Рутер D-Link
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
Рутер D-Link
Имам проблем с рутер D-Link DIR 615. Има интернет и всичко е точно, но в един момент престава да зарежда страници. И на лаптопа и на настолния. След няколко минути се оправя и си зарежда нормално, но го прави пак и пак и е леко изнервящо. Смених и доставчика, но пак го прави, та явно е нещо по настройките или и аз не знам. В началото нямаше такива проблеми, но от около половин година си е така. Ресетвал съм го на заводски настройки, сменял съм му фирмуеър - проблема остава.
Re: Рутер D-Link
имаш ли включен торент клиент като ти прави тези номера?
На мен стария ми правеше така и си взех нов след дълги глупости и мъчения да го оправям и сега е ок
На мен стария ми правеше така и си взех нов след дълги глупости и мъчения да го оправям и сега е ок

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
vlad0 написа:имаш ли включен торент клиент като ти прави тези номера?...
И при мен това е проблемът. Нещо в BitComet, което изчезва с инсталирането на BitTorrent.

err0r написа:vlad0 написа:имаш ли включен торент клиент като ти прави тези номера?...
И при мен това е проблемът. Нещо в BitComet, което изчезва с инсталирането на BitTorrent.
Ограничавайте си конекцийте на тея торенти и нема да имате проблеми, повечето доставчици ги резват на 100 и торента като ги заеме всичките не остава за броузване

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
err0r написа:vlad0 написа:имаш ли включен торент клиент като ти прави тези номера?...
Колега нямаш на представа колко полезен ми беше в случая, с тоя бит торент съм вече 10 минути и си тегля и си браузвам... егати лукса ... Машината ми не е зле, но съм имал същия проблем и с теб. Трябва да те черпя някой слънчев ден.
Даже нета ми е ограничен до скорост 3мб и с всички други торент програми съм дърпал с толкова, пък с това тегля с 5-6 мб и повече

- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
Махнах BitComet, сложих BitTorrent, за всеки случай му ограничих конекциите на 80 и сега ще видим как ще е ситуацията.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Без да барам конекции и работи се оправи при мен не трябваше да бараш ... първо, дано и при теб да е ок де.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Моят рутер е TP-Link така, че не само, д-линк правят този проблем.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
И при мен го имаше едно време този проблем. Ъпдейтнах BitComet-a и всичко се оправи 

12 мнения
• Страница 1 от 1