Tire pressure monitoring system ???
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Tire pressure monitoring system ???
Знае ли някой от къде може да се намери такова чудо и на какви пари. Спомням си че в каталога на D&W го имаше, но като не разбирам немски и немога да го намеря в сайта им
P.S. има много модели просто този на снимката е най-разпространен.

P.S. има много модели просто този на снимката е най-разпространен.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
В МОТОЕКСПЕРТ (колкото и да не ги харесвам) го имат! Производство на "Ваеко"! Става с поръчка, доставка, капаро....
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Новини
-
Cobra
Хм... добре де а колко е голямо дисплейчето и къде може да се монтира в Е36-цата щото в случая не ми става ясно.. Доколкото го познавам Fast-and-Furious ще иска да е възможно най-сливащо се с интериора та един вид от негово име задавам въпроса
Също така ми е интересно тия скоби като се вържат на джантата заедно със самото апаратче как стои въпроса с баланса... Така като гледам вероятно там където е механизма с винта на скобата вероятно той балансира на отсрещния край апаратчето ама бая зор ще стане пък да има баланс и по оста на джантата. Да всякакви джанти ли е приложимо или?
Хм... добре де а колко е голямо дисплейчето и къде може да се монтира в Е36-цата щото в случая не ми става ясно.. Доколкото го познавам Fast-and-Furious ще иска да е възможно най-сливащо се с интериора та един вид от негово име задавам въпроса

Също така ми е интересно тия скоби като се вържат на джантата заедно със самото апаратче как стои въпроса с баланса... Така като гледам вероятно там където е механизма с винта на скобата вероятно той балансира на отсрещния край апаратчето ама бая зор ще стане пък да има баланс и по оста на джантата. Да всякакви джанти ли е приложимо или?
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
!!Asen_X написа:Cobra
Асенчо,
бате честно ти казвам че нямам много идея на тия твой въпроси,са да не ми вземеш ранга

Просто човека,който ми е връзкара в УСА случайно видях че го има,
дисплейчето по моя идея - няма как да се връзва - ще седи като мойто Апекси

За тех. въпросите ше питам, иначе колко ще е красиво-ами като малък радат-детектор.
Гледам да му свършиме работа на пича,аз от това изкарвам точно......17лв.

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Много ми е интересно колко издържат батериите на сензорите. Щото ако трябва на два месеца да разкомплектоваш гумите заеби. Или можеби са измислили как да се сменят без разглобяване
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
на немски се казва "Reifendruckkontrolle"
виж примерно тук:
http://motors.search.ebay.de/Reifendruc ... QQsaprcloZ
Lucky:
пише че батериите издържат 150 000 км
виж примерно тук:
http://motors.search.ebay.de/Reifendruc ... QQsaprcloZ
Lucky:
пише че батериите издържат 150 000 км
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
Увийте ми едно моля съвсем сериозно. Това немското показва ли температурата вътре в гумата щото нещо не мога да са оправя с немския.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Това което е показал Cobra изглежда с повече функции от немското а и цената му е приблизително същата, единственото което ме притеснява е къде аджеба може да се сложи без да загрози интериора, аз имах идея да го вградя в пепелника, но това е доста по-голямо от очакванита ми.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Fast-and-Furious написа:Това което е показал Cobra изглежда с повече функции от немското а и цената му е приблизително същата, единственото което ме притеснява е къде аджеба може да се сложи без да загрози интериора, аз имах идея да го вградя в пепелника, но това е доста по-голямо от очакванита ми.
най-доброто място е сенника ...
а това което съм ви пратил е от търсачката на Ебау ... има разбира се оферти и с повече фунгции. Като цяло, всичката техника от УСА е по-ефтина от европа ... ама ако трябва да я доставиш и да и платиш ДДС и други такива сигурно се връзва същото

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
E освен температура и налягане в гумата какво друго може да мери
, евентуално може влажност макар че няма голям смисъл. Виж джаджата в купето може да има повече работи - последни еди колко си стойности и др. Ама нека запознатите да кажат

- Cobra
- Turbo Pilot
-
13 мнения
• Страница 1 от 1