Пак БМВ, пак загинали
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Пак БМВ, пак загинали
поредните състезатели на пътя, жалко за дървото ...
По първоначални данни възрастта на момчетата е между 19 и 21 години.
Аз като ви разправям, че малките пишкодръпи хващат господ за шлифера като се качат на бима вие не ми вярвате

Знам, че коментара ми ви изглежда крайно неуместен, поради радостната нотка в думите ми... ама какво да се прави - аз наистина не съжалявам когато някой келеш (пък и не само) се пречука, правейки се на рацер! Дори се радвам, че е отървал света от себе си! Да не говорим, че ако не е повлякал невинни жерти със себи си направо празнувам! Е, в конкретния случай само се радвам за него... но жалко за спътниците му

Аз лично никога не бих дал на детето си (някой ден) да управлява автомобил от типа на бимите, при положение, че чавето вчера е взело книжка... това е най-голямата простотия която един родител може да направи! Ама питайте ги сега родителите на това зайче дали им е весело и дали си казват "Ето тати бимата! Айде беги да сваляш пичета и помни - нашият род сме само гъзари!"
Хах... капка съжаление няма в тая душа мойта...
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
кофти за момчетата.макар сами да са си предизвикали съдбата Бог да ги прости!
не случайно винаги съм отправял призиви към приятели,като искат да се правят на рейсъри да бъдат сами в колата и да не качват хора с тях,тъй като така застрашават повече от 1 живот и резултата е налице...
не случайно винаги съм отправял призиви към приятели,като искат да се правят на рейсъри да бъдат сами в колата и да не качват хора с тях,тъй като така застрашават повече от 1 живот и резултата е налице...
- Amigo0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW i8
Все си мисля че БМВ не е кола за нови шофьори, въпреки че след месец ще взема книжка и също мечтая за тази марка но всичко все пак опира до човека, какво мислене има и т.н.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ама много правилно,млад шофер кола до 60к.с,докато вдигне 100 и трябва да намаля.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Защо ги пускате тея новини, така и не разбрах. Да не сме новинарски форум?

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Просташката част с бмв-тата не влизат по форуми, не четат интересна информация от интернет и не общуват със себеподобни. Те не харесват бмв по начина по който ние. За тях бмв е лукс и дреха, с която показват колко са богати/бързи/гъзари.

не е проблема в мощността колега... и с 60 к.с. кола ако нямаш акъл ще ускориш рано или късно до 80-90-120-130 а както всички знаем при удър с над 80 шансовете са малки. Проблема идва от това което марката дава като самочуствие и самоувереност. Фактор е също да се изфукаш колко ти върви колата но пак казвам бмв-тата са мощни но са предвидени и да спират като зех книжка карах рено 19 и знам то как спира и как спира моита 2 тонна кола, момента е,че младите нямат преценката над нещата в техникума съм учил за радиус на завой и какво е критична скорост и физичните сили които влиаят на колата в завой проблема е,че тези неща почти никаде немогат да се научат, на шофиорските курсове не се учат. Когато незнаеш физичните закони просто няма как да се съобразяваш с тях и в един момент се оказваш неприятно изненадан,че колата отива извън пътя но вече е прекалено късно... И края е като една статия и коментари по форумите.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Toneloker написа:Защо ги пускате тея новини, така и не разбрах. Да не сме новинарски форум?
За назидание на млади и не толкова шофьори. Един да се стресне и да отнеме газта все файда

Бе в тея Пазарджишки села не виреят ли само мангали
Ако ще и с каруца да са се разлепили все ми е тая

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Достатъчно... мангали, гъзари, пък едно от мненията, дето така и не беше одобрено дори имаше и нотка весел тон, че поредният рацер се е гътнал....
Използвайте тая енергия за по-свестни неща...
Използвайте тая енергия за по-свестни неща...
12 мнения
• Страница 1 от 1