Правен въпрос за етажна собственост
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Правен въпрос за етажна собственост
Здравейте колеги. Аз живея на 3-я етаж хората които живеят на 4-ти Последен етаж (роднини са ми но това няма значение) са поставили една желязна врата м/у 2-я и 3-я етаж която се заключва когато си решат!
Въпроса ми е как по зоконен път (жалба в полиция или нещо такова) тази врата може да бъде премахната?

Въпроса ми е как по зоконен път (жалба в полиция или нещо такова) тази врата може да бъде премахната?

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Правен въпрос за етажна собственост
Трябва да пуснеш жалба в полицията или най-добре да се консултираш с адвокат.. Но някак си аз не вярвам в правната ни система защото тя работи само за някои..
Аз бих постъпил така,големия флекс един удължител и режии!
Аз бих постъпил така,големия флекс един удължител и режии!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Достатъчно е да идеш само в пожарната.....в случай на пожар не можеш да излезеш на покрива 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- grayscale
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i touring '96
Пусни жалба в общината, в отдел "Незаконно строителство". Преграждането се явява намеса в общи части на сградата и се изисква съгласието на съсобствениците. Едно на ръка че е прекъсната евакуацията...
Между другото, при пожар никой не бяга на покрива, а напротив.
Между другото, при пожар никой не бяга на покрива, а напротив.
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Доколкото разбирам тази врата ти пречи да стигнеш до апартамента си, така че взимай "ракетата" и режи. Щом те на своя глава слагат врата, ти на своя я махни, с презумцията че етажната собственост е обща и не става някой да си гради каквото и да било в общите части без съгласието на живущите в сградата
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
dinkomg написа:Доколкото разбирам тази врата ти пречи да стигнеш до апартамента си, така че взимай "ракетата" и режи. Щом те на своя глава слагат врата, ти на своя я махни, с презумцията че етажната собственост е обща и не става някой да си гради каквото и да било в общите части без съгласието на живущите в сградата
На това, което си написал, колегата е дал най-подробния отговор.
Ако решиш да напишеш реалната обстановка, може да очакваш и по-реални отговори...
7 мнения
• Страница 1 от 1