Данък на колата?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Re: Данък на колата?
Hito написа:Ето ти и още малко бонус:
Разбери с коя банка работи въпросното подразделение на НАП и там преведи парите.....или поне се подготви със сметките на НАП.
Има вероятност ако не отцелиш правилната банка да ти кажат ,че не става![]()
Иначе схемата работи на 100% !
e аз незнам как ще разбера сам

за офтопика: отиваш в болница с грип...те те мъчат с седмици, даваш стотици грешни левове и редене по опашки и накрая ти докарват някоя болест по тяхна грешка или грешна диагноза и айдееее да гледаш лалетата от долу.
обират те обръщаш се към полицията.....същия чеп тотален безинтерес към тебе и се държат все 1 само им досажаш ( айде дори така да е ма да разкриват случеите и тн но уви....)
пътищата са под всякаква критика....зелени вълни няма на ключови булеварди. (иначе камери има)
всички държани истанции са тотално без никаква оранизация само се моташ с дни по опашки и плащаш безбожни и безбройни такси за всякакви глупости и накрая парите отиват някой цървил да се дръвчи с Ламбото на Какао бийч..
е за това ли трябва да си давам парите ?!?!?! Както се казва в една песен - "Ще мамя и крада докато има. Като няма, ще имигрирам в чужбина"
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
obi_fix написа:България ми ебе майката и сега и аз ще еба нейната. Ще ощетявам тая мизерна държава колкото и както мога, защото има да ми връща доста пари и нерви. Като се почне от дупките по улиците и се свърши нз каде...... за паспорт се реда 3 дни пред районото.....3 скапани дни целите от сутрин до вечер за какво да я спонсорирам тая пародия на държава ?! За дебелаците да си зимат S-класи и замъци по морето....е няма да стане само да давам пари който отиват в "небитието" както каза колегата. Най-малкото че правя услуга на този който ще я купи, ако и той неиска да храни свинете.
иначе мерси на колегата който ме светна за банката това ми беше нужно

Сигурен ли си, че това е районно полицейско управление... а други хора има ли или сам се редиш... има ли паспортна служба там... в 17.45 ли се нареждаш на опашка?
Явно си индивидуал... няма друг начин...
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Тия дни правих покупко-продажби и минах без бележки за платен данък МПС. Само единия нотариус ме прати за застрахователна оценка на колата, която се вади за 5 минути. Тоя нотариус на попа обаче прави квото му кажеш и иска само двата талона, личните карти и кинтите.
Успех чичка!
Успех чичка!
- madrus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 60 - 218 ка
- Мечтае да кара: V 10 5.0
Има нотариуси който неискат бележка за данъците .
П.С. аз също не съм си декларирал колата в данъчното !
П.С. аз също не съм си декларирал колата в данъчното !

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Vlados написа:obi_fix написа:България ми ебе майката и сега и аз ще еба нейната. Ще ощетявам тая мизерна държава колкото и както мога, защото има да ми връща доста пари и нерви. Като се почне от дупките по улиците и се свърши нз каде...... за паспорт се реда 3 дни пред районото.....3 скапани дни целите от сутрин до вечер за какво да я спонсорирам тая пародия на държава ?! За дебелаците да си зимат S-класи и замъци по морето....е няма да стане само да давам пари който отиват в "небитието" както каза колегата. Най-малкото че правя услуга на този който ще я купи, ако и той неиска да храни свинете.
иначе мерси на колегата който ме светна за банката това ми беше нужно
Пред кое районно се редиш 3 дни ?!?
Сигурен ли си, че това е районно полицейско управление... а други хора има ли или сам се редиш... има ли паспортна служба там... в 17.45 ли се нареждаш на опашка?
Явно си индивидуал... няма друг начин...
9то първия ден се записах в 5 сутринта - то отваря в 8!!!! бях номер 902384239084923848092394089032 който дойде след 100 дни....ходи да провериш като си разбирач. има други хора и то толко колкото не си виждал на село през живота ти!
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
obi_fix написа:9то първия ден се записах в 5 сутринта - то отваря в 8!!!! бях номер 902384239084923848092394089032 който дойде след 100 дни....ходи да провериш като си разбирач. има други хора и то толко колкото не си виждал на село през живота ти!
Бате давай го малко по-спокоино........
Нали се сещаш ,че всички сме от един отбор

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
spacepl написа:До кога ве ?
До кога ще ги чакам нещата да се оправят ?
Майка ми и баща ми цял живот всичко си плащат както си му е реда и дочакаха ли го ? 20 (двадесет) години вече чакат и си плащат. Ти ли ще им ги върнеш. Ша чакам. От заплатата ми само прибират над 300 лева данъци (от моята страна и още кой знае колко от работодаля), пътищата приличат на лунен пейзаж, всеки ден някои се оплаква, че му окрали колата, а полицая си го преместил в другия крачол. За кое да плащам? За надеждата детето ми да живее добре ли, НЕ, ще го науча и то да не плаща на тия изроди мръсни.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
jordanov написа:Абе кво да ти кажа така е за пътищата, преди през 2 седмици изправях джанти. Този месец само 1 път съм ходил да изправям ама ... кво, плащам си. Като не ти харесва палиш джапанките и отиваш на запад, като не можеш да се оправиш тук, там поне знаят за какво плащат. А тук тия дето не плащат данъци са като паразити .... То само с мрънкане не става. Нито работата ни е работа, само можем да мрънкаме и дотам, затова сме на тоя хал и щото е най-лесно.
Като е "така" кво дуднеш?! Аман от съвесници.. Аз до сега на 17-18 лични автомобила данък не съм платил и докато е "така" няма да платя а няма да ти казвам през кое ми е ти какво мислиш дали съм "паразит" или не.. пак това ти го казваш не аз!

До автора мини през Чакъров на попа.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2