Прехвърляне собственост на автомобил.
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Прехвърляне собственост на автомобил.
Привет, колеги. Почти съм си отговорил на въпроса, но пак да питам. Не съм си прехвърлил колата още, колата е със софийски табели, аз се водя гражданин на София. Колата минава ли канал, или се сменя собствеността само по документи? Че да знам какво време свободно да приготвям.
Поздрави,
Красимир.
Поздрави,
Красимир.
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Re: Прехвърляне собственост на автомобил.
сложи в джоба голям + малък талон, полица за ГО, договор за продажба, ~30лв. може да идеш и с чужда кола. 2-3 часа ти трябват и си готов.
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Благодарско, колега. Всичко съм приготвил, ще ходя, само ще приготвя повече кешовица, че съм изтървал двуседмичния срок, ама карай.
А иначе къде точно в КАТ се ходи и как става, давам им старите талони и след време отивам да взема новите?
Поздрави,
Красимир.
А иначе къде точно в КАТ се ходи и как става, давам им старите талони и след време отивам да взема новите?
Поздрави,
Красимир.
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
на бариерата за влизане с автомобили има барака в дясно - остъклена не може да я сбъркаш. подаваш изброените документи(колата я караш, значи си има всичко - просто вземи каквото имаш и прилагаш каквото се иска), получаваш заявлението и ше ти кажат къде по-нататък да се явиш...
късмет! гледай да отидеш преди обед(12:00), че после е обедна почивка, а след това ги налега мързела и става страшно...
късмет! гледай да отидеш преди обед(12:00), че после е обедна почивка, а след това ги налега мързела и става страшно...
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
eekset написа:сложи в джоба голям + малък талон, полица за ГО, договор за продажба, ~30лв. може да идеш и с чужда кола. 2-3 часа ти трябват и си готов.
Единствено изключение на написаното от колега има когато колата е със стария талон / хартиения / ако е с него задължително се минава на сверка
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
а задължително ли е да нося бележка за платен данък , че скоро не съм се занимавал ?
bedrock city racing
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
///ivanE30 написа:а задължително ли е да нося бележка за платен данък , че скоро не съм се занимавал ?
Данъка се проверява май само при нотариуса ...

7 мнения
• Страница 1 от 1