Специалист УНГ - София - къде и кой? Спешно!
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Специалист УНГ - София - къде и кой? Спешно!
Колеги препоръчайте някой добър специалист по УНГ(Уши - Нос - Гърло) в София
Принципно ме пратиха при д-р Александър Райнов в ИСУЛ, само дето той е отпуска до септември, а положението е леко спешно
Някой ако е ходил и при някой от другите д-ри в ИСУЛ може да каже мнение, ако примерно е недоволен от някой и защо и т.н.
Мерси ви предварително

Принципно ме пратиха при д-р Александър Райнов в ИСУЛ, само дето той е отпуска до септември, а положението е леко спешно

Някой ако е ходил и при някой от другите д-ри в ИСУЛ може да каже мнение, ако примерно е недоволен от някой и защо и т.н.

Мерси ви предварително

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Специалист УНГ - София - къде и кой? Спешно!
има един от исул-жената все там ходи и детето води -явно е добър. има частен кабинет на кръстовището на българия и гоце делчев ,мисля ,че обикновено приема късен следобед. ако искаш ше ти издиря телефон да провериш ,ма дано не се окаже същият ,дето е отпуска ,че не му знам името...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ако може и аз да използвам темата....
Препоръчайте ми гастроентеролог! Частен или не, но да е много в час с нещата, парите не са от значение.
Препоръчайте ми гастроентеролог! Частен или не, но да е много в час с нещата, парите не са от значение.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Dimo написа:Ако може и аз да използвам темата....
в пирогов -шефката на гастроентерологията-доктор манова. много е добра. влизаш откъм двора при параклиса в тунелчето и веднага вратата в ляво. иди рано към 8 ,за да я свариш преди операции и манипулации.... но само тя! не се навивай при другите двама доктори...
От доста години само по УНГ доктори ходя, имам и две операции на носа едната точно в ИСУЛ, извършена от професор Ценев(Цанев!?).VesoPesa написа:Колеги препоръчайте някой добър специалист по УНГ(Уши - Нос - Гърло) в София![]()
Принципно ме пратиха при д-р Александър Райнов в ИСУЛ, само дето той е отпуска до септември, а положението е леко спешно![]()
Някой ако е ходил и при някой от другите д-ри в ИСУЛ може да каже мнение, ако примерно е недоволен от някой и защо и т.н.![]()
Мерси ви предварително
Когато се оперирах тогава в ИСУЛ останах много доволен от професора, но отделение, сестри, всичко останало беше плачевно.Състоянето ми тогава беше доста тежко и операцията беше рискована, но екипа се справи въпреки, че беше постигнат някакъв компромисен вариант и 5+ години след първата операция все още не дишах нормално и тези проблеми ми докараха хронични проблеми и т.н.Преди 1 година се оперирах в Токуда при д-р Златков и за пръв път от както се помня дишам като нормален човек!Техниката им е на ниво, екипите също, отношението към пациентите, настаняване, общо взето всичко е на много високо ниво.Работят и със здравната каса въпреки, чe много не им се иска.
Ако искаш пиши ми на лично точно за какво става въпрос, ще ти помогна с каквото мога!
След около седмица ще съм пак там на преглед, мога да питам за нещо, което те интересува, ако смяташ, че неможе да стане по телефона.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
TheDriver написа:...
Колега благодаря много за пост-а ти

Иначе проблема ми е синузит-а. Покрай морето ми се възпалил и е една красива картинка направо кеф да ти стане като прочетеш анамнезата на лекаря дето е гледал снимката

Ако можеш да ми дадеш някакъв телефон за връзка с д-р Златков от Токуда ще съм ти много благодарен, може и на лично

Едно голямо благодаря и на Скиса за човека към който ме насочи и той

Нека темата остане отвотрена, за още предложения и впечатления за/от доктори

Имаш ЛС колега!
Ако и някой друг го интересува подобна информация ще я напиша и тук.

Ако и някой друг го интересува подобна информация ще я напиша и тук.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Проблема решен!
Бях вече в Токуда и се оказа че снимката ми не е направена като хората и ренгенолога който я е разчитал явно късно след обяд е бързал да се прибира вкъщи
Възпаления на синузит-а нямам
Оказа се че проблема ми идва от гърлото
Темата може да остане отворена още няколко дена ако някой има какво да добави

Бях вече в Токуда и се оказа че снимката ми не е направена като хората и ренгенолога който я е разчитал явно късно след обяд е бързал да се прибира вкъщи

Възпаления на синузит-а нямам

Оказа се че проблема ми идва от гърлото

Темата може да остане отворена още няколко дена ако някой има какво да добави

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Dimo написа:Ако може и аз да използвам темата....
Във Поликлиниката към ВМА доктор Попова,само ще кажа че опашките са по минимум 40 човека отделно има и хора със записани часове,за да запазиш час 10 дни порано трябва да се обадиш
Ако искаш ще ти дам телефона
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
10 мнения
• Страница 1 от 1