Спортна травма...?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Спортна травма...?
Е.Димитров написа:Абе бой на отсрещната страна!!!
Като ходя в патиланци с племенника,бе то такова добро дете,усмихнато,лъчезарно,отиде да се запознае с друго детенце и онова земе че почва да го бие,хич не ми пука колко е големо другото дете,майка му и баща му!!!
И викаш ващо дете е най-доброто и най кроткото и най-най а

А по темата,игра е.Случва се всичко,след години ще си спомняте все едно нищо не е било

ПС Странно защо се промениха така нещата.Преди години всеки ден някой се прибираше я със нещо счупено я с пукната глава и т.н. и нищо,а сега всеки гледа да се разправя,съдилища...

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
(bubsa) написа:А по темата,игра е.Случва се всичко,след години ще си спомняте все едно нищо не е билоСамо да не вземе да се откаже от спорта заради една травма
![]()
ПС Странно защо се промениха така нещата.Преди години всеки ден някой се прибираше я със нещо счупено я с пукната глава и т.н. и нищо,а сега всеки гледа да се разправя,съдилища...
Много правилно...колко пъти съм се прибирал като малък и само - мамо,тате паднах докато ритахме и това е... Случват се такива неща по време на игра, за съжаление колкото и да не ни се иска.
Иначе и аз докато тренирах са ми чупили крак: на един мач(направих шпагат за топката ама тоя ме настъпи и така..). И ръка съм си чупил - е беше фън после с гипса кат изпраскам някой

Иначе колега важно е лекарите да са си свършили добре работата и на мен ми бяха казвали, че след като ти свалят гипса е добре да си топиш ръката във вода с морска сол - заздравява костите. И до сега да чукна на дърво нямам проблеми. Но пък щом е малък сина ти - значи ще заздравее, то е по-страшно при по-възрастните.

seven-eight написа: то е по-страшно при по-възрастните.
Мдаа, ето още една причина, която да спре колегата да търси възмездие...
Съжалявам за офтопик-а
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2