Технически изправно ли ви е BMW-то след.........
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Бумърчето
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320ci
- Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo
Re: Технически изправно ли ви е BMW-то след.........
павката написа:Бумърчето написа:Бумърчето написа:Понеже пускате клипчета с ужастни моменти, искам да ви попитам-Посещавате ли сервиз след срещата ви с т.нар.-дупки,хендеци,копки,окопи........... по пътищата на на нашата родина........... Вчера 5 души са се убили по пътя Асенов град Кърджали.Разнесаха инцидента по всички медии.Тъжно е и много лошо нали. Никой обаче не показа пътя до Асенов град.Пътувах август месец от Стара загора до Асенов град -около 20км преди да вляза в града ,пътя беше като след война ,такъв беше и на връщане.Карал съм с 20-на километра за да не попадна в някой от окопите и да пукна гума,счупя джанта,потроша окачване чакаше ме и път до Варна.Не искам да коментирам и паралелния път -Ямбол,Средец,Бургас - Езикът ми ще бъде много остър като се има предвид че КАТ ме препрати от там щото на 5-ката беше станало нещо(ЗА Бога братя не минавайте от там).
Сещате ли се за клипчетата -Колко от вас минават на праглед след подобни срещи с меко казано неравностите (Аз винаги.Оглеждам си бумъра и сам ,и спомощ от приятели автомонтьори)
Нали знаете ,че технически неизправната ви кола е риск за вас и другите с вас и другите около вас.
След тези коментари си кажете мнението а не гледайте само клипчета за да се чудите от къде идва хорското нещастие-само от скоростта ли???????????
ти някъв "нежен" ми изглеждаш с тия твоите цитати
Нежния е карал с 300 ако те возя ще ти скъсам врата дали ще издържиш къв ще ми бъдеш нежен-детенце И само да не оцапаш...
- Бумърчето
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320ci
- Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo
Re: Технически изправно ли ви е BMW-то след.........
Последна равносметка два амортисьора,две биелетки подсилени,оригинални,шарнири подсилени оригинални и т.н. Вече имам личен снабдител итой ми гарантира автентичността на частите ако знаете кви фалшификати ви продават за оригинали че си плащате и парите и после хубав и скъп беше пък дефектира.
Вече няма да пиша номера за помощ във Варна и ако сте от друго населено място смятайте че главата ви е отрязана може би като моята във вашето населено място само че в сервиза където ходя не е така.
Ей,Little Rock модераторе ако не попаднеш на нас ше ти я свършат ше ти вземат парите и до един два месеца ще плачеш за нови.
И който не ни познава губи...... Между другото поправяхме бакиите на старозагорски майстори - супер некомпетентни BMW-то как е стигнало до Варна аз съм с Х а майстора получи и Y-ужас.....
Little Rock мини през Варна ще видиш как се монтира турбо на М50В25 с 6-ста скорост тотален Франкенщайн.....
И колеги колата се проверява най малко 5 пъти в годината освен лепенката на стъклото,инзче тежко ви.....
Вече няма да пиша номера за помощ във Варна и ако сте от друго населено място смятайте че главата ви е отрязана може би като моята във вашето населено място само че в сервиза където ходя не е така.
Ей,Little Rock модераторе ако не попаднеш на нас ше ти я свършат ше ти вземат парите и до един два месеца ще плачеш за нови.
И който не ни познава губи...... Между другото поправяхме бакиите на старозагорски майстори - супер некомпетентни BMW-то как е стигнало до Варна аз съм с Х а майстора получи и Y-ужас.....
Little Rock мини през Варна ще видиш как се монтира турбо на М50В25 с 6-ста скорост тотален Франкенщайн.....
И колеги колата се проверява най малко 5 пъти в годината освен лепенката на стъклото,инзче тежко ви.....
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3