Вдовица: Депутатка очерня мъжа ми
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Вдовица: Депутатка очерня мъжа ми
Ogi написа:Продължение на темата![]()
днес моя приятел отишал и пуснал жалба всичко както си му е реда... преди 10 минути му звънят от полицията и го питат какви са му претенциите след като всичко му е върнато... той казва че няма претенции просто иска да си го приберат както си му е реда... полицая казва че нищо немогат да направят и му тръшват телефона![]()
та ако сте гаден долен гнусен наркоман... отивате крадете каквото ви е на сърце и няма как да ви приберат даже! да не говорим за съд или затвор
A добро утро, в тая държава на никой не му се занимава, най-малко пък на полицията и съда. От кога разправям да грабвате по една пушка и да си оправяте проблемите сами

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
влизат двама наркомани в офис на мои познати уж нещо по работа и като си затръгват хората виждат, че по бюрата липсват няколко жисиема....! втурват се и ги заклещват по стълбите. почва се една борба да си вземат телефоните,малко кютек/повечето в офиса са жени ,ма явно надъхани/. в крайна сметка успяват да им вземат телефоните ,връзват ги за парното и викат полиция....!! ония ги прибират ,след един ден ги пускат и в промеждутъка се оказва ,че наркоманчетата са с хепатити ,спинове и квото се сетите. понеже се е проляло и малко кръв и зъби тия докато си чакахе резултатите от изследванията се беха умрели и като се оказа ,че не са успели да прифанат нищо се кръстеха и отебаха да се занимават с жалби,съдилища и прочие....
такиа ми ти работи!!!
такиа ми ти работи!!!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
и ква е поуката... не са циганите най-толерираните... а наркоманите и политиците!
обаче ако някой инземогнал човечец открадне за да занесе на децата си да ядат ще лежи поне 4-5 години в затвора

обаче ако някой инземогнал човечец открадне за да занесе на децата си да ядат ще лежи поне 4-5 години в затвора

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
dimithur написа:Ogi написа::
A добро утро, в тая държава на никой не му се занимава, най-малко пък на полицията и съда. От кога разправям да грабвате по една пушка и да си оправяте проблемите самиИ да гръмнеш някой, ако си с чисто съдебно минало 2-3 години условно и стига ти толкова
С кола колега, с кола...
Че с пушки много пушек се вдига. Друго си е с колата - 2ма 3ма набързо, и си ти

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2