Tрябва ми спешно GPS
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Tрябва ми спешно GPS
Значи с две думи - трябва ми GPS навигацийка за автомобил. Възможно най-евтино. Не ми трябват 1000 функции. Просто да ме закара ПРАВИЛНО(много важно) от точка А до точка Б. И да мога да му ъпдейтвам/качвам нови карти, като му дойде времето де. Държа на 4.3" дисплей. Поддържани езици на менюта и на гласа не ме вълнуват много много, английски да ми говори и пише ми е достатъчно. Да си има качени картите, че сега да не се налага да чета ръководства как се качват карти и т.н. Е, в крайна сметка, ако е висока цената на устройството с качени карти отколкото на подобна без карти, но пак да могат да се качват, ще вземем и такава без качени карти.
Та къде да търся такова устройство, кои онлайн магазини и/или хора?
Та къде да търся такова устройство, кои онлайн магазини и/или хора?

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Re: Tрябва ми спешно GPS
Аз съм с нещо много подобно на това и съм доволен. Намери някой, който ги продава в България и ще дойде с качени Гармин с карти на България и Европа и IGO с карта на България (може и други да има, не съм проверявал).
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Ми да намеря ама откъде. Аз нали затва съм я пуснал темата. Нямам излишно време за търсене.

Виж тук http://forum.pocketbulgaria.com/ колега.Има доста читави работи на добри цени.

4 мнения
• Страница 1 от 1