150 км/ч по италиянските магистрали

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Re: 150 км/ч по италиянските магистрали

Мнение от DAEL » 17 Авг 2010, 20:18

madpetio написа:Абе да ви кажа аз в Италия като карам ми е по-спокойно ама много ПО!!! :yes:
и как стигна Перник и ми се ебава майката.....айде нема нужда...
Техния стил на каране доста си ми допада и като поседиш там над 20дена и минеш 3000км почва ма знаеш как да ти харесва....
Верно е че като видиш некой кръгови и ти призлява но се свиква.....
Един българин с 10тина годишен престой там ми е казал - "НЕ показвай страх" и нема да имаш проблеми по пътищата :mhihi:
Не сте влизали по села каде се срещнат и спрат да си говорят и направят задръстване по 10 коли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Хубавото като на всякаде в Европа е че имат някъв респект от КАРАМБИТЕ,от Полицята кат цяло.... Абе държава каде има над 10вида полиция не е лошо, а????
А ако познавате некой и от другата страна....с традиций в тая област над 200г ...
Интересна като всека държава.... Като се има впредвид че Камората е втория по големина работодател след държавата :mhihi:
Държава в която има и толко видове мафия колкото полиция :mhihi: - неаполитанската камора, калабрийската ндрангета, апулийската са̀кра коро̀на унѝта,сицилианската Коза Ностра

150 по магистралите,абе седят карамби и има ограничение 60км намаляме и един с неква тупалка мина с 200 покрай карамбите щеше да ги сгази.... Карат колко им е позволила техниката :mhihi: Карам аз с 160 и ме задминава Голф2 некъв смотан не ГТИ16 или Г60 ,задминаваме Пунто бате товарно при това :mhihi: Абе в Южна па си карат как си искат...

МНОГО зависи в кой район и каде сте в Италия за да видите различни неща....
Не твърдя че съм я обиколил,въпреки че съм минавал няколко пъти от Триест до Лече,от Верона-Флоренция-Наполи та чак до Реджио Калабрия....
Влизал съм в населено место кадето с един пич бройхме пандите само по главната улица кадето минахме за 3км градско преброй над 80броя :mhihi: Пътувал съм от Триест до Бари по националната мрежа....
Аз съм виждал Ферарита,Ламбо онова класиката Кунтач ли е кво ли е еба ли го.... А в кви гаражи кви стари реликви като нови има не е истина...ма там няма как да ги видите...
Мотори от 50те....
Абе кво пиша 60милиона живеещи при други условия имат кво си искат някой от тях,както и тук,но стандартите и на богатство са им други.....
Има и смрад от тех,има и читавелници има от всичко... Хубаво е че има и пияници кат нас та си попийваме :mhihi:

Да, много зависи в коя част на ботуша си! :yes:
Според мен това е единствената европейска страна в, която се забелязва и усеща разликата в манталитета на живеещите в различните крайща на републиката, но според мен точно в това е чара на тази държава.
В северната част са си европейци отвсякъде, но като слезнеш на юг са направо наши хора. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Авг 2010, 10:41

За мен важното е, че там ми е приятно да каран, а тук - не. Освен пътища, имат и манталитет. Като цяло не правят неща, които ти застрашават живота и здравето. Да те издразнят и да си теглите по едно "ва ф'анкуло", да, ама толкова. За разлика от нашата реалност.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 20 Авг 2010, 12:34

Хах, Даел, това и на мен ми беше най-интересно: разликата между севера и юга. На север си е пълна скука, до Генуа и Флоренция нищо не ме впечатли. На юг си е цигания, все едно излизат от старите филми. Яд ме е, че не успях да снимам едни лелки в Неапол. Влизаме в едно малко магазинче за сувенири, избрали сме си чушките и разните му там други стъклени зеленчуци, да ги влачим за подаръци и вътре гледаме следното: лелката ни опакова сувенирите, срещу нея, в търговската част на магазина, седнали три лелички и пият кафе. Трите по домашни халати, с ролки по главите и две от тях си носеха и плетките, все едно им влизаш на тия хора в къщите. Ма не ми беше удобно да ги щракна.

Предишна

Назад към Извън Темата