Питане за шофьорски курс (инструкторите да се вкл.)+ Плевен
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за шофьорски курс (инструкторите да се вкл.)+ Плевен
мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 19:37, променена общо 1 път
.
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Питане за шофьорски курс (инструкторите да се вкл.)+ Плевен
Здравей Колега,
навремето ДАИ беше вярно в общежитието на Автотранспортния Техникум в Плевен. Ако все още е там,това е в кв.Сторгозия,третата спирка на тролей номер 3 в квартала,или предпоследната на същия номер.Въпреки това нека някой колега потвърди,защото аз съм плевенчанин,но вече десет години съм в чужбина и е възможно да има промени.
Поздрави
навремето ДАИ беше вярно в общежитието на Автотранспортния Техникум в Плевен. Ако все още е там,това е в кв.Сторгозия,третата спирка на тролей номер 3 в квартала,или предпоследната на същия номер.Въпреки това нека някой колега потвърди,защото аз съм плевенчанин,но вече десет години съм в чужбина и е възможно да има промени.
Поздрави
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Питане за шофьорски курс (инструкторите да се вкл.)+ Плевен
Spoony написа:Интересува ме по закон на каква дата се започва курса? Всеки четен или нечетен понеделник на месеца се внасят протоколите в ДАИ?
С други думи самия курс (курсмуване там и другите неща) на същата дата ли започват?
Мисля че на всеки четен понеделник в месеца... т.е. този месец 12 след това 26.... ( вече съм сигурен... преди малко попитах )
Spoony написа:Другото е каращите курс за отнета книжка заедно с 18 годишните ли се записват или се внасят в ДАИ по отделен списък?
ДА - заедно с другите
Spoony написа:И сега след като е затегнат толкова контрола (камери и тем подобни) всичките ли часове ли трябва да се карат или може инструктора пак да пише фиктивни часове и директно на изпит да пусне? И като цяло за отнета книжка курса едно към едно ли е с курса за новаците или се кара по някаква улеснена процедура?
За отнета книжка трябва да караш задължително 4 часа... може да си ги платиш ( 20 лв. на час ) и да ги караш или да се разбереш с инструктора и да не ги караш... зависи вече колко е твой човек инструктора
Spoony написа:И специално за Плевенчаните искам да питам къде е сградата на ДАИ, където се провеждат изпитите? Обясниха ми за някакво общежитие, ако някой знае къде е точно да ме упъти.
в двора на Автото бе колега... точно след спирката на автото има една порта... влизаш вътре и ще го намериш

3 мнения
• Страница 1 от 1