добър майстор за ГИ "Фобос" в Пловдив

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: -ше Е34 525 м50

добър майстор за ГИ "Фобос" в Пловдив

Мнение от gi4o » 29 Юли 2010, 22:42

колеги, помагайте! скоро сложих на колата на брат ми пежо206, 1.4, автоматик, газов инжекцион "фобос" при един майстор в пловдив. е не ще и не ще да работи както трябва. първоначално единствено леко заглъхваше като прехвърля от бензин на газ, но гореше много /двойна на бензина/! след продъжителни настройки освен това започна и да гасне много често - при прехвърляне, когато лостът на скоростите е на " D " и " R " и колата е на място /на светофар или изчаквайки кръстровище/ . иначе когато си прехвърли нормално почти не се усещат колебания и вече работи мн добре и върви доволно /като за такъв охлюв :lol: /. последният път майсторът каза, че компютърът фобос не бил достатъчно прецизен за такива коли, на които дюзите не работели последователно, а полупоследователно или нещо такова...нещо не ми хареса това, което чух. сколонен съм да платя, макар че е в гаранция, на добър майстор, който да я вкара в пътя...насочете ме към подходящ майстор, моля!

ентусиаст
Аватар

Re: добър майстор за ГИ "Фобос" в Пловдив

Мнение от veso VTK » 30 Юли 2010, 6:59

---В Тракия на околовръстното където е бензиностанцията на SNG бившата петрол.Пада се зад сервиза на BRC. Има два гаража.Там момчетата ще ти свършат работа.Но не влизай в сервиза на BRC.

Потребител
Аватар

Мнение от teo_pp » 30 Юли 2010, 8:45

veso VTK написа:---В Тракия на околовръстното където е бензиностанцията на SNG бившата петрол.Пада се зад сервиза на BRC. Има два гаража.Там момчетата ще ти свършат работа.Но не влизай в сервиза на BRC.

+1 :yes: Миро е човекът. Аз там сложих Фобос и вече 4000км няма пробем, а и разхода е от 7-9 газ на 100 км извънградско, в зависимост от :driving:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 30 Юли 2010, 10:34

Колега бензиностанцията петрол си е бензиностанция петрол и сега, но ремонтирана, сервиза за който ти говориш е до бившата бензиностанция топливо, незнам дали сега е SNG, но точно там е представтелстовто на BRC, и зад тях са пичовете за които спомена...това го казвам за да не се обърка колегата, пуснал темата...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gi4o » 04 Авг 2010, 23:31

благодаря на колегите, днес посетих въпросния Миро! Човекът работи скъпо, но по първоначално мнение качествено. За час настройки ме скубна 40кинта, но колата работи перфектно, доволен съм...остава само да видя разхода как ще е. Според него, майсторът, който ми е монтирал ГИ-то всичко е изпоизобъркал - кабели, маркучи и кво ли още не! За да сте наясно, монтирах газовата към една фирма "Лион груп", имат магазин на Пещерско 18...тва е само магазинът, монтажът се извършва на Рогошко, в началото, веднага след моста на Адата вляво - редица гаражи, повече от десет, третият от последния към първия. Майсторът се казва Вальо, добър мъж, разбран, любезен, но...явно не му е достигнала компетентност! Тва го пиша, за да знаят колегите, които ще монтират ГИ във въпросната фирма /има ги и в интернет!/, да са нащрек!

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 05 Авг 2010, 6:24

---Благодаря за уточнението колега Boris_k. Бивша топливо е бензиностанцията.Моя грешка.
---Радвам се че успяхме да помогнем донякъде на автора на темата.Да си бръмкаш колицата със здраве колега. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gi4o » 05 Авг 2010, 21:52

veso VTK написа:---Благодаря за уточнението колега Boris_k. Бивша топливо е бензиностанцията.Моя грешка.
---Радвам се че успяхме да помогнем донякъде на автора на темата.Да си бръмкаш колицата със здраве колега. :yes:

:driving:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 06 Авг 2010, 0:37

40лв. за настройка...била тя и час.За тия пари се извършват къде,къде по-тежки като физически труд ремонти.Мен много ме кефят тия газаджии как се надъхват,че извършват кой знае какви като специфика дейности и парите за нищо ги нямат.
Засечи и сподели разход да видим за тия пари дали я е направил като хората поне.Нямам никаква идея колко трябва да гори такъв мотор автомат ама нещо от порядъка 10-11 градско и 7-8 навън би трябвало да е.Сподели като засечеш ;)
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gi4o » 06 Авг 2010, 18:39

до няколко дни ще се знае как е с разхода! иначе по принцип колата гори 9-10 градско и точно 5 извън града бензин - лично аз съм я засичал няколко пъти на дълги преходи!

Назад към Извън Темата