Въпрос за джанти (е46 м3)
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
Re: Въпрос за джанти (е46 м3)
Sharo написа:То освати ет-тата ама и на дисковете няма как да влезне 17ка на м3ката
и аз така си мислех ама по немския талон, който дойде с м3то влизат - както беше написал по-горе някой това е варианта за зимни гуми....предполагам че бмв джантите ще са със странна форма от вътре и ще минават на милиметър от апарата - дисковете са 332мм....17ка джанта е 431 мм, може и да минат на косъм.......друг е въпросът как ще седят 17ки на м3....19ки или 20ки, това са размерите

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
еми аз съм пробвал 17ки на мойта м3ка .. е не влизат отзад .. отпред не съм и пробвал, че съм с варианта с 345мм дикс
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
Sharo написа:еми аз съм пробвал 17ки на мойта м3ка .. е не влизат отзад .. отпред не съм и пробвал, че съм с варианта с 345мм дикс
много си зависи от джантите, вчера намерихме резервна гума и джанта 17ка (от тези малките и плътните) и влезе дори отпред, едвам едвам но няма проблем и не закача на апарата

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2