Какво правите като ви застига моторист ?
Модератор: Общи модератори
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Re: Какво правите като ви застига моторист ?
Кажа ли нещо чедО.
Не ръси това дето Господ не е благоволил да ти даде
И мерси за похвалата .. който си го може ... си го може
Не ръси това дето Господ не е благоволил да ти даде

И мерси за похвалата .. който си го може ... си го може

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
винаги трябва да се прави път на моториста!!!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Я, де.а и що!?Bmw325is написа:винаги трябва да се прави път на моториста!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Може да е Сигма- джия , те са с предимство , особено тия с новите BMW-та ...

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
батенце само не ми се прай на отворко
Bmw325is написа:батенце само не ми се прай на отворко
Ми к'во правим ако си ползвам правото да не му дам път на пикльото с мАтора??? Пък нека съм отворко! Нема мене да събират, вие се пазете, вие, не сме длъжни ние да ви пазим!
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
вие си решавате какво да правите ама засечете ли ме мене ,ако мога да стана от земята вие ще сте по сини от мене след това 

Bmw325is написа:вие си решавате какво да правите ама засечете ли ме мене ,ако мога да стана от земята вие ще сте по сини от мене след това
Като иде мАторист след мене се държа нормално. Не съм казал, че трябва да ги засичаме! Мотористът не е нищо повече от един бърз колоездач. Аз съм колоездач! Никой не е длъжен да ми прай път, особено ако реша да се бутам по осевата. Това не го пра'я, 'щото като му одера колата на човека немам кинти да му платя. Същото е и с моторите - караш с 200, ти си пазиш живота, на мен не ми пука за теб. Одереш ли ми колата в задръстването, ще плащаш. Просто е.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Bmw325is написа:вие си решавате какво да правите ама засечете ли ме мене ,ако мога да стана от земята вие ще сте по сини от мене след това
Пък представяш ли си ,хипотетично де,да не става,ама да си ти виновен,пък и другият/те ора да са по надарени мускулно и тренировачно от теб...само споделям

Ей,карайте си колите и моторите според правилата,много мразя "афганистански" изпълнения,некакви барутарници-немат живот у тех (автомобили) се набират като "глист на буца" или едни мотористчета с кросови мотори днеска на бензиностанцията-остави че номера нямаха на моторите,ами след като заредиха,от какъв зор започнаха да форсират,викам му на единя-абе колега,успокой се бе,намали малко че ми надухте главата,нали сега отивате у гората...ей,как ме изгледа-гледам го и аз,за негово съжаление нито може с поглед да убива,нито пък аз си създадох инфаркт-откачена работа
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Кофтито е, че заради такива лекенца който се мислят за безсмъртни като бмв325ис хората имат лошо мнение за мотористите. Хората се дразнят от такива приказки като това, че някой бил длъжен да му прави път. Никой за нищо не е длъжен. Колкото повече правят толкова по добре ама не и да го правят защото са принудени. Един нормално мислещ човек ще направи път на моториста по ред прични който не мисля да коментирам. Ама не защото е длъжен!!!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
horhef написа:Кофтито е, че заради такива лекенца който се мислят за безсмъртни като бмв325ис хората имат лошо мнение за мотористите. Хората се дразнят от такива приказки като това, че някой бил длъжен да му прави път. Никой за нищо не е длъжен. Колкото повече правят толкова по добре ама не и да го правят защото са принудени. Един нормално мислещ човек ще направи път на моториста по ред прични който не мисля да коментирам. Ама не защото е длъжен!!!
А е това беше най-хубавото мнение до момента

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
оглеждай се и назад на мотора ,щото срещнеш ли се с неподходящ си надпиши различните органи за колко точно хора ги даряваш....! мноо отворен...!купи си син мотор да ти отива....
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
за пореден път се доказахте кои сте комплексарите във форума
винаги съм ви се чудил как не ви омръзва да се заяждате постоянно с някой .Аз си казвам моето мнение че трябва да се пазят мотористите,това че на вас не ви харесва хич не ме интересува,правете се на мъже пред компютъра в други теми

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Bmw325is написа:за пореден път се доказахте кои сте комплексарите във форумавинаги съм ви се чудил как не ви омръзва да се заяждате постоянно с някой .Аз си казвам моето мнение че трябва да се пазят мотористите,това че на вас не ви харесва хич не ме интересува,правете се на мъже пред компютъра в други теми
Не бе колега,то е ясно че сме комплексари,ама на последък сме и европейци,пък тея европейци да земат че си направили закони за движение по пътищата които на нас ич не ни аресват,ама к'во да правиш и вече изведнъж се оказва че не може да караш без номера,без гражданска,даже наглоста европейска стигнала до там че не могло да караш с превишена скорост в града,а то некаква скорост от 50-60 километра,тея не знаят ли че мотора едвам се държи прав при тая скорост,при това тея "изроди"(пак от европа-най-вероятно нек'ви пенсии ) зели че изчислили некакви пределни норми за шум,па и не само за коли,а и за мотори,и как се изчислява пределен шум на ракета-незнам

Иначе,няколко пъти видях в София мотористи дето караха с НОРМАЛНА СКОРОСТ и един на магистралата,ама това са балъци предполагам...
Аз също покарвам от време на време една ямаха R1,ама щото ме е страх и съм тъп,не смея да карам бързо и се съобразявам с по-големите,както се съобразявам с камионите когато карам кола...
Нищо лично колега,това са само факти
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Май я изчерпахме тази тема, а?
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей