Vivatel
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: ре
Не, Глобул спечелиха честно търга, но платиха ужасно висока цена, която сега си я прибират от нас потребителите.Ачо написа:А те Глобул не ползваха, за да спечелят търга? Много ми е интересно как на финалния кръг доброволно се отказва Водафон Груп от нещо?!?

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
"Абе и аз не знам как е, ама и така не е", казал шопът. Иначе всяка фирма, която подвежда с някакъв рекламен трик, заслужава съд. Пример давам за ЕмТел-е, ем тъпо: имаше един служебен номер, 1010, ако не се лъжа, който в една брошура беше написан, че е безплатен. Е, да, ама не. Одраха ми кожата после (1 мин. при мене тогава беше 1.92 лв.) Питах в едно кило техни офиси дали е безплатен - "Да, безплатен е", ми казваха. А на номер 131 ми отговарят: "Този номер никога не е бил безплатен". Правете си изводите сами.
Ето и втори пример: вече си абонат, но отиваш и подписваш договор примерно за 1 година, за да вземеш някоя и друга безплатна минута. Обаче в един момент, примерно на 8-ия месец от договора, започваш да говориш много повече и решаваш, че трябва да си смениш абонаментния план (т.е. заявения пакет минути). И познайте как става това. По телефона? АБСУРД. Отивате в офиса и там подписвате НОВ договор за още ЕДНА ЦЯЛА ШИБАНА ГОДИНА. Или пък разваляте договора и плащате 100 лв. неустойка. И тогава ААААААААААААААААААА - ТОВА Е ТВОЯТ ГЛАС
А дали ще има конкуренция в БГ незнам. Макар че в БГ конкуренция=прееби другарче.
Ето и една тъпотия, ако някого го кефи:
Всички говорят. Когато искаш да те чуят - това е твоят глас!
Ето и втори пример: вече си абонат, но отиваш и подписваш договор примерно за 1 година, за да вземеш някоя и друга безплатна минута. Обаче в един момент, примерно на 8-ия месец от договора, започваш да говориш много повече и решаваш, че трябва да си смениш абонаментния план (т.е. заявения пакет минути). И познайте как става това. По телефона? АБСУРД. Отивате в офиса и там подписвате НОВ договор за още ЕДНА ЦЯЛА ШИБАНА ГОДИНА. Или пък разваляте договора и плащате 100 лв. неустойка. И тогава ААААААААААААААААААА - ТОВА Е ТВОЯТ ГЛАС

