Покупка на mp3 плеър
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Покупка на mp3 плеър
Колеги препоръчайте ми mp3-плеърче със следните неща:
Диктофон
Силна батерия
Хубав добре осветен екран
Радио
Най важното е да е лесен за ползване (да не търсиш копчетата 5 минути), да е здрав, да не се чупи лесно и на последно место да има приличен дизайн.
Преди имах една DIVA, която изкара 8 години и сега съм се спрял на DIVA FX-66 и DIVA FX-56n, два сравнително симпатични модела. Ако има по добра и по качествена марка споделяйте. Благодаря
Диктофон
Силна батерия
Хубав добре осветен екран
Радио
Най важното е да е лесен за ползване (да не търсиш копчетата 5 минути), да е здрав, да не се чупи лесно и на последно место да има приличен дизайн.
Преди имах една DIVA, която изкара 8 години и сега съм се спрял на DIVA FX-66 и DIVA FX-56n, два сравнително симпатични модела. Ако има по добра и по качествена марка споделяйте. Благодаря
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Re: Покупка на mp3 плеър
Колега, разгледай плейърите на Сони. Имат опциите които искаш, плюс красив дизайн и качество.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
BMWPetar написа:Колега, разгледай плейърите на Сони. Имат опциите които искаш, плюс красив дизайн и качество.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз съм с Phillips GoGear Spark 4GB - адски приятна машинка, има всичко, каквото ти трябва, вади по-добър звук от Криейтивите в този клас, батерията държи 10-12 часа.
Si non confectus, non reficiat.
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
Разгледах мп3-ките на Сони, но цените ми се струват малко височки, а аз го взимам за подарък и малко скъпо
. Тъй, че давайте други опции на горе долу прилични цени.
П.С. Видях Philips GoGear Spark SA2945 4гб, искам да попитам с този OLED дисплей не е ли много чуплив, и дали при 1 падане ще се скапе? Иначе модела е много добър и с 27 часа издръжливост на батерията направо е трепач. Дизайна също е готин, а дали се предлага с 2гб памет?

П.С. Видях Philips GoGear Spark SA2945 4гб, искам да попитам с този OLED дисплей не е ли много чуплив, и дали при 1 падане ще се скапе? Иначе модела е много добър и с 27 часа издръжливост на батерията направо е трепач. Дизайна също е готин, а дали се предлага с 2гб памет?
Последна промяна Lattri на 27 Авг 2010, 12:45, променена общо 1 път
Колега, не знам дали ще ти бъда от полза, но като ти видях темата се сетих за едни MP3 плеъри с формата на речни камъни. Нито някъде съм виждал да се продават, нито и цена мога да ти кажа, но ако намериш, дизайна е страхотен.
Ето няколко снимки: http://mail2web.com/blog/wp-content/upl ... p-s2-b.jpg
http://www.dashshopping.com/product_ima ... _10575.jpg
Не знам до колко ще са функционални и издръжливи, но може да им хвърлиш един поглед
Не знам до колко ще са функционални и издръжливи, но може да им хвърлиш един поглед

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
speedhokk написа:Колега, не знам дали ще ти бъда от полза, но като ти видях темата се сетих за едни MP3 плеъри с формата на речни камъни. Нито някъде съм виждал да се продават, нито и цена мога да ти кажа, но ако намериш, дизайна е страхотен.
Готини са, но имат ли дисплей, че не мога да вида?
Ми специално тези които гледах по телевизията имаха, но до колкото си спомням, те не бяха Samsung, а тези ми се струва, че нямат за съжаление. Странно наистина. Ще поровя пак из нета и ще пиша 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Lattri написа:П.С. Видях Philips GoGear Spark SA2945 4гб, искам да попитам с този OLED дисплей не е ли много чуплив, и дали при 1 падане ще се скапе? Иначе модела е много добър и с 27 часа издръжливост на батерията направо е трепач. Дизайна също е готин, а дали се предлага с 2гб памет?
Има и с 2ГБ памет, дисплея е защитен с дебела пластмаса, освен това в комплекта има силиконово калъфче, което обгръща плейъра отвсякъде и го пази от удари. Само екрана е открит. Копчета има 3-4 общо - главно се ползва екрана за бъзикане - краищата му са всъщност навигационни бутони.
Si non confectus, non reficiat.
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
Zagy написа:Lattri написа:П.С. Видях Philips GoGear Spark SA2945 4гб, искам да попитам с този OLED дисплей не е ли много чуплив, и дали при 1 падане ще се скапе? Иначе модела е много добър и с 27 часа издръжливост на батерията направо е трепач. Дизайна също е готин, а дали се предлага с 2гб памет?
Има и с 2ГБ памет, дисплея е защитен с дебела пластмаса, освен това в комплекта има силиконово калъфче, което обгръща плейъра отвсякъде и го пази от удари. Само екрана е открит. Копчета има 3-4 общо - главно се ползва екрана за бъзикане - краищата му са всъщност навигационни бутони.
Ок благодаря много на тебе и на останалите колеги. Още днес ще отида да проверя от къде мога да намеря джаджата.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Колега къде го продават този Филипс ?
И каква му е цената ?
И на мен ми трябва нов Мп3 плеър, че китайчето се предаде вече
А щом Zagy го препоръчва тоя Филипс значи е добър
И каква му е цената ?

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
kriso85 написа:Колега къде го продават този Филипс ?
И каква му е цената ?
Цената на 4гб версията е 89.00лв, съответно 2гб е 79.00лв. Гледам го в Техномаркет и магазините, в които имат наличност от 4гб-вия модел са двата магазина Sky City и София Сити Център, а от 2гб имат в Люлинския магазин (посока Бужурище), това е за столицата. Има опция и за онлайн поръчка, но е хубаво да се отиде на место, да се види и да се закупи. Поздрави
12 мнения
• Страница 1 от 1