Специалист УНГ - София - къде и кой? Спешно!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Специалист УНГ - София - къде и кой? Спешно!

Мнение от VesoPesa » 17 Авг 2010, 9:09

Колеги препоръчайте някой добър специалист по УНГ(Уши - Нос - Гърло) в София :help:
Принципно ме пратиха при д-р Александър Райнов в ИСУЛ, само дето той е отпуска до септември, а положението е леко спешно :|

Някой ако е ходил и при някой от другите д-ри в ИСУЛ може да каже мнение, ако примерно е недоволен от някой и защо и т.н. :)

Мерси ви предварително :bowdown:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Специалист УНГ - София - къде и кой? Спешно!

Мнение от SKISA » 17 Авг 2010, 9:28

има един от исул-жената все там ходи и детето води -явно е добър. има частен кабинет на кръстовището на българия и гоце делчев ,мисля ,че обикновено приема късен следобед. ако искаш ше ти издиря телефон да провериш ,ма дано не се окаже същият ,дето е отпуска ,че не му знам името...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 17 Авг 2010, 11:17

Ако може и аз да използвам темата....

Препоръчайте ми гастроентеролог! Частен или не, но да е много в час с нещата, парите не са от значение.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Авг 2010, 11:59

Dimo написа:Ако може и аз да използвам темата....

Препоръчайте ми гастроентеролог! Частен или не, но да е много в час с нещата, парите не са от значение.

в пирогов -шефката на гастроентерологията-доктор манова. много е добра. влизаш откъм двора при параклиса в тунелчето и веднага вратата в ляво. иди рано към 8 ,за да я свариш преди операции и манипулации.... но само тя! не се навивай при другите двама доктори...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 17 Авг 2010, 12:02

VesoPesa написа:Колеги препоръчайте някой добър специалист по УНГ(Уши - Нос - Гърло) в София :help:
Принципно ме пратиха при д-р Александър Райнов в ИСУЛ, само дето той е отпуска до септември, а положението е леко спешно :|

Някой ако е ходил и при някой от другите д-ри в ИСУЛ може да каже мнение, ако примерно е недоволен от някой и защо и т.н. :)

Мерси ви предварително :bowdown:
От доста години само по УНГ доктори ходя, имам и две операции на носа едната точно в ИСУЛ, извършена от професор Ценев(Цанев!?).
Когато се оперирах тогава в ИСУЛ останах много доволен от професора, но отделение, сестри, всичко останало беше плачевно.Състоянето ми тогава беше доста тежко и операцията беше рискована, но екипа се справи въпреки, че беше постигнат някакъв компромисен вариант и 5+ години след първата операция все още не дишах нормално и тези проблеми ми докараха хронични проблеми и т.н.Преди 1 година се оперирах в Токуда при д-р Златков и за пръв път от както се помня дишам като нормален човек!Техниката им е на ниво, екипите също, отношението към пациентите, настаняване, общо взето всичко е на много високо ниво.Работят и със здравната каса въпреки, чe много не им се иска.
Ако искаш пиши ми на лично точно за какво става въпрос, ще ти помогна с каквото мога!
След около седмица ще съм пак там на преглед, мога да питам за нещо, което те интересува, ако смяташ, че неможе да стане по телефона.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 17 Авг 2010, 13:03

TheDriver написа:...

Колега благодаря много за пост-а ти :)
Иначе проблема ми е синузит-а. Покрай морето ми се възпалил и е една красива картинка направо кеф да ти стане като прочетеш анамнезата на лекаря дето е гледал снимката :mhihi:
Ако можеш да ми дадеш някакъв телефон за връзка с д-р Златков от Токуда ще съм ти много благодарен, може и на лично :)

Едно голямо благодаря и на Скиса за човека към който ме насочи и той :bchug:

Нека темата остане отвотрена, за още предложения и впечатления за/от доктори :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 17 Авг 2010, 14:02

Имаш ЛС колега! :yes:
Ако и някой друг го интересува подобна информация ще я напиша и тук.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 17 Авг 2010, 20:07

Проблема решен! :lalala:
Бях вече в Токуда и се оказа че снимката ми не е направена като хората и ренгенолога който я е разчитал явно късно след обяд е бързал да се прибира вкъщи :roll:
Възпаления на синузит-а нямам :smoke:
Оказа се че проблема ми идва от гърлото :)

Темата може да остане отворена още няколко дена ако някой има какво да добави :)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 17 Авг 2010, 22:14

Dimo написа:Ако може и аз да използвам темата....

Във Поликлиниката към ВМА доктор Попова,само ще кажа че опашките са по минимум 40 човека отделно има и хора със записани часове,за да запазиш час 10 дни порано трябва да се обадиш
Ако искаш ще ти дам телефона
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Авг 2010, 12:08

Благодаря за отговорите момчета! :lol:
Изображение

Назад към Извън Темата