Зов за автопомощ :)
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Зов за автопомощ :)

(Не е точно този екземпляр)
Здравейте, заплюл сам си една красавица от ВТ (Nissan Primera P11) и много искам да се запозная с някой колега, който разбира от Nissan, от там, с който като дойда да я огледаме, да я закараме на оторизиран сервиз да я огледат и там. Просто за съдействието!
За връзка ЛС! Благодаря!

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Зов за автопомощ :)
Много да гледате полуосите! Има едни гумени тампони около самата полуос, които май служат за някакъв баланс или нещо подобно. Под гумата се задържа вода, кал и всякаква друга гняс и полуосите се късат все едно, че си ги срязал. Баща ми има такава Примера и пати точно с това, та от опит ти го казвам.
- LizarD
- ентусиаст
-
Много да гледате полуосите! Има едни гумени тампони около самата полуос, които май служат за някакъв баланс или нещо подобно. Под гумата се задържа вода, кал и всякаква друга гняс и полуосите се късат все едно, че си ги срязал. Баща ми има такава Примера и пати точно с това, та от опит ти го казвам
Маншон му викат колега

- ........
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е32 740 M60
- Детайли за колата: Едно бяло звер4е
колега аз имам П10 2.0д и окачването и е заводско колата е 95 г и само два шарнира са сменени много здрави машини са. кьсмет братле 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Tedkoe30 написа:Маншон му викат колегадори и да са скасани са по 25-35 лв/бр нищо фрапантно
Нямам предвид маншона на карето, а тампон, който както написах е на средата на полуоската! Ей тука има и снимки

Дам....късат полусоки редовно,поради този сложения балансьор!И при мен се случи същото!
Другата слабост,бих казал и по-голяма са им горните носачи!
Като цяло гледай ламарините,иначе са здрави коли
личен опит с модела
Другата слабост,бих казал и по-голяма са им горните носачи!
Като цяло гледай ламарините,иначе са здрави коли

- LizarD
- ентусиаст
-
Скъпа ли излиза смяната на горните носачи и колко ще ми струва смяна на тампон в задния мост?! Това ми казаха, че и имало. (тампона бил за смяна)

горните носачи преди време бяха по 160лв/бр (на марката 555),те са най-добри.........сега предполагам че може да ги намериш под 100лв със сигурност!
За тампон на заден мост,нямам представа,кой по-точно,ако е на носач не е много като работа,по-трябва да те притеснява факта,че доста от връзките се късат
За тампон на заден мост,нямам представа,кой по-точно,ако е на носач не е много като работа,по-трябва да те притеснява факта,че доста от връзките се късат

9 мнения
• Страница 1 от 1