150 км/ч по италиянските магистрали
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Re: 150 км/ч по италиянските магистрали
madpetio написа:Абе да ви кажа аз в Италия като карам ми е по-спокойно ама много ПО!!!![]()
и как стигна Перник и ми се ебава майката.....айде нема нужда...
Техния стил на каране доста си ми допада и като поседиш там над 20дена и минеш 3000км почва ма знаеш как да ти харесва....
Верно е че като видиш некой кръгови и ти призлява но се свиква.....
Един българин с 10тина годишен престой там ми е казал - "НЕ показвай страх" и нема да имаш проблеми по пътищата![]()
Не сте влизали по села каде се срещнат и спрат да си говорят и направят задръстване по 10 коли![]()
![]()
![]()
Хубавото като на всякаде в Европа е че имат някъв респект от КАРАМБИТЕ,от Полицята кат цяло.... Абе държава каде има над 10вида полиция не е лошо, а????
А ако познавате некой и от другата страна....с традиций в тая област над 200г ...
Интересна като всека държава.... Като се има впредвид че Камората е втория по големина работодател след държавата![]()
Държава в която има и толко видове мафия колкото полиция- неаполитанската камора, калабрийската ндрангета, апулийската са̀кра коро̀на унѝта,сицилианската Коза Ностра
150 по магистралите,абе седят карамби и има ограничение 60км намаляме и един с неква тупалка мина с 200 покрай карамбите щеше да ги сгази.... Карат колко им е позволила техникатаКарам аз с 160 и ме задминава Голф2 некъв смотан не ГТИ16 или Г60 ,задминаваме Пунто бате товарно при това
Абе в Южна па си карат как си искат...
МНОГО зависи в кой район и каде сте в Италия за да видите различни неща....
Не твърдя че съм я обиколил,въпреки че съм минавал няколко пъти от Триест до Лече,от Верона-Флоренция-Наполи та чак до Реджио Калабрия....
Влизал съм в населено место кадето с един пич бройхме пандите само по главната улица кадето минахме за 3км градско преброй над 80брояПътувал съм от Триест до Бари по националната мрежа....
Аз съм виждал Ферарита,Ламбо онова класиката Кунтач ли е кво ли е еба ли го.... А в кви гаражи кви стари реликви като нови има не е истина...ма там няма как да ги видите...
Мотори от 50те....
Абе кво пиша 60милиона живеещи при други условия имат кво си искат някой от тях,както и тук,но стандартите и на богатство са им други.....
Има и смрад от тех,има и читавелници има от всичко... Хубаво е че има и пияници кат нас та си попийваме
Да, много зависи в коя част на ботуша си!

Според мен това е единствената европейска страна в, която се забелязва и усеща разликата в манталитета на живеещите в различните крайща на републиката, но според мен точно в това е чара на тази държава.
В северната част са си европейци отвсякъде, но като слезнеш на юг са направо наши хора.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
За мен важното е, че там ми е приятно да каран, а тук - не. Освен пътища, имат и манталитет. Като цяло не правят неща, които ти застрашават живота и здравето. Да те издразнят и да си теглите по едно "ва ф'анкуло", да, ама толкова. За разлика от нашата реалност.
Never mistake motion for action...
Хах, Даел, това и на мен ми беше най-интересно: разликата между севера и юга. На север си е пълна скука, до Генуа и Флоренция нищо не ме впечатли. На юг си е цигания, все едно излизат от старите филми. Яд ме е, че не успях да снимам едни лелки в Неапол. Влизаме в едно малко магазинче за сувенири, избрали сме си чушките и разните му там други стъклени зеленчуци, да ги влачим за подаръци и вътре гледаме следното: лелката ни опакова сувенирите, срещу нея, в търговската част на магазина, седнали три лелички и пият кафе. Трите по домашни халати, с ролки по главите и две от тях си носеха и плетките, все едно им влизаш на тия хора в къщите. Ма не ми беше удобно да ги щракна.
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3