Страхотно преживяване...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Страхотно преживяване...

Мнение от Haddess » 29 Юли 2010, 13:29

Снощи около 12 часа карам си аз до ДАй в подуене в еднопосочна улица и си карам нормално с 40 км/х и минавам през 1 шахта ... ебем ти шахтата Изображение чу е бау отвори ми се предния капак , пукна ми се фара джантата ми е на квадратче и неможа хда запаля повече направо си разбих е30ката :cens: :cryz: ... Създадох група в ФБ който иска да влезне ...

За всички на които им писна да си чупят колите по БГ Улиците , да се съберем вс. бемведжий http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 587&v=wall
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Страхотно преживяване...

Мнение от bmw325tds » 30 Юли 2010, 8:51

Това с шахтите е често срещан проблем.
Извика ли полиция?
В такива случаи ги викаш да ти напишат протокол за ПТП, което е причинно от лоша пътна обстановка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Юли 2010, 9:45

Викаш КАТ, пишат ти акт за несъобразена скорост :mhihi: , и от там се започва ходене по мъките да съдиш общината и т.н., което си е загубена кауза, накрая, я ги осъдиш, я не! Е*ем ти и държавата и чудото.

п.с. с тази група, нищо няма да направиш :dunno:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 30 Юли 2010, 9:56

vicho написа:Викаш КАТ, пишат ти акт за несъобразена скорост :mhihi: , и от там се започва ходене по мъките да съдиш общината и т.н., което си е загубена кауза, накрая, я ги осъдиш, я не! Е*ем ти и държавата и чудото.

Това не е дупка и ти да минеш несъобразена скорост.
Това е пропадане в шахта.
И все пак ако нищо не се прави само ще си пишем във форума и faceBook-a.
Трябва да се прави нещо!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Юли 2010, 15:52

Да ти дам малко акъл(какъвто нямам в илзишък :mhihi: ).
Намираш 2-3 авери. Отиваш и подаваш жалба в общината. Завеждаш дело. Пишеш свидетелите, като прилагаш снимки. Можеш да закараш колата в лошо състояние до тази шахта, все едно, че сега е станало, викаш полиция и се правиш на бесен. Ще ти напишат констативен протокол или акт. Ако е първото, го прилагаш в защитата си при делото. Ако е второто, го обжалваш паралелно с делото, докато признаят, че нямаш вина. Като имаш свидетели, които не са ти роднини, няма къде да мърдат. Печелиш обжалването и делото.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 30 Юли 2010, 16:28

Ryapoff написа:Да ти дам малко акъл(какъвто нямам в илзишък :mhihi: ).
Намираш 2-3 авери. Отиваш и подаваш жалба в общината. Завеждаш дело. Пишеш свидетелите, като прилагаш снимки. Можеш да закараш колата в лошо състояние до тази шахта, все едно, че сега е станало, викаш полиция и се правиш на бесен. Ще ти напишат констативен протокол или акт. Ако е първото, го прилагаш в защитата си при делото. Ако е второто, го обжалваш паралелно с делото, докато признаят, че нямаш вина. Като имаш свидетели, които не са ти роднини, няма къде да мърдат. Печелиш обжалването и делото.

И доста дълго време ще си в ходене по мъките и я стане, я не стане :dunno: :dunno:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Юли 2010, 16:44

дай снимки на пораженията по колата
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 30 Юли 2010, 17:05

:mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Юли 2010, 18:25

bmw325tds написа:
vicho написа:Викаш КАТ, пишат ти акт за несъобразена скорост :mhihi: , и от там се започва ходене по мъките да съдиш общината и т.н., което си е загубена кауза, накрая, я ги осъдиш, я не! Е*ем ти и държавата и чудото.

Това не е дупка и ти да минеш несъобразена скорост.
Това е пропадане в шахта.
И все пак ако нищо не се прави само ще си пишем във форума и faceBook-a.
Трябва да се прави нещо!

Г-н Полицай - Бе ти на мене ли обясняваш?

http://vbox7.com/play:94e8dcad - ЩЕ СЕ ДВИЖИ С 0!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Юли 2010, 21:38

uCnaHeTcA написа:И доста дълго време ще си в ходене по мъките и я стане, я не стане :dunno: :dunno:

Ако мислим така, при всяко ето такова преживяване ще получаваме нищо. Но пък ще псуваме.
vicho написа:

Тъпанар! Ей такива лайна много дразнят. Случвало ми се е да ме спрат с колело, баси, автомобилите им се видяха изрядни, та мене. С точно 40 минах, оня 'почна да се заяжда, накрая си тръгнах с пожелание към служителя да си направи братче сам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 30 Юли 2010, 21:42

Ryapoff написа:
uCnaHeTcA написа:И доста дълго време ще си в ходене по мъките и я стане, я не стане :dunno: :dunno:

Ако мислим така, при всяко ето такова преживяване ще получаваме нищо. Но пък ще псуваме.
vicho написа:

Тъпанар! Ей такива лайна много дразнят. Случвало ми се е да ме спрат с колело, баси, автомобилите им се видяха изрядни, та мене. С точно 40 минах, оня 'почна да се заяжда, накрая си тръгнах с пожелание към служителя да си направи братче сам.

А мен да скачат да ме бият с моите 1.60 въшка шото съм му бил отнел предимството като идвам от главен път :mhihi: Слиза от Опела новичък Астра с светлоотразителната жилетка и вика - Ти знаеш ли ме кой съм ве? Ся ще пребия :!: При което от мен последва :kuku: и продължих по пътя си явно жена му не му беше пуснала и беше кисел :winky:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

Назад към Извън Темата