Новата глупост от Еконт!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Новата глупост от Еконт!

Мнение от bum_bum » 13 Юли 2010, 11:54

killswitch написа:имам пари колега,време нямам.какво наскочихте всики се едно в Еконт-а работите,аз също съм доволен от тях,просто днес се почувствах доста изненадан от това нещо което е недомислено според мен,пак казвам за неразбралите дето се правят на шерифи и ме хокат,съгласен съм да има такса,но да е съобразена с стойността на дължимото

Няма как, щото ако искам да им направя мръсно ще напълня 1 огромен кашон с камъни и ще го заеба в офиса, съответно като ми кажат да плащам ще им кажа да направят оценка на камъните и като се окаже, че струват да речем 2лвкво прайм.. плащам 2 стотинки на ден ;)
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 13 Юли 2010, 21:20

я за тия разпродажби.. някой да каже.. може да има нещо на оферта :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 13 Юли 2010, 21:33

bum_bum написа:
killswitch написа:имам пари колега,време нямам.какво наскочихте всики се едно в Еконт-а работите,аз също съм доволен от тях,просто днес се почувствах доста изненадан от това нещо което е недомислено според мен,пак казвам за неразбралите дето се правят на шерифи и ме хокат,съгласен съм да има такса,но да е съобразена с стойността на дължимото

Няма как, щото ако искам да им направя мръсно ще напълня 1 огромен кашон с камъни и ще го заеба в офиса, съответно като ми кажат да плащам ще им кажа да направят оценка на камъните и като се окаже, че струват да речем 2лвкво прайм.. плащам 2 стотинки на ден ;)

To не че и сега не можеш да им го скроиш тоя номер, при добро желание :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 13 Юли 2010, 21:49

Днес си взех една пратка от Германия. Уж беше пратена с DHL, но пристигна с Български пощи. Взеха ми за един закъснение чутовните 30 стотинки магазинаж. Пратката беше доста обемна - фарове и тежеше 12 кг. Трнаспортът от Германия до тук ми струваше 11 евро. Еконт напоследък се очовечиха, само преди година бяха пълни нещастници.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 14 Юли 2010, 10:29

Anthony_J написа:Днес си взех една пратка от Германия. Уж беше пратена с DHL, но пристигна с Български пощи. Взеха ми за един закъснение чутовните 30 стотинки магазинаж. Пратката беше доста обемна - фарове и тежеше 12 кг. Трнаспортът от Германия до тук ми струваше 11 евро. Еконт напоследък се очовечиха, само преди година бяха пълни нещастници.

Ае много се учовечеиха нема що, взимат по 10лв за пратка през един квартал, а ти както спомена, от Германия до тука 11 евро :dunno: И не само еконт, всички куриерски фирми държат едни и същи цени почти, ма то па в абсурдистан кога ли е имало някакви дори и зачатъци на конкуренция ? Всичко е спекула и картелни споразумения :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Предишна

Назад към Извън Темата