А дали ще има конкуренция в БГ незнам. Макар че в БГ конкуренция=прееби другарче.
Ето и една тъпотия, ако някого го кефи:
Всички говорят. Когато искаш да те чуят - това е твоят глас!
It's not who You are, it's who You know...
Re: ре
Ачо написа:А те Глобул не ползваха, за да спечелят търга? Много ми е интересно как на финалния кръг доброволно се отказва Водафон Груп от нещо?!?
Нямах предвид само търга,говоря за проблемите които в момента имат с неясният статут на станциите си.Можеха да си оплетат кошницата много по-рано............
Не съм против Вивател,напротив за тях съм по принцип,дори вече втора седмица имам предплатен пакет,но тоя старт който направиха е голям ташак.Оставам с впечатлението ,че те дори нещо не си вярват(въпреки смяната преди известно време на един от босовете),толкова плахо,вяло - погледнете рекламната кампания.Едно,че е си направо скучна,друго,че акцентират върху,че всички говорят,ама няма цени,пакети,телефони,договори,промоций,подаръци.................
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
vivatel покани абонатите на Мобиком 13.11.2005
Абонатите на Мобиком ще получат възможност да ползват предплатена карта от vivatel, която може да бъде активирана при желание от тяхна страна. По този начин всеки клиент на Мобиком може да премине към използване на GSM технологията чрез услугите на vivatel.
“Благодарим на клиентите на Мобиком за търпението и им предоставяме възможността да получат предплатена карта на vivatel с възможност тя да бъде активирана и ваучер на стойност от 10 лева, който те могат да получат лично в бизнес центровете на БТК в страната”, заяви Ричард Шиърър, изпълнителен директор на vivatel.
Частните абонати на Мобиком могат да получат своя ваучер до 31 декември 2005 г. във всеки бизнес център на БТК. По този начин потенциалните бъдещи клиенти на vivatel ще бъдат обслужени бързо и удобно. Те трябва да носят със себе си писмото, което ще получат, и vivatel ще им предостави ваучер.
Абонатите на Мобиком, които са станали клиенти на vivatel, ще имат възможност да говорят “безплатно” до 7 януари 2006 г., когато сметките им ще бъдат презаредени с минутите, които са използвали до тази дата.
Предплатените карти на vivatel са с номинал 10, 20 и 50 лева с включен ДДС. Най-евтиният възможен разговор през мрежата на vivatel е на стойност едва 18,5 стотинки без ДДС. Всеки SMS струва 16 стотинки. Услугата, предлагана от vivatel, дава възможност за бърз интернет достъп чрез GPRS (75 Кb/s), MMS, безплатно сваляне на мелодии и изображения чрез WAP портала на оператора за промоционален период от време.
С vivatel за пръв път българските потребители на предплатените услуги могат да пътуват и да говорят, използвайки роуминг. Цените на международните разговори към всички континенти стартират от 60 стотинки на минута и стигат до 2 лева. Към топ дестинациите Германия, Гърция, САЩ, Израел, Испания и Великобритания всяка секунда разговор ще струва 1 стотинка, като първите 30 секунди ще се отчитат като цяло, а следващите ще се таксуват с точност до секундата.
Към настоящия момент Мобиком предлага предплатената услуга Мобилик, която е с номинални цени – 10, 20, 50 и 100 лева с включен ДДС. При нея първата минута струва 55 стотинки без ДДС в часовете със силен трафик, а след нея цената е 38 стотинки за минута разговор. При Мобилик няма включен достъп до интернет, MMS и WAP портал.
Предплатената услуга на Мобиком не предлага включени минути, нито достъп до интернет, MMS и WAP. Предплатената услуга на Мобиком не предлага и роуминг.
Абонатите на Мобиком ще получат възможност да ползват предплатена карта от vivatel, която може да бъде активирана при желание от тяхна страна. По този начин всеки клиент на Мобиком може да премине към използване на GSM технологията чрез услугите на vivatel.
“Благодарим на клиентите на Мобиком за търпението и им предоставяме възможността да получат предплатена карта на vivatel с възможност тя да бъде активирана и ваучер на стойност от 10 лева, който те могат да получат лично в бизнес центровете на БТК в страната”, заяви Ричард Шиърър, изпълнителен директор на vivatel.
Частните абонати на Мобиком могат да получат своя ваучер до 31 декември 2005 г. във всеки бизнес център на БТК. По този начин потенциалните бъдещи клиенти на vivatel ще бъдат обслужени бързо и удобно. Те трябва да носят със себе си писмото, което ще получат, и vivatel ще им предостави ваучер.
Абонатите на Мобиком, които са станали клиенти на vivatel, ще имат възможност да говорят “безплатно” до 7 януари 2006 г., когато сметките им ще бъдат презаредени с минутите, които са използвали до тази дата.
Предплатените карти на vivatel са с номинал 10, 20 и 50 лева с включен ДДС. Най-евтиният възможен разговор през мрежата на vivatel е на стойност едва 18,5 стотинки без ДДС. Всеки SMS струва 16 стотинки. Услугата, предлагана от vivatel, дава възможност за бърз интернет достъп чрез GPRS (75 Кb/s), MMS, безплатно сваляне на мелодии и изображения чрез WAP портала на оператора за промоционален период от време.
С vivatel за пръв път българските потребители на предплатените услуги могат да пътуват и да говорят, използвайки роуминг. Цените на международните разговори към всички континенти стартират от 60 стотинки на минута и стигат до 2 лева. Към топ дестинациите Германия, Гърция, САЩ, Израел, Испания и Великобритания всяка секунда разговор ще струва 1 стотинка, като първите 30 секунди ще се отчитат като цяло, а следващите ще се таксуват с точност до секундата.
Към настоящия момент Мобиком предлага предплатената услуга Мобилик, която е с номинални цени – 10, 20, 50 и 100 лева с включен ДДС. При нея първата минута струва 55 стотинки без ДДС в часовете със силен трафик, а след нея цената е 38 стотинки за минута разговор. При Мобилик няма включен достъп до интернет, MMS и WAP портал.
Предплатената услуга на Мобиком не предлага включени минути, нито достъп до интернет, MMS и WAP. Предплатената услуга на Мобиком не предлага и роуминг.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
20 мобилтелски телефона имаме във "Мтел фирма" и вчера докато четох разните условия в сайта на Вива тел. всичко ми се стори добро.
Сега поизчетох темата и си мисля,че няма скоро да се откажем от Мтел - тяхната услуга в момента е по-сигурна от тази на Глобул,все още гледам сеири как мои колеги не могат да се свържат с друг абонат , в София на места си имат недоделки в системата ... Не защитавам никого,всички са "един дол дренки",но като изключим оная ши**на промоция с безплатните разговори,когато хора като нас,които вършат своите служебни задължения през/с помоща на мобилните си телефони,бяхме спънати - отчетоха и материални и финансови загуби,всичко останало е горе-долу в някакви релси ...
В нито едно отношение не може да се говори за сигурност като цяло,защото държавата,хората всичко в съвкупност е под всякаква критика
А аз лично като видя гръмки обещания от самото начало просто отминавам с насмешка
Георги Пенчев
Сега поизчетох темата и си мисля,че няма скоро да се откажем от Мтел - тяхната услуга в момента е по-сигурна от тази на Глобул,все още гледам сеири как мои колеги не могат да се свържат с друг абонат , в София на места си имат недоделки в системата ... Не защитавам никого,всички са "един дол дренки",но като изключим оная ши**на промоция с безплатните разговори,когато хора като нас,които вършат своите служебни задължения през/с помоща на мобилните си телефони,бяхме спънати - отчетоха и материални и финансови загуби,всичко останало е горе-долу в някакви релси ...
В нито едно отношение не може да се говори за сигурност като цяло,защото държавата,хората всичко в съвкупност е под всякаква критика

