Почивна станция МВР

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Почивна станция МВР

Мнение от Kroki » 29 Юли 2010, 0:58

Тази година майка ми е взела карта за станцията на МВР - Несебър. От чичо Гоогъл разбрах че станцията се казва Лазур. Можете ли да ми кажете, какво е състоянието на стаите, и евентуално точен адрес или GPS кординати, ако е възможно. Благодаря на отзовалите се :bchug:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: Почивна станция МВР

Мнение от uricatoli » 29 Юли 2010, 5:03

аз като казвам че форума на БГ мама и Повера ше се съединят вие не ми вярвате.. ей ти малко инфо.. не вярвам че нещата са се променили много..
http://archives.bg-mamma.com/archive/in ... msg7410037
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 29 Юли 2010, 7:58

uricatoli написа:аз като казвам че форума на БГ мама и Повера ше се съединят вие не ми вярвате.. ей ти малко инфо.. не вярвам че нещата са се променили много..
http://archives.bg-mamma.com/archive/in ... msg7410037

От къде я отлюпи тази тема бе"Кунели"тя по стара от нас?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 318i
Мечтае да кара: m5

Мнение от andreygg » 29 Юли 2010, 9:40

МВР станцията в Несебър се състои от 2 тринадесететажни блока. В същите има няколко категории стаи. Стандартна - например 3 легла + хладилник. Екстра категория 3 легла + хладилник и телевизор. Лукс категория 3 легла + хладилник, телевизор и климатик. Цената зависи от категорията. Има и апартаменти. Преди 2-3 години единият блок беше току що ремонтиран и дограмата сменена с ПВЦ, а другият беше по-мизерен. Към станцията има стол в който храната е по заявка за следващия ден. Храненето в стола не е задължително. По принцип готвят добре. Предимството е в евтината храна. За 10 дни, за 3 членно семейство излизаше около 150 - 180 лева. Цените на стаите тогава бяха от 6 до 8 лева. На плажа имаше обособена безплатна зона за служители на МВР, но до същата се върви около 10 минути по плажната ивица, тъй като е в края на плажа.
За пътуването:
На влизане в Бургас свиваш в ляво /табела Слънчев бряг или Несебър/. Подминаваш Поморие. След това е Ахелой. Малко след Ахелой има отбивка за Равда. Свиваш надясно и караш направо до края на пътя /центъра на Равда - автогара/. Като стигнеш в центъра на Равда има Т образно кръстовище. На него свиваш наляво, за Несебър. След това караш само направо около 3-4 километра. От дясно ще видиш 3 седеметажни луксозни сгради /хотел "Сол Несебър бей" и т.н./. Подминаваш ги и след това пътят започва да се спуска надолу, при което от дясно ще видиш двата 13 етажни блока на МВР станцията.
Ако решиш да минеш напряко през Каблешково, още на магистралата следиш за табели Слънчев бряг. Пътят през Каблешково е малко по-лош но е доста по-пряк. Същият излиза точно преди Ахелой. Подминаваш Ахелой и гледаш отбивката за Равда.
Ако влезеш през Несебър ще се ориентираш по-трудно, как да стигнеш до станцията.
Надявам се да съм ти помогнал.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 29 Юли 2010, 10:45

Състоянието на стаите е добро, не се кърти мазилка, ако така си го представяш. По-хубавото е, че готвят добре, не е като в Китен, там солта беше леко, хм, прекалено много. Всеки ден си чистят хората, няма проблем с това, питай нещо друго, това е по-общо, не се сещам какво друго да ти кажа.
Адрес не мога да ти кажа, обаче мога да ти обясня по спомени - по главната като вървиш има една улица, завиваща надясно, със стръмно изкачване. По нея нагоре мисля, се стигаше до базата. Но по-добре попитай някого, все ще ти кажат.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 29 Юли 2010, 10:53

Как го обясни и ти... Като идваш от Равда към Несебър, първите два високи блока, които ще ти се паднат от дясно. Имаш едно уширение на пътя, първите легнали полицаи в Несебър и първото Т-образно кръстовище. Няма как да се объркаш!

Колко морета съм правил там с наще едно време... :roll:
Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 29 Юли 2010, 11:25

Благодаря, това ми стигаше като информация, важното беше да не е някоя съборетина. Мамата я видях, но там е прекалено стара информацията...Ние миналата година бяхме във Св.св. Константин и Елена, тамошната станция и беше много добра,бяха ни казали че тя е най-добрата и затова леко се уплаших. Ако някой има възможност, със google earth да си снима монитора, и да отбележи къде се намират хотелите, че нали отдолу има кординати, да ги видя и да ги бутна в GPS-a.
ПС: Ако ще го правите това със google-а, моля ви от Инструменти->Опции->Триизмерен изглед->Показване на ширината/дължината->Десетични градуси, или първото, да цъкнете на него. Благодаря още един път :bchug:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 29 Юли 2010, 11:45

Изображение
Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 29 Юли 2010, 12:00

Благодаря на всички, оправих се. Темата е приключена :yes:

Назад към Извън Темата