Време е за ГТП
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Време е за ГТП
Здравейте колеги
Утрешният ден ми е силно препоръчителен да мина технически преглед, че след това вече може и да стане мяу ако ме спрат. Та въпроса ми е да препоръчате някъде място в София където мога да мина бързо и безпроблемно
В смисъл че колата си ми е наред де, но не знам дали искат някакъв документ за за платен данък към общината
Интересува ме района на кв. Гео Милев и нещо в околностите, виждал съм на Радиала под моста Чавдар, че има и такъв пункт.
Благодаря
Утрешният ден ми е силно препоръчителен да мина технически преглед, че след това вече може и да стане мяу ако ме спрат. Та въпроса ми е да препоръчате някъде място в София където мога да мина бързо и безпроблемно

Благодаря

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Re: Време е за ГТП
Където и да отидеш няма да ти искат бележка за платен данък, но си носи копие на големия талон, или оригинала.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
В СБА искат белевка за данъка, така че не ходи там
Освен големия талон ще ти трябва и полицата на гражданската!

Освен големия талон ще ти трябва и полицата на гражданската!

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
DAEL написа:Където и да отидеш няма да ти искат бележка за платен данък, но си носи копие на големия талон, или оригинала.
Защо говориш глупости като на 99% от местата където правят ГТП искат бележка за платен данък! Ако не ти е много далеч се разходи до кв.Суходол точно след светофара (посока люлин) след около 50-метра в ляво и си пише "Гражданска Отговорност,Прегледи и т.н.)

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Zapa написа:Здравейте колеги
Утрешният ден ми е силно препоръчителен да мина технически преглед, че след това вече може и да стане мяу ако ме спрат. Та въпроса ми е да препоръчате някъде място в София където мога да мина бързо и безпроблемноВ смисъл че колата си ми е наред де, но не знам дали искат някакъв документ за за платен данък към общината
Интересува ме района на кв. Гео Милев и нещо в околностите, виждал съм на Радиала под моста Чавдар, че има и такъв пункт.
Благодаря
Ходи в младост 3/4,по "Александър Малинов" на сетофара,следващият след деница,завиваш на ляво към младост 3 и после първата пряка на дясно,караш около 300 метра и от лявата страна има една автомивка,а на самата къщурка от 2 рия етаж се подава един моторист се еднно излиза през прозореца,е там е прегледа,минаваш без никакви грижи и бързо
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Тръгваш по Шипченски проход посока Дружба. Минаваш Лукоил-а, минаваш Дунев и след 50 - 60 м в дясно има 1 малка бензиностанция, не и знам името. Намира се преди светофара. Точно до нея има ГТП. МИнава се за 20на мин. Хората са читави.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Е.Димитров написа:Zapa написа:Здравейте колеги
Утрешният ден ми е силно препоръчителен да мина технически преглед, че след това вече може и да стане мяу ако ме спрат. Та въпроса ми е да препоръчате някъде място в София където мога да мина бързо и безпроблемноВ смисъл че колата си ми е наред де, но не знам дали искат някакъв документ за за платен данък към общината
Благодаря
Ходи в младост 3/4,по "Александър Малинов" на сетофара,следващият след деница,завиваш на ляво към младост 3 и после първата пряка на дясно,караш около 300 метра и от лявата страна има една автомивка,а на самата къщурка от 2 рия етаж се подава един моторист се еднно излиза през прозореца,е там е прегледа,минаваш без никакви грижи и бързо

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- DAEL
- Дакела
-
boksioraE39 написа:DAEL написа:Където и да отидеш няма да ти искат бележка за платен данък, но си носи копие на големия талон, или оригинала.
Защо говориш глупости като на 99% от местата където правят ГТП искат бележка за платен данък! Ако не ти е много далеч се разходи до кв.Суходол точно след светофара (посока люлин) след около 50-метра в ляво и си пише "Гражданска Отговорност,Прегледи и т.н.)
Готин, .... от миналата година отпадна задължителното изискване за платен данък при минаване на ГТП, оди се поинтересувай преди да даваш такива определения!

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
DAEL написа:boksioraE39 написа:DAEL написа:Където и да отидеш няма да ти искат бележка за платен данък, но си носи копие на големия талон, или оригинала.
Готин, .... от миналата година отпадна задължителното изискване за платен данък при минаване на ГТП, оди се поинтересувай преди да даваш такива определения!
Я кажи къде го прочете т'ва!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- DAEL
- Дакела
-
Във вестник Стършел!
Прекарал съм десет коли (служебни) миналата и тази година и не са ми искали бележка, като изрично преди това съм питал и отговора беше, че вече не се изисква!

Прекарал съм десет коли (служебни) миналата и тази година и не са ми искали бележка, като изрично преди това съм питал и отговора беше, че вече не се изисква!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Бе тия работи що не ги пишете на ЛС, ся земе да тръгнат проверки....
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Doberman_vas написа:Тръгваш по Шипченски проход посока Дружба. Минаваш Лукоил-а, минаваш Дунев и след 50 - 60 м в дясно има 1 малка бензиностанция, не и знам името. Намира се преди светофара. Точно до нея има ГТП. МИнава се за 20на мин. Хората са читави.
Точно тук минах преглед сутринта

Искат голям и малък талон на колата, гражданска, документ за самоличност и 35 кинта

Даже човека ми изтърга старите стикери на прегледа и гражданската щот вика могат да те глобят и за тях

Благодаря на всички отговорили

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Zapa написа:Doberman_vas написа:Тръгваш по Шипченски проход посока Дружба. Минаваш Лукоил-а, минаваш Дунев и след 50 - 60 м в дясно има 1 малка бензиностанция, не и знам името. Намира се преди светофара. Точно до нея има ГТП. МИнава се за 20на мин. Хората са читави.
Точно тук минах преглед сутринта![]()
Искат голям и малък талон на колата, гражданска, документ за самоличност и 35 кинта![]()
Даже човека ми изтърга старите стикери на прегледа и гражданската щот вика могат да те глобят и за тях![]()
Благодаря на всички отговорили
Аз ти казах, че се минава нормално

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Темата да се изтрие! Ще ги надушат че се минава ей така и после ще ревете че немоете да минете
За данъка незнам как е но по принцип тия теми требва да са по-скрити

За данъка незнам как е но по принцип тия теми требва да са по-скрити

14 мнения
• Страница 1 от 1