Пак БМВ, пак загинали

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Пак БМВ, пак загинали

Мнение от xpl0d » 25 Авг 2010, 20:48

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Пак БМВ, пак загинали

Мнение от jordanov » 25 Авг 2010, 21:02

поредните състезатели на пътя, жалко за дървото ...

Аватар
Кара: E39 528i

Мнение от Massacre » 25 Авг 2010, 21:37

По първоначални данни възрастта на момчетата е между 19 и 21 години.

Аз като ви разправям, че малките пишкодръпи хващат господ за шлифера като се качат на бима вие не ми вярвате ;) Живи и здрави да са... опс т.е. мир на прахта им :angel:

Знам, че коментара ми ви изглежда крайно неуместен, поради радостната нотка в думите ми... ама какво да се прави - аз наистина не съжалявам когато някой келеш (пък и не само) се пречука, правейки се на рацер! Дори се радвам, че е отървал света от себе си! Да не говорим, че ако не е повлякал невинни жерти със себи си направо празнувам! Е, в конкретния случай само се радвам за него... но жалко за спътниците му :|

Аз лично никога не бих дал на детето си (някой ден) да управлява автомобил от типа на бимите, при положение, че чавето вчера е взело книжка... това е най-голямата простотия която един родител може да направи! Ама питайте ги сега родителите на това зайче дали им е весело и дали си казват "Ето тати бимата! Айде беги да сваляш пичета и помни - нашият род сме само гъзари!"

Хах... капка съжаление няма в тая душа мойта...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 25 Авг 2010, 21:47

кофти за момчетата.макар сами да са си предизвикали съдбата Бог да ги прости!
не случайно винаги съм отправял призиви към приятели,като искат да се правят на рейсъри да бъдат сами в колата и да не качват хора с тях,тъй като така застрашават повече от 1 живот и резултата е налице...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW i8

Мнение от Amigo0o » 25 Авг 2010, 22:09

Все си мисля че БМВ не е кола за нови шофьори, въпреки че след месец ще взема книжка и също мечтая за тази марка но всичко все пак опира до човека, какво мислене има и т.н.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Авг 2010, 22:41

Ама много правилно,млад шофер кола до 60к.с,докато вдигне 100 и трябва да намаля.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 25 Авг 2010, 22:47

Защо ги пускате тея новини, така и не разбрах. Да не сме новинарски форум?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 25 Авг 2010, 22:51

Просташката част с бмв-тата не влизат по форуми, не четат интересна информация от интернет и не общуват със себеподобни. Те не харесват бмв по начина по който ние. За тях бмв е лукс и дреха, с която показват колко са богати/бързи/гъзари.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 25 Авг 2010, 23:08

не е проблема в мощността колега... и с 60 к.с. кола ако нямаш акъл ще ускориш рано или късно до 80-90-120-130 а както всички знаем при удър с над 80 шансовете са малки. Проблема идва от това което марката дава като самочуствие и самоувереност. Фактор е също да се изфукаш колко ти върви колата но пак казвам бмв-тата са мощни но са предвидени и да спират като зех книжка карах рено 19 и знам то как спира и как спира моита 2 тонна кола, момента е,че младите нямат преценката над нещата в техникума съм учил за радиус на завой и какво е критична скорост и физичните сили които влиаят на колата в завой проблема е,че тези неща почти никаде немогат да се научат, на шофиорските курсове не се учат. Когато незнаеш физичните закони просто няма как да се съобразяваш с тях и в един момент се оказваш неприятно изненадан,че колата отива извън пътя но вече е прекалено късно... И края е като една статия и коментари по форумите.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 25 Авг 2010, 23:15

Toneloker написа:Защо ги пускате тея новини, така и не разбрах. Да не сме новинарски форум?

За назидание на млади и не толкова шофьори. Един да се стресне и да отнеме газта все файда :yes:
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 25 Авг 2010, 23:24

Бе в тея Пазарджишки села не виреят ли само мангали :mhihi: Ако ще и с каруца да са се разлепили все ми е тая
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Авг 2010, 23:37

Достатъчно... мангали, гъзари, пък едно от мненията, дето така и не беше одобрено дори имаше и нотка весел тон, че поредният рацер се е гътнал....

Използвайте тая енергия за по-свестни неща...

Назад към Извън Темата