един мач(направих шпагат за топката ама тоя ме настъпи и така..). И ръка съм си чупил - е беше фън после с гипса кат изпраскам някой :mhihi:
Иначе колега важно е лекарите да са си свършили добре работата и на мен ми бяха казвали, че след като ти свалят гипса е добре да си топиш ръката във вода с морска сол - заздравява костите. И до сега да чукна на дърво нямам проблеми. Но пък щом е малък сина ти - значи ще заздравее, то е по-страшно при по-възрастните. :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 26 Юни 2010, 21:10

seven-eight написа: то е по-страшно при по-възрастните. :)

Мдаа, ето още една причина, която да спре колегата да търси възмездие...
Съжалявам за офтопик-а

Предишна

Назад към Извън Темата