Изтекъл международен паспорт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

zxsport
Аватар

Re: Изтекъл международен паспорт

Мнение от zxsport » 21 Юни 2010, 22:34

Миналата седмица ходих до РПУ-то да си връщам моя задграничен (изтекъл Декември 2009 г) - минах без глоба!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 21 Юни 2010, 22:41

аз все си мисля, че сега покрай лудниците може и да не го глобят...
спортния ситроен, при тебе може да важи и удължаването на срока, дето влезе със закон, и поради тарапаната, да си минал леко...
но наистина факта с глобата е уникален :no: ... не го знаех тва :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 22 Юни 2010, 10:55

Така,

понеже миналия месец ми се наложи да вадя спешно паспорт за формулата в Турция, положението е следното:
Старият ми паспорт беше изтекъл м. Септември 2009г. и не го бях върнал. Когато отидох да взема новия, дамата на гишето каза, че трябва да върна стария задължително. Иначе нов няма да даде. След като не успях да намеря къде съм го затрил, се върнах и казах, че съм го изгубил. Написаха ми акт на стойност 30лв. (32.50лв с включената такса за превод) и след това си взех новия. Нямам идея колко е глобата за не върнат на време, но надали е под 30лв. Така, че мисля това е по-добрият вариант.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Юни 2010, 11:44

аз пък още с подаването за новите документи казах че съм го загубил,написах една декларация и нямаше никакви глоби и грижи

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 22 Юни 2010, 13:53

Влезе ли окончателно в сила решението на Скупщината всички граждани на ЕС да минават транзитно само с лични карти през територията на Сърбия?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 23 Юни 2010, 0:03

Владо написа:аз все си мисля, че сега покрай лудниците може и да не го глобят...
спортния ситроен, при тебе може да важи и удължаването на срока, дето влезе със закон, и поради тарапаната, да си минал леко...
но наистина факта с глобата е уникален :no: ... не го знаех тва :banghead:

За бавно каращия към надин - от края на миналата седмица (четвъртък или петък беше когато го върнах), са минали 3-4 работни дни ... за това време колко да са се променили нещата? Връща си го човека без глоба и това е!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Изтекъл международен паспорт

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 23 Юни 2010, 18:56

Следващата седмица отивам да подавам документи. Ще пиша, ако ми треснат глоба . ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 23 Юни 2010, 19:15

а аз си изгубих личната карта ... валидна е до септември 2010 не искам глоби :oops:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 23 Юни 2010, 19:54

Prekysvach написа:а аз си изгубих личната карта ... валидна е до септември 2010 не искам глоби :oops:

Ако я пишеш изгубена или открадната глобата е 20лв. Ако не я презавериш 1 месец след като и е изтекъл срока пак 20лв. Поне тука е така... да не казвам откъде знам :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 12 Юли 2010, 14:22

Малко информация за колегите, които са в чужбина.
Днес ходих до заветното консулство и въпреки, че паспорта ми е изтекъл март месец, нищо не казаха за глоба. Подадох, преснеха паспорта и личната, снимаха ме, отпечатъци и това е. Най-странното е, че исках да върна паспорта на жена ми. Тогава ми обявиха, че не можело!!!! Викат където е изкаран там, тука не може! Значи трябва да отиде до Варна, за да го предаде. Това е, ако не иска да си вади нов. Ако иска, явно след като го издадат, ще вземат стария! Как така един път се взима, а друг път не. Странно, но факт.

Предишна

Назад към Извън Темата