няколко въпроса за port forwarding и dyndns.org
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: няколко въпроса за port forwarding и dyndns.org
© написа:последен въпрос - някой да знае алтернатива на TeamViewer ?
нещо което не се инсталира и минава през всякакви "прегради"
TeamViewer не ми върши работа, защото казва, че ще я използвам "комерсиално" върху тази ОС .. съответно иска пари и т.н.
Да, нарича се тимвюър с крак

то хубаво, но пак не може да се инсталира като хост
с тази допълнителна програмка .. кой ще я стартира
мислех си с Remote Desktop но с DVR-a не могат да си разделят порт 80
с тази допълнителна програмка .. кой ще я стартира

© написа:то хубаво, но пак не може да се инсталира като хост
с тази допълнителна програмка .. кой ще я стартира![]()
Ma чакай сега пак се връщаш в начална позиция. Пренасочи си порт на външното ИП към порт 80 на вътрешното ИП на ДВР и директно си го достъпвай извън мрежата през браузъра

сега проблема вече е друг - нещата стоят така - рутер, а към него са вързани ДВР и едно пс до което искам да имам достъп. То пък е част от друга доста голяма мрежа, но това е друга тема
След като съм пренасочил 80 към ДВР, няма как да използвам Remote Desktop за ПС-то. На всичко отгоре е с някаква сървърна ОС на която не мога да инсталирам безплатен TeamViewer

След като съм пренасочил 80 към ДВР, няма как да използвам Remote Desktop за ПС-то. На всичко отгоре е с някаква сървърна ОС на която не мога да инсталирам безплатен TeamViewer
© написа:сега проблема вече е друг - нещата стоят така - рутер, а към него са вързани ДВР и едно пс до което искам да имам достъп. То пък е част от друга доста голяма мрежа, но това е друга тема![]()
Вероятно е с 2003 или по нов сървърски уиндоус, все тая де. Просто си пренасочи външен порт 3389 (там бях ти го пращал на кой точно беше) към вътрешен пак 3389 на ПЦто (ПЦто требва да му зададеш пак ръчен статичен адрес) . От външна машина отваряш ремоут десктоп, пишеш реалното ИП на рутера и би трябвало директно да те закара към ремоута на ПЦто ти. To затова хората са измилили да има 65500 порта, че да можеш да си пуснеш доста сървиси на едно ИП

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2