Brabus Vanish или колко по-бърз може да е Mercedes-Benz SL65
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Brabus Vanish или колко по-бърз може да е Mercedes-Benz SL65
Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series е едно скорострелно автобижу, при това специално разработено за пътищата на простосмъртните, а не за състезателните писти. Освен че изглежда добре на пътя, возилото-куршум ще ви вземе дъха, преди да успеете да му кажете цялото име. Докато езикът ви се оплита някъде около “AMG Black”, SL65 вече ще е вдигнал 100 км/ч и ще оставя само облак прах някъде в далечината. 3,8 секунди са му нужни, за да закове от 0 до 100 км/ч, а стрелката на скоростомера минава 200 км/ч за 11 секунди. Максимумът, който можете да изтръгнете от черния красавец, е 320 км/ч. Ако вече усещате приятната тръпка на адреналина някъде под слънчевия си сплит, имайте предвид, че SL65 може да стане и по-бърз и по-мощен. Brabus предлага тунинг преработка, която превръща този свръхбърз шосеен автомобил в хищен звяр, разкъсващ повечето ограничения на скоростта. Тунинг компанията е избрала Vanish за име на проекта, който има по-мощни турбокомпресори, нова скоростна кутия, по-големи спирачки и нов ауспух. Под капака му дремят 800 коня, наблъскани във V12 двигател и готови да поемат към хоризонта. Това означава, че към базовите 670 конски сили на SL65 от Brabus са успели да добавят още 130.
Проектът е бил разработен за клиент на Brabus от Дубай.

Източник: Hicomm.bg
Този черен мат толкова да ме радва не е истина направо
Иначе на клиента от Дубай му била икономична сигурно с 670 коня и поискал още. Тия там всеки си има по няколко петролни кладенеца и не им дреме ама грам ...
Проектът е бил разработен за клиент на Brabus от Дубай.

Източник: Hicomm.bg
Този черен мат толкова да ме радва не е истина направо

Иначе на клиента от Дубай му била икономична сигурно с 670 коня и поискал още. Тия там всеки си има по няколко петролни кладенеца и не им дреме ама грам ...
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Re: Brabus Vanish или колко по-бърз може да е Mercedes-Benz SL65
На това му викам Black Series...

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Абе като го гледам си е баш Grey Series... ма ако го карам хич няма да ми дреме как му е името, ако трябва и "курник" ще си му викам 

Si non confectus, non reficiat.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Mollov : Когато нямаш какво смислено да кажеш, не го показвай писмено! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
проблема на 65 мотора (вкл. и на сл65 черната серия) е че е вързан за скоростна кутия която не подържа повече от 1000нм... по тази причина дори "нормалния" 65 мотор в цл и сл серията е ограничен с електроника откъм въртящ момент.... от там и само с рефлашване (и интеркулери) 700 коня са постижими без други (скъпи) хирургии... някои тунери го правят, но скоростната кутия си остава слабото звено. затова и брабус или рентек като кажат че са направили 700 коня 65 мотор и... не съм впечатлен. но виж- ако някой каже че е направил 5-степенния автоматик да носи 1500 нм с фабрична надеждност - тогава бих бил очарован.
а проблема на точно този автомобил е че вози като страшна каруца и тежи 500 кила повече от колкото трябваше да тежи... ама аз не знам арабин дето да разбира от коли така че... все тая...
а проблема на точно този автомобил е че вози като страшна каруца и тежи 500 кила повече от колкото трябваше да тежи... ама аз не знам арабин дето да разбира от коли така че... все тая...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Без това е направена за фукане пред родата и в клуба, така че май няма особено значение какво точно може. Иначе на външен вид си е за фукане отвсякъде.
Never mistake motion for action...
SL си е точно за фукане - формата, задницата всичко е направено за това 

7 мнения
• Страница 1 от 1