Помогнете на Радосвета Наскова Петкова
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Помогнете на Радосвета Наскова Петкова
Помолиха ни да пуснем една тема с която бихме могли да бъдем от полза на Радосвета Наскова Петкова!
Лично аз не я познавам но ми става тъжно човек да има нужда от помощ когато няма никакви средства от които се нуждае!
Пуснал съм смс който не ми струва нищо защото като зе замисля колко отделям за баварията та реших да подпомогна!
Направете го и вие като се замислите!
Лично аз не я познавам но ми става тъжно човек да има нужда от помощ когато няма никакви средства от които се нуждае!
Пуснал съм смс който не ми струва нищо защото като зе замисля колко отделям за баварията та реших да подпомогна!
Направете го и вие като се замислите!
Здравейте колеги,
отново млад човек е застигнат от рядка и много коварна болест. Става въпрос за 25 годишната Радосвета Петкова от гр. Ловеч. Открита й е диагноза от ВМА-София, АВМ (Артерио-венозна малформация в лява задна и лява средна мозачна артерия). При наличието на тази диагноза се установия,че трябва да се извършат три етапни емболизации(безкръвна операция). Парите нужни за операциите са 39 000лв (всяка една е 13 000лв) - сума непосилна както за нея, така и за много българи. Без тези операция Радосвета ще получи мозъчен кръвоизлив, който за нея ще бъде фатален!!! Благодарение на този форум аз разбрах за DMS дарителските номера и й преложих да си подаде документи, за да й направят номер. Днес този номер е вече факт. Като изпратите SMS на номер 17 777 с текст DMS RADOSVETA дарявате 1,20 лв с ДДС.
Има и банкова сметка
UniCredit Bulbank- IBAN сметка
BG52UNCR70001519043675
EUR IBAN BG25UNCR70001519739845
Благодаря за всеки изпратен SMS.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Помогнете на Радосвета Наскова Петкова

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: Помогнете на Радосвета Наскова Петкова
моите извинения към автора на тази тема.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
5 мнения
• Страница 1 от 1