Преминаване от Редовно към Задочно обучение... ??
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Преминаване от Редовно към Задочно обучение... ??
Здравейте, колеги. Някой тук сблъсквал ли се е с минаването от Редовно обучение по една специалност към Задочно по същата специалност (има я налична задочно...) Университетът е Стоп. Академия в Свищов... Ще започвам 2ри курс, с една висяща ликвидация... Възможно ли е да мина задочно, ако да - как ?? Или направо да им въртя на тия от канцелариите, но като знам как не им се занимава, веднага ще ме откажат 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
Re: Преминаване от Редовно към Задочно обучение... ??
тичай на място и провери, ако човека отговарящ за тия глупости е пич дори да не отговаряш на правилата може да минеш с лека почерпка, повечето университети слагат такива главомолни правила за сякви процедури, та да откажат студентите още на момента. При мен сега ми искат за обучение на 2 скорости да съм имал 5,0 ?!?! ква е логигата в тва ? никва! не искат да ги занимаваш, трябва ги убеждаваш и да лъжеш като мангал
и разбира се почерпки 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Най-много да ти потрябва само академична справка за предметите чиито изпити си издържал до момента. Но определено се свържи със инспектора/ката на факултета към който ти е зачислена специалноста.
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Отговора е ДА 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
e36_Fanatik написа:Отговора е ДА
Не можеше докато имаше задължителна казарма...от както тя отпадна - може.
Друг е въпроса, че всяко УНИ си измисля конкретен ред, по който става - питай директно на място.
Няма да те отсвирят - ще плащаш 2 семестъра допълнително (задочниците учат година повече принципно)
- drift2g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i, Nissan Silvia
- Мечтае да кара: Е60 М5, 135tii
В Бургас педалите не пускат с ена ликвидация....ама мисля 4е с по4ерпка и с по-настоятелно "висене" в офисите на у4ебен отдел тряя да стане номера. И аз като се върна ше я правя долу горе същтата процедура 4е да видим до каде ше иде. Айде със здраве.
Fuck life before life fucks you!!!
Красота и изящество на материала
http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач=

Красота и изящество на материала
http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач=

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Dimitroff написа:Няма да те отсвирят - ще плащаш 2 семестъра допълнително (задочниците учат година повече принципно)
не е баш така. тия 2 семестъра са нищо в сравнение с това което получават от държавата за студент редовно за всяка учебна година. и доколкото знам става въпрос за няколко хилядарки разлика.

rottweiler написа:Dimitroff написа:Няма да те отсвирят - ще плащаш 2 семестъра допълнително (задочниците учат година повече принципно)
не е баш така. тия 2 семестъра са нищо в сравнение с това което получават от държавата за студент редовно за всяка учебна година. и доколкото знам става въпрос за няколко хилядарки разлика.
Е тука не ви разбрах нещо

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
виж си личното съобщение преди 1 година от мен...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
[FF]GODFLESH написа:виж си личното съобщение преди 1 година от мен...
Последното ми съобщение е от 03 Май 2010, 6:47

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
uCnaHeTcA написа:rottweiler написа:Dimitroff написа:Няма да те отсвирят - ще плащаш 2 семестъра допълнително (задочниците учат година повече принципно)
Е тука не ви разбрах нещо![]()
Имах предвид че университетите вадят много повече пари от държавата от студент редовно, отколкото такъв задочно. Та затова и всяка година все повече не удобряват такива молби като твоята. Но това е за ВУЗ-а в Габрово. А и по принцип защо не говориш първо с декана? И ако няма резултат - с ректора?

rottweiler написа:uCnaHeTcA написа:rottweiler написа:Dimitroff написа:Няма да те отсвирят - ще плащаш 2 семестъра допълнително (задочниците учат година повече принципно)
Е тука не ви разбрах нещо![]()
Имах предвид че университетите вадят много повече пари от държавата от студент редовно, отколкото такъв задочно. Та затова и всяка година все повече не удобряват такива молби като твоята. Но това е за ВУЗ-а в Габрово. А и по принцип защо не говориш първо с декана? И ако няма резултат - с ректора?
'Щото нито знам кои са, нито къде са, но ще задействам нещата и ще отделя 1 ден да отида и да разпитвам... Исках да знам дали е възможно и дали да се хабя...

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Неделя пътувам , ако искаш мога да проверя в канцеларията(стига да не забравя), досега не са ми отказвали женките там. Едната е млада и готина, и много дейна. Иначе по-добре, ако имаш основателна причина да си останеш редовно по режима на задочниците, плащаш си семестрите на редовното и ползваш техните привилегии, а се явяваш на изпитите и очните на задочното. Само за изпитите трябва секи път да ходиш за индивидуален протокол. А ти няма да можеш да започнеш този семестър задочно, защото почваме понеделник(30.08) Четвърти курс съм, ама те вървят 2-ри и 4-ти и 1-ви и 3-ти. Така че или от догодина или от другия семестър. Или звъниш 1-во в канцеларията и бягаш утре или други ден да се оправяш и от понеделник идваш 10 дена на ядене и пиене в Свищов. 

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:[FF]GODFLESH написа:виж си личното съобщение преди 1 година от мен...
Последното ми съобщение е от 03 Май 2010, 6:47![]()
така де,в някой от тях съм ти казал кого да търсиш при евентуални казуси като този...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- ndragomanov
- Потребител
-
- Кара: Е30-ка
Хм аз пък съм с 3 ликвидации.....
излизам в едногодишен отпуск. Иначе както казват колегите, най-добре овисвай в канцеларията.

Знам нещо по-сладко от мед: 325 на тънък лед
15 мнения
• Страница 1 от 1