откраднато бмв в студентски

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 23 Юли 2009, 18:54

А на моя паркинг вече над 20 дни седи мерцедес С-класа комби със постояна немска регистрация :help:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Потребител
Аватар

Мнение от pach0 » 23 Юли 2009, 23:24

и аз се надявах да я намерят някаде изоставена но няма.... освен да е отишла за части, а ако е така е разглобена и вече продадена....
А искам и да по питам по компетентните дали има фабричен такъв цвят на Е36 Благодаря ви :help:

Потребител
Аватар

Re: откраднато бмв в студентски

Мнение от pach0 » 14 Дек 2009, 13:37

Здравейте колеги получих някакво писмо от прокуратурата, че Спират досъдебно производство срещу неизвестен извършител. някой от вас знае ли какво по точно означава това и колата остава ли си все още за издирване или каквото било било.. :roll:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 14 Дек 2009, 23:57

Колега, сони е прав-и аз така с едно корадо бартери и накрая за малко да ида да го взема и чак във Варна замина през 5 човека и оглозгано а беше като пуканка.Дано всичко се развие благоприятно но много странно е станало всичко,може старият собственик да е имал задължение и ти да си го отнесъл... :roll:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 15 Дек 2009, 21:59

pach0 написа:Здравейте колеги получих някакво писмо от прокуратурата, че Спират досъдебно производство срещу неизвестен извършител. някой от вас знае ли какво по точно означава това и колата остава ли си все още за издирване или каквото било било.. :roll:

Досъдебното производство се спира, защото е изтекъл двумесечния срок на разследване и няма причини за удължаване на срока (т.е. процесуално-следствени действия, които да се извършват). Колата разбира се си остава обявена за издирване до намирането й. Ако се намери предпоставка, делото може да се възобнови (например при установяване на извършител или намиране на колата с интервенции по нея и т.н.) Общо взето за теб е без значение дали делото е спряно или не. Ако имаш каско, това е моментът да представиш документ пред застрахователя и да започнеш да чакаш парите (Те не пристъпват към плащане докато не се спре делото)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от pach0 » 17 Дек 2009, 20:49

Еми каско нямам такаче вече нищо немога да чакам.... Мерси колега за точния отговор :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Дек 2009, 4:42

не забравяй да си вземеш бележка за да я отпишеш от данъчното...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар

Мнение от pach0 » 21 Яну 2010, 22:19

Аз в данъчното не съм я записвал защото имах удоволствието да я карам само 2 дена тази кола даже по талон нее на мое име.. :ranting:

Потребител
Аватар

Мнение от pach0 » 12 Юли 2010, 20:50

Колеги мина вече бая време откакто я откраднаха, но ми един от потърпевшите същата вечер си е намерил колата изоставена, ако случайно на някои от вас я е мернал някаде оставена ще се радвам да драсне едно ЛС. Знам че темата вече е стара и забравена затова няма да я повдигам отново. :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 14 Юли 2010, 2:54

колега не искам да те отказвам да вярваш че ще се намери,но колата според мен отдавна се е продала на части.най-вероятно е заминала я в някой двор,я в някой гараж из софийските селца,водещи се вече квартали и там са си я разкостили на спокойствие.работата мирише от километри,ти я взимаш на бартер и след 2 дни тя изчезва.аз на твое място въобще нямаше да се занимавам с полицията.трябвало е да вземеш 2ма твой здравички приятели и директно при човека с който си правил бартера и никво тръгваме преди да се разберете.дори да не я е взел самия той,бъди сигурен че от него е изтекла информацията на правилните хора...
все пак успех,никога нищо не се знае :) и горе главата :wave:

Предишна

Назад към Извън Темата