Tire pressure monitoring system ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Tire pressure monitoring system ???

Мнение от I.Voykov » 08 Ное 2005, 1:11

Знае ли някой от къде може да се намери такова чудо и на какви пари. Спомням си че в каталога на D&W го имаше, но като не разбирам немски и немога да го намеря в сайта им :roll:

P.S. има много модели просто този на снимката е най-разпространен.
Изображение
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 08 Ное 2005, 1:23

В МОТОЕКСПЕРТ (колкото и да не ги харесвам) го имат! Производство на "Ваеко"! Става с поръчка, доставка, капаро....

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 08 Ное 2005, 1:24

Примерно за 190лв. това нещо го имаш на 10-15 ДЕК?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Ное 2005, 3:13

Cobra
Хм... добре де а колко е голямо дисплейчето и къде може да се монтира в Е36-цата щото в случая не ми става ясно.. Доколкото го познавам Fast-and-Furious ще иска да е възможно най-сливащо се с интериора та един вид от негово име задавам въпроса ;)

Също така ми е интересно тия скоби като се вържат на джантата заедно със самото апаратче как стои въпроса с баланса... Така като гледам вероятно там където е механизма с винта на скобата вероятно той балансира на отсрещния край апаратчето ама бая зор ще стане пък да има баланс и по оста на джантата. Да всякакви джанти ли е приложимо или?

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 08 Ное 2005, 10:10

Болни мозъци :D :mhihi:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 08 Ное 2005, 22:37

!!Asen_X написа:Cobra
Хм... добре де а колко е голямо дисплейчето и къде може да се монтира в Е36-цата щото в случая не ми става ясно.. Доколкото го познавам Fast-and-Furious ще иска да е възможно най-сливащо се с интериора та един вид от негово име задавам въпроса ;)

Също така ми е интересно тия скоби като се вържат на джантата заедно със самото апаратче как стои въпроса с баланса... Така като гледам вероятно там където е механизма с винта на скобата вероятно той балансира на отсрещния край апаратчето ама бая зор ще стане пък да има баланс и по оста на джантата. Да всякакви джанти ли е приложимо или?

Асенчо,
бате честно ти казвам че нямам много идея на тия твой въпроси,са да не ми вземеш ранга :lol:

Просто човека,който ми е връзкара в УСА случайно видях че го има,
дисплейчето по моя идея - няма как да се връзва - ще седи като мойто Апекси :confused: -та затова идеята ми е някъде отдолу при каракта на пътника или направо в жабката-де да знам!
За тех. въпросите ше питам, иначе колко ще е красиво-ами като малък радат-детектор.

Гледам да му свършиме работа на пича,аз от това изкарвам точно......17лв. :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 09 Ное 2005, 10:00

Много ми е интересно колко издържат батериите на сензорите. Щото ако трябва на два месеца да разкомплектоваш гумите заеби. Или можеби са измислили как да се сменят без разглобяване

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 09 Ное 2005, 10:09

на немски се казва "Reifendruckkontrolle"

виж примерно тук:
http://motors.search.ebay.de/Reifendruc ... QQsaprcloZ

Lucky:
пише че батериите издържат 150 000 км

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lucky » 09 Ное 2005, 10:25

Увийте ми едно моля съвсем сериозно. Това немското показва ли температурата вътре в гумата щото нещо не мога да са оправя с немския.

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 09 Ное 2005, 10:57

Това което е показал Cobra изглежда с повече функции от немското а и цената му е приблизително същата, единственото което ме притеснява е къде аджеба може да се сложи без да загрози интериора, аз имах идея да го вградя в пепелника, но това е доста по-голямо от очакванита ми.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 09 Ное 2005, 11:19

Fast-and-Furious написа:Това което е показал Cobra изглежда с повече функции от немското а и цената му е приблизително същата, единственото което ме притеснява е къде аджеба може да се сложи без да загрози интериора, аз имах идея да го вградя в пепелника, но това е доста по-голямо от очакванита ми.

най-доброто място е сенника ...

а това което съм ви пратил е от търсачката на Ебау ... има разбира се оферти и с повече фунгции. Като цяло, всичката техника от УСА е по-ефтина от европа ... ама ако трябва да я доставиш и да и платиш ДДС и други такива сигурно се връзва същото :roll:

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lucky » 09 Ное 2005, 13:06

E освен температура и налягане в гумата какво друго може да мери :dunno: , евентуално може влажност макар че няма голям смисъл. Виж джаджата в купето може да има повече работи - последни еди колко си стойности и др. Ама нека запознатите да кажат

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 21 Ное 2005, 14:56

Такаааа за Лъки има 1 вече поръчано!

Назад към Извън Темата