Георги Пенчев
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Само да ви
, че според последното сравнително измерване на мрежите на М-тел и Глобул ... Глобул излезна по качественния вендор на ГМС сървисите 

R.I.P Landikar
- ToyBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i, Frontera Sport , Golf 3 ,
- Мечтае да кара: 6 series
знаете ли кое е наи смешно?..това е че малка държава като нашата разполага с 3 гсм оператора,а знаете ли кое е още по смешно?до нова година ще станат 4 това
това зна4и че изпреварихме и америкианците 

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
ами аз съм съгласен и един оператор да има, но да са нормални цените, според мен цените все още са като цяло високи. А американците не знам как сме ги изпреварили защото те говорят безплатно в събота и неделя и от 21 до 06 часа,т.е. а през другото време почти безплатно!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
ToyBoy написа:знаете ли кое е наи смешно?..това е че малка държава като нашата разполага с 3 гсм оператора,а знаете ли кое е още по смешно?до нова година ще станат 4 това![]()
![]()
това зна4и че изпреварихме и америкианците
Те и в Гърция са 4 ама цените са доста по-добри от тука, специално за техните условия. Аз с карта от 5 евро говоря почти 20 минути с БГ

А за Мтел, на шефката ми телефона и го зануляват на 14.11 на 15.11 вечерта си проверява сметката 180 лв. Звъня аз и викам абе булка как за 20 часа направихме 180 лева и тя вик ми знам ли тука така пише...
И после аааа не бе то от нималия месец ви тече роуминг, след 9дена пристга роуминга. Гледа в нета разпечатките, ми и там има роуминг. Звъня и и тя вика ... абе явно има нещо ама знае ли се, подайте си молба.
Е тя ще е 12 за тая година...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5