Търся колеги от Приморско и околността
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
Търся колеги от Приморско и околността
Мисълта ми е че евентуално ще замина на море сряда или четвъртък, но тъй като мойта кола е на ремонт ще ида с влак или рейс. Гледах за коли под наем в Приморско ама всички искат 21 години навършени, тъй като аз нямам, търся колега който евентуално може да ми уреди такава кола или да ми уреди той някаква под наем не от рент а кар.
Мерси.
Мерси.

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Търся колеги от Приморско и околността
hoolie написа:Мисълта ми е че евентуално ще замина на море сряда или четвъртък, но тъй като мойта кола е на ремонт ще ида с влак или рейс. Гледах за коли под наем в Приморско ама всички искат 21 години навършени, тъй като аз нямам, търся колега който евентуално може да ми уреди такава кола или да ми уреди той някаква под наем не от рент а кар.
Мерси.
Рент а кар от Слънчев бряг/ Бургас или пък с доставка до посочен адрес (заплаща се допълнително). За 18-те годинки - най-ниските класове - Спарк и Корса. 21 години - вече отиваме на среден клас, но пак ако се заплати такса "Млад шофьор" можеш да вземеш хубава кола от този въпросен среден клас. Задължително кредитна карта - на твое име, или картодържателя да е с теб при подписване на договора.
Ако имаш интерес, и за повече подробности - драсни ми лс

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
2 мнения
• Страница 1 от 1