Питане към разбиращите от мобилен интернет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: служебни кошници

Питане към разбиращите от мобилен интернет

Мнение от hoolie » 03 Авг 2010, 23:10

Може ли да ми кажете коя е най-добрата оферта от 3-те оператора за мобилен интернет с 15" лаптоп? Аз тука се ровя и все не мога да харесам.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Re: Питане към разбиращите от мобилен интернет

Мнение от pistata9889 » 04 Авг 2010, 0:09

Никоя,като искаш да напишеш нещо във форума в дискотираща тема и докато го зареди и темата е заключена.
За скайп стават само за писане,измамата е голяма!!!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 04 Авг 2010, 0:11

Както каза колегата никоя. Но като качество най-добре е мтел говоря само за нета никакви лаптопи. Там вече си решаваш. Ако не ти трябва мобилен интернет не взимай лаптоп с мобилен интернет, а само лаптоп. Кажи какво ти се върти като идея? Лаптоп на изплащане плюс нет ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 04 Авг 2010, 2:28

Аз имам от мтел-ските за 25лв. месечно - неограничен.... Интернета не е нещо особено, но на мен ми върши работа - е не да тегля филми, игри и т.н., но не е толкова зле нета, пък и аз го използвам само когато съм някъде в провинцията. Иначе сигурно в София, Пловдив, Варна и т.н. е по-добър нета, но аз в София си имам рутер вкъщи и....
Немога да кажа за глобулските и вивателските, защото не съм ползвал.
Иначе както колегите казаха - вземи си лаптопа отделно и устройството отделно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 04 Авг 2010, 2:48

Взех си iphone февруари месец от глобул и след около месец си платих всичките ми оставащи месеци от договора и го разкодираха и веднага смених на мтел. Глобул им е СУПЕР зле интернета - вкъщи на бюрото ми отляво като го сложа и хваща нет, а като го преместа отдясно където го зареждам няма! Смених на мтел и всичко е ток и жици и им е доста по-бърз в интерес на истината, но правете разлика между 3g, edge и gprs. Разликата в скоростта е огромна в следния ред 3g> edge > gprs. Няма различни тарифни планове или нещо просто зависи от покритието на даденото място.
There is no replacement for displacement

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Авг 2010, 10:18

На лаптопа съм с мтел,хваща добре,на всякъде има нет,мисля че е 40 лева на месец и 1.5GB трафик,служебен е и съм доволен за чат,а ония ден даже свалих серия от сериал-360 мегабайта за 35-45 минути

Потребител
Аватар
Кара: служебни кошници

Мнение от hoolie » 04 Авг 2010, 10:36

На мен общо взето ми трябва да отворя някоя поща и да видя нещо в интернет като ми потрябва, не е нито за игри нито филми. Просто ми трябва във всеки един момент да имам връзка. Иначе за лаптопа искам с него да го взема щото той ще си седи само с тоя нет и не трябва да е някакъв супер бърз.
А тва дето го препоръчвате, неограничен трафик, става въпрос като тоя кабелния дето си плащаш таксата и знаеш че тва ти е за месеца или има няква уловка?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Авг 2010, 11:57

Аз не знам за неограничен трафик през мобилен оператор

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 535d

Мнение от iv0 » 04 Авг 2010, 12:59

Според мен МаксТелеком ще ти свърши най-добра работа

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 04 Авг 2010, 13:32

ще споделя аз какво направих
за глобул иде реч. Минах на програмата УЕБ ЕНД ТОЛК или там както се водеше - тя вклюва 1000 минути към всичко глобул , 30 минути към останалите , хиляди смс и ммс , НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ като само първите 200 МБ са на МАКСИМАЛНА скорост , след това скоростта ти пада , мисля че застава на около 4 Кб/с . Таза програма е на 25лв на месец. Максималната скорост я засичах - държи около 40 Кб/с кадето има 3G покритие, кадето няма 3G - 4Кб/с. Интернета го ползвам през телефона с дата кабел и лаптопа ако мръдна на някаде.
Доволен съм , върши работа за пощи , форуми и подобни.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 05 Авг 2010, 0:42

hoolie написа:На мен общо взето ми трябва да отворя някоя поща и да видя нещо в интернет като ми потрябва, не е нито за игри нито филми. Просто ми трябва във всеки един момент да имам връзка. Иначе за лаптопа искам с него да го взема щото той ще си седи само с тоя нет и не трябва да е някакъв супер бърз.
А тва дето го препоръчвате, неограничен трафик, става въпрос като тоя кабелния дето си плащаш таксата и знаеш че тва ти е за месеца или има няква уловка?

Мтел имат оферта 15 лева + 1 стотинка за 1 мб неограничен и ако се сравни с другите им планове е къде къде по-оферта
There is no replacement for displacement

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 05 Авг 2010, 14:43

М-Тел предлагат най-бързия мобилен интернет. Много е важно да се използва модерен модем като Хуавей Е182 (най-добрият към този момент на пазара) и като изключим торентите от финансова гледна точка, интернета си е почти като кабелния вкъщи. Говоря за София.
С този модем съм вдигал до 6.5 mbps :yes:
R6 - Was sonst?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 06 Авг 2010, 16:11

А нещо предплатено читаво дали има, т.е. нещо което не те връзва за 1-2 години и да им цакаш всеки месец? И да се запазват мегабайтите, щото гледам нещо на Глобул предплатено, но след като се активира и е валидно до 60 дни или от рода, което пак е неприятно...

Раздуйте малко и с Макс Телеком как стои въпроса :roll:
Изображение

Назад към Извън Темата