Новата глупост от Еконт!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Новата глупост от Еконт!
killswitch написа:имам пари колега,време нямам.какво наскочихте всики се едно в Еконт-а работите,аз също съм доволен от тях,просто днес се почувствах доста изненадан от това нещо което е недомислено според мен,пак казвам за неразбралите дето се правят на шерифи и ме хокат,съгласен съм да има такса,но да е съобразена с стойността на дължимото
Няма как, щото ако искам да им направя мръсно ще напълня 1 огромен кашон с камъни и ще го заеба в офиса, съответно като ми кажат да плащам ще им кажа да направят оценка на камъните и като се окаже, че струват да речем 2лвкво прайм.. плащам 2 стотинки на ден

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
bum_bum написа:killswitch написа:имам пари колега,време нямам.какво наскочихте всики се едно в Еконт-а работите,аз също съм доволен от тях,просто днес се почувствах доста изненадан от това нещо което е недомислено според мен,пак казвам за неразбралите дето се правят на шерифи и ме хокат,съгласен съм да има такса,но да е съобразена с стойността на дължимото
Няма как, щото ако искам да им направя мръсно ще напълня 1 огромен кашон с камъни и ще го заеба в офиса, съответно като ми кажат да плащам ще им кажа да направят оценка на камъните и като се окаже, че струват да речем 2лвкво прайм.. плащам 2 стотинки на ден
To не че и сега не можеш да им го скроиш тоя номер, при добро желание

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Днес си взех една пратка от Германия. Уж беше пратена с DHL, но пристигна с Български пощи. Взеха ми за един закъснение чутовните 30 стотинки магазинаж. Пратката беше доста обемна - фарове и тежеше 12 кг. Трнаспортът от Германия до тук ми струваше 11 евро. Еконт напоследък се очовечиха, само преди година бяха пълни нещастници.
Anthony_J написа:Днес си взех една пратка от Германия. Уж беше пратена с DHL, но пристигна с Български пощи. Взеха ми за един закъснение чутовните 30 стотинки магазинаж. Пратката беше доста обемна - фарове и тежеше 12 кг. Трнаспортът от Германия до тук ми струваше 11 евро. Еконт напоследък се очовечиха, само преди година бяха пълни нещастници.
Ае много се учовечеиха нема що, взимат по 10лв за пратка през един квартал, а ти както спомена, от Германия до тука 11 евро

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2