Про... дажници
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Про... дажници
“Не народ, а мърша!” е казал великият автор. Не хора, а продажници. Казвам го аз. Преебан съм. За пореден път. Трябва да свиквам, но не ми се отдава тая работа. “не съм и никога няма да бъдааааа...”, нещо такова. Този път не съм преебан ментално. Ми с пари. Не става въпрос за сумата, тя е смешна. Пари за кафе. За принципите говоря в тая история. Принципите и кавалерската чест, които две неща в днешно време са все едно да видиш Дянков да говори с бас. Ми не го виждам! Сигурно аз съм крив, понеже на никого в тая тъпа абсурдна действителност по нашите земи не му пука! Тук поне са единни. Не казвам сме, щото, “како сийке, не съм от тях”! Българи, мангали, турци, арменци, всички мислят еднакво. Прееби другарче. За количество – бонус. А това, че си плюят на името все едно сутрешна храчка, не им пука. Ебати! Не бих го направил това. За нещо дребно да лъжа и да путкенясвам. Не става, поне при мене. Не знам дали някои хора от форума няма да се познаят в тази история, къде преебаните, къде тарикатите. Не бе, не са ме преебали от тука колеги. Имаше обаче една разправия тука, едни дандании. Ма не пиша за това. И аз не знам що точно пиша, предишната ми история беше позитивна, тази обаче – тц. Изобщо. Ама миналия път се чувствах добре, забавлявах се, сичко ток. Па неска, не стига, че верно ток ме хвана, ми и некаф манаф тука се прай на мишка заради стотинки. Преносно! Трябва ли за това нещо да му пожелавам възможно най-лоши неща? Нужно ли е?!? Не. Ама не беше нужно и той да ме преебава. Ма ето, на, седя тука и се дразня. Ама много се дразня. Не бе, мога да му мъстя, ама смешна работа – за 10-тина лева да го напрая на нищо. Пък и на майната си трябва да ходя, не стаа. Адреса му знам, трите имена. Жалба не мога да подам, щото от трите най-недъгавото ще изтегля. Туй, що е импотентно. Ама нека де, свещи да си купи, мишката проста. Гледам и тук има такива истории, къде с пари го преебали, къде без, ми така е. Убедих се, оттук нататък е мой ред! Аз ще съм ебач!!! Ама не мога да съм такъв бре, не е като да не искам. Има нещо, дето не ми позволява. Понеже съм мъж. Не отива някой като ме попита, кога ш’си му дам парите примерно, да почна да мънкам. Като п****. Не мога. Сори. Май няма да пробия в живота. Поне не тук. И не, не пропагандирам идеята за емиграция. Констатирам. Констирам т’ва, че тука от жените са останали кифлите, а от мъжете путките. В деведесе процента от случаите. Дееба, как да остана? Като не се вписвам в обстановката. Нещо като мъж в педераска среда. Ми не искам да се вписвам бе. Не мога. Няма да си го наложа. Тука, в тоя форум са останали истински хора, една част от потребителите, малка! А преди и на улицата имаше кой да ти спре като пукнеш гума или като ти свърши ракията. А сега няма. Ако спре, пари ще иска. Отбелязвам бе, отбелязвам. Сега слушам радио романтика, ама не ми става романтично на настроението. Пък и пее слави трифонов, един пример за това, за което говоря. Как да ми стане романтично?!? То ако се хванем за музиката – силиконови цици, вече спряха да отричат, че ги вълнуват единствено парите, к’во да очакваме? А па мъжете, единия ми щтрака с пръсти и казва на неква мърла, да покани мъжа си, да праят тройка, сигурно и той иска некой в него, докато чете Чехов. Гавра. Ма т’ва се гледа от мойто поколение. Па не ми уйдисва. Просто не стаа. И на концерта им ходих. И там същата работа. “Некви к**ва искат екс, псуват ме некви клоуни...” – крискоу, един рапер. Български. Не еминем, български рапер. Недооценен, па и нема кво да му се оценява де. Не е толкова добър. В рапа има хора. Батетата, Респект и други. Не много. Но тва са изключения, които просто потвърждават правилото. Мерси за вниманието.
- ........
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е32 740 M60
- Детайли за колата: Едно бяло звер4е
Re: Про... дажници
на това време секи гледа само себеси много са малко хората които могат да подадат рака. всичко с 4ове4носта е минало
Артик
звучиш доста напрегнато, но си много прав за съжаление. Аз ако съм на твое място, не че те подщрекавам, но тъй като принципа е важен а не сумата, ще ида и си оправим сметките + траспорта моя, с колата, за негова сметка.. като неще по човешки.
Много от интернет-продавач-измамниците разчитат точно на това, че сумата е малка и никой няма да се разправя, и така си пържат наред хората ... докато случи един хубав ден... на некой дето не му дреме за разхода и ...

Много от интернет-продавач-измамниците разчитат точно на това, че сумата е малка и никой няма да се разправя, и така си пържат наред хората ... докато случи един хубав ден... на некой дето не му дреме за разхода и ...

Замислям го това, да отида да го набутам в кучи гъз, само и само да покажа, че не се шегувам. Обаче имам други дертове на главата.
- trance4life
- Потребител
-
доста правилно си го написал...
Но народът за тези 20г разбра,че от никой фаида няма,то май вече и приятели няма...та за това всеки гледа себе си и все повече се отчуждаваме едни от други.
Спомням си преди 10тина години,пак нямаше пари ама тогава комшиите бяхме по сплотени помагахме си пиехме заедно.
А сега едвам едно здрасти си казваме и яко завист...кой от кой по скъпа кола може да си купи,кой се прибира със по пълни чанти от магазина и т.н.
Но на мен ми харесва тази отчужденост на нацията...нека всеки да си гледа неговия си живот...
И без това ако някой ми прави четки усмивки и к**ва номера,знам,че ще ми иска или пари или да му направя услуга.
След като имам лев в джоба за всичко си има майстори и разбирачи,а не да се моля на "приятели" които ако ми помогнат ще ми излезе по скъпо хем ще има само намеци как са оправили проблема колко са добри,един вид дали не заслужават още една почерпка
Германците като са студена нация зле ли им е...???
Но народът за тези 20г разбра,че от никой фаида няма,то май вече и приятели няма...та за това всеки гледа себе си и все повече се отчуждаваме едни от други.
Спомням си преди 10тина години,пак нямаше пари ама тогава комшиите бяхме по сплотени помагахме си пиехме заедно.
А сега едвам едно здрасти си казваме и яко завист...кой от кой по скъпа кола може да си купи,кой се прибира със по пълни чанти от магазина и т.н.

Но на мен ми харесва тази отчужденост на нацията...нека всеки да си гледа неговия си живот...
И без това ако някой ми прави четки усмивки и к**ва номера,знам,че ще ми иска или пари или да му направя услуга.
След като имам лев в джоба за всичко си има майстори и разбирачи,а не да се моля на "приятели" които ако ми помогнат ще ми излезе по скъпо хем ще има само намеци как са оправили проблема колко са добри,един вид дали не заслужават още една почерпка

Германците като са студена нация зле ли им е...???

:)
5 мнения
• Страница 1 от 1